Tykáte si so svokrami? Diskutujte o vašom vzťahu!
Ak ano, aky mate vztah?
Vykam a vzťah ok
Vykam a vztah ok. Svokra mi navrhla tykanie, no z ucty mne sa lepsie vyka.
Vykám a vzťah ok
Tykam roky odkedy sme sa s mužom spoznali keď sme sa spoznali moja svokra mala 38 rokov 🤣 takže si tykame aj zo svokrom.
Tykam si s potenc.nevestou uz teraz. U nas v rodine si vsetci tykame, ale vsimam si, ze to nie je bezne.
nie netykáme ...vzťah Ok
Tykam na navrh svokrovcov, vztahy mame super, druhí rodičia pre mna😊
@babulkomale ano? A v com? Podla teba je ina, ako ostatne svokry?
Vykám.
Svokre tykam kedze je starsia odo mna len o 15rokov.navrhla som to ja,ona suhlasila. Ale oslovujem ju mama. A svokrovi vykam.vztahy mame dobre
Vykám jej a vzťah máme dobrý.
Ostatne svokry? Akoze ona je nejaka a vsetky ostatne su rovnake? To sa predsa takto porovnavat neda.
Mozem len povedat, co na nej ocenujem. Pripadne, ze je teda chvalabohu uplne ina ako svokry, co sa zvyknu spominat tu na koniku.
Svokre tykam, svokrovi vykam :D vztahy mame dobre
Ja jej vykám, ona mne tyká (keďže ma spoznala keď som mala 15), mne to vyhovuje. Vzťah máme neutrálny.
Ja som sa dlho nevedela stotoznit s tym, ze si svokra so mnou nepotykala, u nas to nie je zvykom, kazdy si tyka. A pritom je o dost mladsia od mojej mamy, ktora si s muzom potykala velmi skoro. Az tento rok, po 12 rokoch zrazu navrhla tykanie. Tykam jej, ale ide to strasne tazko, uz presvihla ten cas zial 🫣
Tykame a vzťah veľmi dobrý, kamarátsky 😊
Ja vykam svokrovcom a vztahy mame velmi dobre.
Týkam a veľmi dobré vzťahy 😎
Svokre tykám, svokrovi vykam a vzťahy ok.
Tykala som jej
ano tykame , vztah mame skvely 🙂
Vztahy mame dobre no vykam jej, navrhla mi tykanie uz pred rokmi ale neslo to, som naucena ucte starsim, a vykaniu 🤷
Vykám, (oni si priali), moja mama si chcela potykať s mojím manželom , ale on odmietol.ze je tak naučený od detstva ,slušnosť.ze si to nevie predstaviť.
Ja si chcem tykať s mojim zaťkom,nevestou.moj manžel nie
Uvidíme.možno na staré kolená zmením názor
Vzťah máme dobrý,bývame vedľa nich,pomáhame si navzájom.
Tykame si, vztah ok, ale uz cakam, kedy sa od nej odstahujeme 😄.
tykáme si aj muž si tyká s našimi. Sme predsa rodina
Ano tykam. Svokor je zlaticko, velmi mily a sikovny clovek, mame dobry vztah aj s jeho partnerkou. So svokrou uz skoro 2 roky nie sme v kontakte, ona je extremne toxicky clovek 🤷🏼♀️
máme pekný vzťah, tykáme si, oslovujeme sa krstnými menami (žiadna mama/otec, to sme sa dohodli hneď na začiatku, svokra správne povedala, aká mama, mamu máš len jednu)
Ex svokrovcom som vykala. Vzťah skôr chladný, nemali záujem o nás ani o deti. A pretvárka samozrejme bola obrovská. Teraz si zo svokrov tykam a svokrovi vykam. Vzťah mame výborný 🙂.

Netykám, vzťah výborný, je to moja životná výhra ❤️