Tretie tehotenstvo a rozchod
Čaute kočky, nie že by som sa chcela sťažovať...ale kedže som vďaka svojmu "drahému" prišla o všetky kamarátky...len chcem vedieť, či má niekto podobnú dilemu, skúsenosť...čokoľvek...dobrý, či zlý názor pomôže...som rozvedená matka dvoch detí..samoživiteľka...máme svoj dom dom, hypotéku...jednoducho všetko zavislé od mojich rúk...po rozvode som si našla priateľa..tiež bol rozvedený...2 deti..striedavá starostlivosť...týždeň u neho so 4mi deťmi..týždeň u mňa s dvoma...celé dva roky...pendlovačky, nahánačky..30km non stop..hore dole...náš vzťah nebol ideálny...ale žiadne vážne problémy...skôr problémy abosútne nezmyselné...nafúknuté do vesmírnych rozmerov z partnerovej strany...meškáš 20 minút...bola si v obchode a nepovedala si mi..tak automaticky klameš...bola si u kamarátky na káve a nepovedla si mi..klameš...a podobné...na to som si už zvykla...ale dnes sa majú veci tak...neviem akým spôsobom, ale došlo k tomu, že som tehotná...mám 37...žena samoživiteľka s dvoma deťmi a hypotékou...partner je aký je...alebo nie je...???skôr sa prikláňam k možnosti B( spoľah žiadny)...nechcem tu písať čo všetko som si vypočula z jeho strany..dieťa áno, potom nie, potom áno. potom zase nie...proste v 45tke zostal na mentálnej úrovni 5 ročného decka...tak teraz čo? nechať, nenechať? čo robiť?neviem či dokážem byť sama s troma deťmi...kto má s tým skúsenosť..kto sa ocitol v podobnej situácii...ako ste to zvládli ženy...som bola vždy proti interupcii..ale mám pocit, že toto naozaj nedám...
@lucy2112 narýchlo som to prešla...rozumiem, že si chcela žiť "normálne" ako kompletná rodinka...a je pekne, že si kvôli partnerovi pendlovala hore dole...obetovala si pre neho určite veľa...v našom veku...keď už máme niečo odžite nie je ľahké sa nanovo zaľúbiť a hlavne začať veriť....ja som po rozvode dlllllho žila s mojimi chlapcami sama...a aj ja som stretla lásku...sťahovala sa aj s deťmi...otehotnela a vydala sa...moji známi a rodina boli na pochybách že v mojom veku, dieťa a svadba...no pre mňa a moje deti to bolo najlepšie rozhodnutie....ale môj partner si ma váži, rešpektuje a ľúbi...to či si dieťa necháš je len na tebe...ten vzťah no neviem...Zváž si všetky pre a proti držím prsty 🍀
@dievcacitajucelist si šťaštná žena..gratulujem..a želám ti to 🙂
@lucy2112 preco? vzdy lepsia volba ako dat usmrtit dieta. Nebudes mat ziadne dodatocne vydavky, problemy, od terajsieho priatela odides, mas vlastny dom a dieta bude uz mimo tvojho zivota.
Predsa tajny porod ci ako sa to vola je vzdy lepsi pre to dieta ako interupcia, ci nie? Takto bude mat aspon sancu sa dostat do rodiny, kde bude milovane.
@lucia147852 drahá..asi píšem,že nechem ísť na potrat...či je to málo čitateľné...? áno..taketo veci sa stávajú..keď veríš nesprávnemu človeku...a môžeš mať aj IQ 300...proste v partnerskom vzťahu by sa malo dôverovať...to je základ...a nie že ti milostivý oznámi..veď ja som to aj čakal...nejak som si pozor nedával...super, nie?
@zmrzlinka2021 este moze pri tretom porode umriet. Ked raz nie je stotoznena s adopciou, nepresviedcaj.
Tak ja neviem, ale ak si sebestacna s dvoma detmi
Máš bývanie atď.. Tak tretie zvládneš...
Rozides sa s ním a bude ti aspoň platiť... No určite s nim už nezostávaj
nič baby..ďakujem Vám za vaše názory...pozitívne povzbudili..ostatné... no...sme ženy..odpustíme si..každá ma svoj bordel doma a nijaká z nás nie je dokonalá...a modrý koník presvedčil o tom, že je modrý koník...vždy som sa tomuto fóru smiala..už viem prečo...dievky..sme tu na to..aby jedna druhú podporovala...pomáhala...nie naopak...žial..tu je malo pripadov co su ochotne byt empaticke a nejak pomoc...obycajne len sudit a vysmievat sa..nuz..blba doba...
