icon

Tretie dieťa s tretím partnerom

martuska_1984
4. nov 2025

Mám dve deti z predošlých vzťahov, ktoré nevyšli. Teraz mám nového priateľa a ostali sme tehotní, priateľ po dieťati veľmi túži, keďže si myslel, že už dieťa mať nebude. Ako by ste vnímali vy a vaše okolo tretie dieťa s tretím chlapom? Je zodpovedný, pracovitý, chce svadbu a najradšej by si osvojil aj deti z predošlých vzťahov (deti vychádzajú dobre s otcom, čiže to nepripadá do úvahy). Osobne by som dieťa brala, avšak mám aj trošku paniku, nie som zvyknutá na partnera čo sa zaujíma, stará, je zodpovedný, milujúci - po rokoch si človek odvykol od láskavých prejavov a do toho ešte bývalý robí problémy, keďže sa nevie s priateľom vyrovnať a ja mám z toho mega stres a paniku.

anonym_142d6e
4. nov 2025
@anonym_0dc3fa

@anonym_142d6e herecky, spevacky a ine celebrity mozu mat 😆 nad tym sa nikto nepozastavi, lebo je to pre ludi vzdialene, ale ked denne stretavaju vo svojom okoli nejaku zenu, o ktorej vedia, ze ma tri deti s tromi muzmi, tak si budu suskat a niektore aj gulat ocami a niektori sa nestitia ani do oci tej osobe povedat, ze je pre nich odpad. Ked to maju ludia blizko, riesia kazde kako, ale ked je to od nich vzdialene, tak nemaju az taku potrebu, lebo ved na tych vzdialenych si nemozu tak dobre zgustnut, ako na tych blizkych. Mozu si akurat doma pred telkou rozpravat sami sebe, ze aha tato herecka ma 5 deti s 5 chlapmi, to je ale slapka. Ale co z toho maju? Nic.

@anonym_0dc3fa ľudí si netreba všímať, chudáci len závidia a ohovárajú. Autorka bude mať pred sebou takú rôznorodosť ,😁každé dieťa geneticky odlišné, jedinečné, s inými vlastnosťami. Taká Angelina Jolie. Tri deti vlastne + Dvaja aziati ( Kambodža) + jedna černoška. Až to Brat Pitt nedal a chlastal ako dúha. 🤣. V pohode autorka, hlavne aby ti financie vychádzali a deti boli zdravé. 😁😁😁

danica2711
4. nov 2025

@martuska_1984 o antikoncepcii si už počula? Odporúčam naštudovať a používať

lienka.7
4. nov 2025

@martuska_1984 ostali ste tehotni? Snáď ty si tehotná, či? Vieš, neber to osobne, ale vždy rozmýšľam nad tým, čo ich vedie k tomu robiť si 2,3,4 dieta vždy s ďalším chlapom a odvodňovat to tým, ze nemám na nich šťastie.

lentakyterapeut
4. nov 2025

Zeny, zeny, pozrite sa na seba ake ste. Normalne ste sa ako vrany do nej pustili a ďobete a ďobete ako do carodejnice. Kolko dievcat sa zamilovalo a potom ostali slobodne matky lebo frajer usiel? A potom taka slobodna mamicka co ma robit? Hlada oporu tiez nechce byt sama a pride princ ktory potom zase ujde. Ok vam sa to nestalo tak budte vdacne, ale keby sa to stane vam tak co? Tiez hladate riesenia a ked je clovek sam laska si ho najde. Kolko z vas priznalo neveru v inom prispevku? No? Veci sa deju. Ludia musia zit s tym co im osud nadelil. A mozno vychova deti lepsie ako niektora z vas. Potesilo by ma keby si aspon jedna z toho nieco vzala a nebola ta vrana.

natalka13
4. nov 2025

Ti dvaja predtym tiez museli byt
Je zodpovedný, pracovitý, chce svadbu ...
ked si s nimi mala dobrovolne deti.

hvolkovamirka
4. nov 2025

pokial to ta naozaj je, stara sa, zaujima a po dietati naozaj tuzi, vidi vasu buducnost, obavy by som nemala. viem, ze dnes je vsetko risk, aj tretie dieta nie je jednoduche mat, ale urcite mas na to vsetky predpoklady, aby si si vytvorila rodinu, po ktorej kazda z nas tuzime.

