Tvoj názor na náš vzťah
Len tak mi napíšte čo si o tom myslíte. Ja som uviazla v bode kedy neviem či hladám problém aj tam kde nieje, alebo by som sa mala pohnúť od tohto vzťahu ďalej.
S partnerom sme spolu už dlhšie žili pred dieťaťom, boli sme obaja nezávislí od druhého, jedli sme zväčša von, zarábali každý to svoje… potom som otehotnela a ostala len na rodičáku 400€ on zarobí cca 1500€. No stále máme len to svoje, on mi nepošle ani cent. Mali sme sa brať ale od svadby upustil vraj je drahá, co je ale výmysel lebo som kludne aj za svadbu na úrade. Prerobil rodičovský dom, peniaze dáva tam a na seba avšak ja a ani syn tam nemáme ani len trvalý pobyt. Čiže ja nemám vôbec nič. O domácnosť sa starám len ja, financujem to sama, s varením mi za tie 3 roky na RD pomohol len raz keď som si vyprosíkala od neho aspoň praženicu cez covid. V telefóne má na tapete všeliaké fotky nahých žien z internetu, na insta profil na ktorom sleduje samé nahotinky, presviedča ma že je to v poriadku a že som chorá ak mi to vadí. Mňa si nevšíma, pritom som pekná, to môžem povedať že sa o seba starám možno aj lepšie než pred dieťaťom. Každý večer vypije 6 pív vyfajčí krabičku cigariet a ide spať. Ja som rada keď si môžem dovoliť jedno víno pred rodičákom. V minulosti vyvolával na kávu “kamarátky”. Ja som len doma s dieťaťom a čakám kým príde z práce aby som sa mohla aspoň s niekym porozprávať- on mi povie že ho to otravuje. Teraz mám nastúpiť do práce, vopred mi povedal že variť nebude. Že si to mám sama vyriešiť. On robí na záhrade ale nieje to každý deň, kludne má dni kedy len vylehuje vo vírivke a ja sa starám. Presťahoval nás na dedinu bez toho aby to somnou vôbec prebral, ja tu trpím nieje to život pre mňa aj keď tiež pochádzam z dediny. Je to policajt, ja si tu nájdem prácu možno tak v závode čiže sa bude nadomnou povyšovať viac než teraz. … Už som raz od neho aj odišla, bolo mi fajn, no nakoniec ma uprosil nech sa vrátim že stopne aj alkohol ale je zas tam kde bol. A teda opitý vulgárny a nevšímavý. Čo by ste robili vy ? Aký je váš názor
A čo okrem odchodu chceš urobiť? Veď ty si sama tak ci tak, sama "živis" seba i dieťa... On ta ma na háku, aj ta mal a bude mať.
@ivka14789 ja malokedy radim odist, lebo som zastancom klasickeho manzelstva. Ale tuto nevidim dovod, aby si ostavala. Odist a hlavne sa uz nevracat. Podla prispevku vyzeras inteligentna baba, skoda ta s takymto tupelom.
Prečo si nezaiadala o výživné? To môžeš žiadať aj keď spolu žijete. A načo financuje domácnosť kt nie je tvoja?
A úprimne, co n'a nom miluješ ?
Ci odídeš alebo ostaneš aj tak si sama na všetko.
Tvoji rodičia vedia o tejto situácii?Keby si bola moja dcéra,už si dávno odsťahovana ku mne domov.Kazdy deň ďakujem Bohu za zaťka akého mám.Ked čítam tieto príbehy,je mi až do plaču.
Je to guma a prepáč ani ty nemozes byt normalna, ked si s takym decko urobila. Ja by som o chlapa, co by sa o mna nestaral, ani kolo neoprela. Hole baby???? Neurobi jest a neda ani halier??? Nechce si ma zobrat? Hned by letel. Problém, ze tebe kontrolky blikaju az teraz, ked ta ma dokonalo v hrsti, ked mas jeho decko na krku... A ze vraj svadba je len papier. 🤦♂️Dokonaly manipulátor, gratulujem za výber 👍
Keby sa takto ku mne chlap správal, tak už s ním nie som. Veď to dieťa je spoločné, je aj jeho, nech sa aj o stará. A aby mi nepomohol keď som chorá alebo niečo? To neexistuje. Hneď by som sa od neho pratala, lebo toto podľa mňa môže byť len horšie.
