Tri problémy vo vzťahu
Ahojte, som tu nová a nechcem robiť 3 témy tak to zhrniem v jednej..
Prvý problém - môj muž má malý penis (asi 10cm) sme spolu už dlho a nikdy mi to nevadilo no poslednou dobou mám pocit že dole potrebujem cítiť niečo poriadne (áno vyskúšali sme všeliaké zlepšováky ale to nieje ono) a on si to všimol dokonca chce pri sexe počuť že ho má malý a že ho necítim a jeho to vzrušuje.. no ale čo ja :( dal mi aj návrh že možem mať sex s iným ktorý ma uspokojí že to nebude nevera no neviem čo s tým aj by som chcela aj nie. To je vlastne ten druhy problem ze nad tym premyslam. Poradte čo by ste urobili
A ten tretí problém - môj muž sa mi už dávnejšie priznal že má “kamaráta” s ktorým sa občas stretne a urobia si orál. Manžel nieje gej ale asi bi. Chcel nech to viem a nech nemám obavu že raz za čas to potrebuje urobit. Mam to tolerovať a viem že nebehá za ženami.. preto mi aj navrhuje že možem byť občas s iným keď aj on si občas užije.
Ďakujem aspoň za prečítanie a že som sa mohla vypísať
Možno má kamoš poriadneho, choďte do trojky a máš vyriešené všetky tri problémy.
... a na modrom koni to medzi dámami zašumelo
😂
@vallika23
S ktorym problemom ti mame poradit? 1?2?3?
Ako radia baby, ak ma kamos vacsieho, mate vyriesene vsetko spolu
Ak ti to vadi, tak baj baj … a nezabudni zbehnut na gyndu, drzime ti palce aby neboli ziadne prekvapka … potom uz bude aj problem c4
Zeny, ale aj my sme predsa boli pubertiacky, ale mali sme taketo napady/otazky? Asi som uz stara.....
@vallika23 veľké plus je, že ti muž nebehá za ženami, (s malým by ho aj tak veľa nechcelo), tak presedlal na orál s " kamošmi" . Je to v pohode.😵💫
No inak blbosť to byť nemusí. Mám kamaráta, ktorý je gay a ten máva ženatých milencov, s ktorými si užije a tí muži ďalej fungujú so ženami. A nikto by to na nich ani nepovedal
Ale no.. Co z toho je rralne ruku na srdce
@vallika23 pič*vina jak oči toto.. Ukáž mi jedného zdravého chlapa, ktorý by sa odbavoval na tom, že mu žena povie, že má malú cikulu, prvá vec.. A druhá.. Chcela by som vidieť toho chlapa, ktorý by sa priznal, že ľúbi cmulať lízatka iného chlapa ty kkt 🤣🤣🤣🤣 ty musíš byť inak neuspokojená v živote 🫣
tak tomu hovorím moderný pár. muž t**ká kámoša a ty sa trápiš že mám menšieho bimrláka. vidíš kámošovi to vôbec nevadí. ja by som sa bála že niečo od tých dvoch chytím. je len otázka času kedy pozvú aj teba do trojky.
áno viem som staromodna.
@anonym_9f885a chcela som navrhnúť, nech sa ku nim pridá a všetci budú spokojný...

@vallika23 Už končia prázdniny, snáď tých primitívnych tém bude čo najmenej 🙄☻

Ešte stále sú prázdniny a človek sa na koni nenudí 😁. Ja som si oplula čajom gauč,pekne 🤭🤣🤣. Mám čo robiť 🤣🤣