anonym_df6c5a
4. nov 2025

Vyborne, podme sa porovnavat. Vy sa porovnavajte so zenami, co maju 5 deti s piatimi chlapmi. Ja to skusim s Beckhemovou, co ma 4 deti s jednym chlapom. Kazdy nech sa porovnava s tym, co je pre neho vhodne.
Zavist? Ok, ak je kazdy otec dobre zabezpeceny, stara sa o dieta materialne aj citovo, ked matke dietata pomaha - ano, toto sa da zavidiet. Ale mat na krku dvoch ex, z ktorych jeden robi neustale problemy - no dakujem pekne, tu fakt nie je nic na zavidenie.
Ja neodsudzujem. Je to kazdeho vec. Ale ja by som nechcela 2 deti od dvoch muzov, nie to este viac. Este by bolo pre mna akceptovatelne, ak by som ovdovela a nasla si noveho manzela. Ale tiez by to musel byt super clovek, ktory by sa k mojmu prvemu dietatu spraval ako k svojmu.
Tuto mi to vsak pride, ze autorka padne do vztahu bez rozmyslu - ved kazdemu chyba pohladenie, objatie - jasne, treba sa toho drzat za kazdu cenu. Aj prvy bol urcite super. Aj druhy, s tym to bolo jasne od prvej minuty. Treti, tak to uz sa mylit nemoze. Urcite su spolu dlho, ma ho "odskusaneho", pozna ho aj hladneho, aj choreho, aj opiteho. Tak sup sup, treba to specatit dietatom.
A este k tym celebritam - tie zeny maju aspon materialne zabezpecenie na vychovu deti. Maju s nimi kde byvat ak ostanu bez partnera, maju dobrych pravnikov, co vyzmykaju z tatka aj posledny cent na vyzivnom, maju za co kupit jedlo a oblecenie. Potreby do skoly.
Za mna je nezodpovedne mat tri deti s jednym otcom ak nemam zakladne veci zabezpecene.
Nie, nepozeram na autorku ako na ku...vu. To vobec nie. Ja fandim zenam, co si zivot uzivaju. Ale nepride mi ako zodpovedna matka. Bez ohladu na pocet otcov.

anonym_28e953
4. nov 2025

@martuska_1984 tri deti s troma mužmi, to je za mňa hrozné. Poznáme takú čo má tiež takto 3 deti s troma odlišnými mužmi a kolujú o nej rôzne nepekné veci, ktoré si o nej ľudia myslia.

anonym_0cabca
4. nov 2025

@martuska_1984 poznám také prípady, len ja by som si zaviedla kalendár kde budeš značiť kedy pôjdu k otcom, ja by som bola stratena😄

januska12323
4. nov 2025

No už si tehotná (nie ste tehotní) už je to hádam aj jedno nie?

mk22
4. nov 2025

No do ritky😁 ste tehotni?
A koľko ste spolu, lebo vieš, kazdy začiatok vo vzťahuje pekný, chlsp sa snazi zaujať, robí možné aj nemožné..
Aby si neostala s 3 deťmi od 3 mužov, pre mna hrozna predstava.

anonym_0f63d7
4. nov 2025

ale žienky troška povzbudenia.
mala som susedu ktorá mala 4 deti s 3 chlapmi. s prvým mala 2 deti - skončil v base, s druhým jedno - s tým viac menej mohla zostať a s tretím ďalšie dieťa. S tým posledným je doteraz a ich dcéra už skončila aj vš. takže sú už spolu pomerne dlho.
s jej dcérou z prvého manž. sa vidím každý deň - takže mám pravé info o celej rodine kto čo robí.
autorka - dúfam že ti vzťah už výjde. ak nie - tak niekde robíš chybu aj ty.

anonym_248159
4. nov 2025

Prosim ta, co sa sama sudis. Pokial nie je tehotny on, nevidim problem. Vsak to uz nezmenis, tak na to to analyzovat. Snad to vyjde s tym poslednym, lebo mne to ani s tym poslednym nevyslo 🫣

anonym_8a0f8c
4. nov 2025

Ja som tak vyrastala, čo nový "tatko" ,to nový súrodenec. Po treťom to tiez nevydržalo. So štvrtým mužom to vyšlo, dieta spolu nemajú. Pomedzi to boli rôzne vzťahy. To ako sa pozerali na našu rodinu ani nejdem pisat, a dietatu nevysvetlis, ze maj to na haku, taky je zivot a je to moj zivot a bla bla. Zaprisahala som sa, ze deti budem mat len s jedným mužom. Našťastie to vyšlo, dve dekády spolu, dve deti .

terezia74
4. nov 2025

@martuska_1984 mám 2 deti, ktoré majú jedného otca a už som sa ďalej množiť nechcela
Klobúk dole, že si zostala tehotná a aj napriek tomu si sa nepoučila

anonym_248159
4. nov 2025
@anonym_8a0f8c

Ja som tak vyrastala, čo nový "tatko" ,to nový súrodenec. Po treťom to tiez nevydržalo. So štvrtým mužom to vyšlo, dieta spolu nemajú. Pomedzi to boli rôzne vzťahy. To ako sa pozerali na našu rodinu ani nejdem pisat, a dietatu nevysvetlis, ze maj to na haku, taky je zivot a je to moj zivot a bla bla. Zaprisahala som sa, ze deti budem mat len s jedným mužom. Našťastie to vyšlo, dve dekády spolu, dve deti .