@ivka14789 ahoj, uz to ze si to sem napisala znamena, ze si velmi dobre uvedomujes, ako velmi to je zle. toto nie je vztah, ak mas kam, tak odid, kym sa da. k rodicom, k rodine na cas kym pojdes do prace a nieco nasetris, aby si sa osamostatnila, odid tak aby o tom ani nevedel, aby ta nemohol presvedcit a potom ziadaj vyzivne. drzim palce a zelam vela stastia a normalneho partnera.
fúú, ako rozmýšľam, tak rozmýšľam, dôvod ostať s takýmto človekom nevidím. finančná opora žiadna, citová opora nula bodov, sex na figu, spoločná práca a opora v domácnosti, s dieťaťom, v zdraví či chorobe nič, čumí na holé baby, fajčí, pije a teba má za ho.vno... jediná výhoda... nie si pod mostom. No a za toto všetko sa staráš o vaše spoločné dieťa, varíš, upratuješ, robíš matrac.... dievča zlaté - on v tebe dostal výhru v lotérii, svoje peniaze a majetok si zachová a ty mu ušetríš na slúžke, upratovačke i eskortnej službe. Každý si k tebe dovolí a ublíži len toľko, koľko mu ty sama dovolíš. Mysli na to a nenechaj sa zneužívať. držím palce v správnom rozhodnutí a mysli aj na svoje dieťa - toto nie je vzor spolužitia, ktoré by malo vidieť a určite by si nechcela, aby raz žilo rovnako. Život máme len jeden... nepre... serkaj si ho 🙂.
Kopnut ho riadne do zadnice, policajtske vemeno jedno, prepac ale je to brutal len citat👎👎🤮
@ivka14789 uvidis, ze ti bude samej bez neho dobre, len treba chciet. S tymi financiami to mate katastrofalne, s vasou komunikaciou tiez, celkove zitie je jedna katastrofa. A kedze nie ste zobrati , lahko a kludne sa ti bude odchadzat. Inak on ti je povinny platit na dieta vyzivne aj teraz pocas spoluzitia, ale aj ked sa odstahujes. Len ty to nevies. Navstiv pravnika a napiste na súd. Preco by tvoje dieta malo byt ukratene o vyzivovaciu povinnost z jeho strany , ked spolu byvate? Takisto zanedbal vyzivovaciu povinnost voci tebe. Aj tebe mal platit vyzivne a nie ze ty financujes domacnost. Ty vo velkom ukracujes seba i dieta o financie, ktore vam mal on ako otec a partner platit. Mala by si popracovat na sebe v co najlepsom, aby ti zalezalo na sebe samej , ale hlavne na vlastnom dietati. Ty nie si povinna byt neviem aka pekna a starat sa o seba v métach, aby si ta pán vsimol a predbehla si tie ostatné, ktore si on dopuje do mobilu. Ty mas byt sama sebou a on ta ma lubit taku, aka si. A toto zjavne medzi vami nefunguje. Ale nikde nie je napísané, ze to tak nemoze fungovat s niekým iným. .,...
Určiteby som s ním nebola ani sekundu ani štvrť sekundy
Za 3 roky zacaloval 1 praženicu, to je grand! 2min. sex, peniaze žiadne, nepomaha, fajči, pije, nahotinky, dieta ignoruje !! spravis mu službu, ked ho opustiš, takyto ludia nie su stvoreni na vztah ale single život, radovanky a može hrabať len pre seba..A ked si nevšimol, ze si na materskej a žiješzo 400eur - to je bieda..Napiš mu dnes sms, nech ide k čertu, postav sušičku do kuchyne, obviaž červenou mašlou a napiš navrch odkaz Bye- bye !!
@ivka14789 Uz len veta ze kazdy vecer 6 piv a krabicku cigariet ma dorazila......nevadi ti, ze peniaze idu tam a nie dietatu a tebe?? Ja uz by som bola od alkoholika davno prec, lebo ano, to je alkoholizmus 6 piv denne!! Netreba na nic cakat a ani sa dat uprosit, iba stracas cas, on sa nezmeni a bude to stale alkoholik.
@ivka14789 Ahoj Ivka! Vezmi si to z tej druhej strany. Čo by si povedala svojej kamarátke keby sa ti zdôverila, že má taký vzťah ako máš ty? Povedala by si jej, nech ostane? Že sa ten muž zmení? Nie. Ty prečo ostávaš? A ver mi, on sa nezmení, nikdy. Možno sa len dokáže trochu pretvarovať pár dní. Potom to bude zase o tom istom.

To sa fakt Musis pytat? Alkoholik co ti neda $ na dieta sedi vo vyrivke kuka tam na hole baby teba posle do p. Alebo mu oprat zasrate gate nema sa stebou o com bavit obcas sa na tebe dve minuty vytrasie.. ano single matky to maju tazke ale ty to mas horsie . Robis rohozku madrac upratovacku opatrovatelku .. za strechu nad hlavou. Keby si snim nemala dieta davno si prec .tak sup utekaj urcite mas na viac .