vôbec si nenapísala aké veľké máš deti... že či by aj maminke troška už nepomohli... UPT? sama musíš vedieť či si schopná niečo také podstúpiť. Ja som to nedokázala - a to som mala už aj papiere vybavené... nakoniec som sa rozhodla inak. Manžela som poslala do zadku - ale len slovne, papiere roztrhala a pokračovala v tehu...dcéra má 11r.a ako na potvoru ocinka si vybrala ako svojho miláčika...😉
@lucy2112 ja nebudem súdiť..Kôň je kôň,ale rada to tu čítam.🤷Z pozície "starej",rozidenej,rozvedenej,samej s 2mi deťmi bez bývania,bez peňazí..a už z pozície 4 deti,vydatej,ďalšie dite máme spoločné,je môj názor debila poslať do preč a tretie dieťa si nechať ak to zvládneš financne.Ak máš kvôli tomu prísť ty a dve deti o bývanie,lebo nebudeš mať z materskej a rodičaku na splatku..potom zvoľ druhú možnosť.Ale chlapa by som ani k jednej možnosti už nepripustila.Zi ďalej pre dve alebo tri deti.Ale verím,že každá by sme zvládli aj ďalšie,vždy bude platiť staré známe,keď sa uzivia dve-tri..atď.
Viacere ti aj chceli poriadit, len sa ta pytali este dalsie veci - ci by si to financne zvladla s tretim, ci by otcovia platili, ako sa k tomu stavaju tvoje deti atd.. ale normalne neodpovies len slovne prestrelky, tak tu tazko radit z tych info co si napisala.
Vyzera to ze vas oboch to necakane tehu zaskocilo. On nevie co a ako dalej s babom , a ty tiez + premyslas ci ma vas vztah zmysel. Musite si spolu sadnut v klude a doriesit to, akym sposobom budete fungovat dalej. Vsetko sa da, ked sa chce. Povedz mu o svojich obavach, ale aj to ze s nim dalej chces byt, ak je to tak. Mozno tiež nevie,.ako na tom si, ci chceš byt s nim alebo nie. Ak sa lubite a chcete byt spolu dalej, dorieste ako budete fungovat, ako vsetko stihat a nikoho nezanedbavat, treba najst system a zadelit povinnosti. A keď mate 4 deti, piate tiez zvladnete. Je lepsie byt ale spolu a spolocne sa aj starat o rodinku. Drzim vam palce 👍
@lucy2112 trochu provokacne reagujes, dobre sa bavis na odpovediach, vraj ti mozu napisat dobru aj zlu radu, ale na "zle" rady reagujes arogantne.
ak by si bola naozaj v tiesni, tak by si tak horlivo nevypisovala co "najvtipnejsiu" odpoved.za mna vymyslena tema kvoli nazorom na upt, ktory akoze nechces, ale veselo ho obhajujes
@janetinka27 tak...vytkli jej ze je blba, ked ma taky vztah ako popisala, ale to podla mna nema vela s inteligenciou, proste doverovala a popalila sa. Dala sem vysku svojho IQ, lebo ako inak oponovat babam tuna..? Esre mozno pracovnym zaradenim, ale za mna.. jedine spravny vzor v rodine alebo v okoli Ti pomoze pri vybere partnera a rieseni situacii.
Ja ju chapem ze najradsej by teraz v soku isla na upt ale pritom je proti a nedokaze to, potrebuje mozno pocut, ze pripadne upt by psychicky zvladla, tak ako to zvladol ktosi iny..podobny nej..
Autorke: skus si teda tu babysitterku po materskej najat, s chlapom sa este raz porozpravaj..moze byt aj on v soku, aj ked to skor vyzera na debila podla opisu, ale neviem, nepoznam ho..
Toto baby Ti moze byt pozehnanim a vlastne Ta o tomto vztahu a Tvojom zivote a postoji k lufom uz teraz vela uci..
Zelam vela sil!
@dankanka ludsky taku situaciu chapem, ze je tazka. ale jej odpovede nechapem. bez ohladu na vysku iq. same smajliky a sranda, taky styl: podme si pokecat. myslim, ze zena v takej situacii ma zapnute ine mechanizmy a nestraca cas hahaha dotahovanim na koniku
@lucy2112 ahojky citala som tvoju diskusiu niesi v lahkej situacii. Poradit ti viem len tak ze musis si zvazit za a proti a mysliet nato ci by si to vsetko dala aj sama a s tromi detmi. Ja som teraz tiez v podobnej situacii mam 3 deti s prvym partnerom 2 rozisli sme sa a s druhym teraz rocnu dcerku. Nieje to lahke lebo s prvym som sa rozisla lebo sa nepekne ku mne spraval nadaval mi urazal ma s jeho strany ziadna pomoc s detmi uz som ho prestala lubit. Po rokoch som sa zalubila do muza ktory bol uzasny aj je no po porode sa vela zmenilo a sa mi zda ze ideme do starych kolajov z byvaleho vztahu. Asi je pravda ako sa hovori ze ludia si podvedome vyberaju tie iste tipi ludi len s malo rozdielmi neviem. Odkial si ak sa mozem spytat? Moc sem na konik nechodim naposledny v roku 2017😂. Asi niak nebol cas.

@lucy2112 nechapem o com tocis. Kludne si masti ego. 👍🙋♀️