@anonym_8a0f8c hm, na nas nepozera nikto nijak. Dokonca mam dobru zodpovednu poziciu v praci, takze vnimam od okolia zatial len respekt.

larisalarisa
4. nov 2025

Mne sa ten zvrat, ostali sme tehotní, neskutočne páči. Držím vám palce. Len smelo do toho.

anonym_483726
4. nov 2025

@martuska_1984 Paniku zo zodpovedného partnera? Ti šiši? Hlavne aby to neboli zase len rozprávočky!!! Smer matrika nech to máte naporiadku.

anonym_9d6c87
4. nov 2025

@martuska_1984 do tretice všetko dobré!

lienka.7
4. nov 2025
@lentakyterapeut

Zeny, zeny, pozrite sa na seba ake ste. Normalne ste sa ako vrany do nej pustili a ďobete a ďobete ako do carodejnice. Kolko dievcat sa zamilovalo a potom ostali slobodne matky lebo frajer usiel? A potom taka slobodna mamicka co ma robit? Hlada oporu tiez nechce byt sama a pride princ ktory potom zase ujde. Ok vam sa to nestalo tak budte vdacne, ale keby sa to stane vam tak co? Tiez hladate riesenia a ked je clovek sam laska si ho najde. Kolko z vas priznalo neveru v inom prispevku? No? Veci sa deju. Ludia musia zit s tym co im osud nadelil. A mozno vychova deti lepsie ako niektora z vas. Potesilo by ma keby si aspon jedna z toho nieco vzala a nebola ta vrana.

@lentakyterapeut vsak to je ok. Ale nerobím si hned dieta s každým, s ktorým som. Správam sa trosku zodpovedne voči nim.
A potom tu nemusím vyplakavat, ze ma s 3 deťmi (aj od 1 chlapa) už nikto nechce. Uprimne? Ani ja by som nechcela.

procrastique
4. nov 2025
@lentakyterapeut

@lentakyterapeut Vieš čo má robiť slobodná zamilovaná dievčina? CHodiť na prietrty s kondomom a nespoliehať sa na kktov.

nyusika
4. nov 2025
@lentakyterapeut

@lentakyterapeut zase az tolko takych, co sa im to stalo dvakrat nie je...a tiez to nepovazujem za prilis zodpovedne.

ivik4
4. nov 2025

My rozumieme ze kazda zena chce byt milovana a mat partnera,pekny vztah. Ale uz po prvom raze co by som ostala slobodna matka,by som sice do vztahu sla to ano, ale chranila by som sa najviac ako sa da, nech nemam dalsie dieta s dalsim muzom.

ibrunova
4. nov 2025

Ako dlho si s terajším partnerom a aké staré sú deti?

anonym_9b5799
4. nov 2025

Si tehotná a napíšeš , ze dieta by som aj brala ...ty kks to kedy sme prišli do štádia ze dieta je nieco ako sunka v kaufladne?

nyusika
4. nov 2025
@anonym_9b5799

Si tehotná a napíšeš , ze dieta by som aj brala ...ty kks to kedy sme prišli do štádia ze dieta je nieco ako sunka v kaufladne?

@anonym_9b5799 asi uvazuje nad potratom...alebo sa pomylila v pribehu, klasika

ivik4
4. nov 2025

Hej, autorka sa este asi rozhodnuje ci si dieta necha

anonym_a93a92
4. nov 2025

Nuž stáva sa. Ako sa ti darí starať sa o dve deti s dvoma muzmi? Koľko majú rokov? Ja poznám len jednu zenu, co ma 3 deti s 3 mužmi. Prve v 18, druhé okolo 30 a tretie v 40. Vydatá bola len za toho prvého. Jej dcérky mi však bolo ľúto, bola stále niekde odkladana, často v noci aj sama a neskôr sa musela starať o mladšieho súrodenca, lebo jej matka stále chodila za chlapmi. Je z nej vsak velmi slušne dievča. Za ostatných 2 vydatá nebola a pokiaľ viem, žije už 10 rokov s tým posledným.
Niekto môže mať naozaj smolu na chlapov a niekedy ide tomu matka oproti. Ty musíš vedieť, kam patríš.

alickapusinka
4. nov 2025

a tvoj nový partner ma deti.

katka13katka
4. nov 2025

Neries nazory inych. Vzdy sa im bude nieco nepacit. Za mna je to vasa vec. Najviac sudia tie, co su same nestastne vo vztahoch.