Ublížil som priateľke
Veľmi sa za to hanbím ale potrebujem sa vyrozprávať alebo vypočuť názor niekoho nestranného pripadne niekoho kto ma s tým skúsenosť ...
S priateľkou sme sa pred týždňom pohádali na obvyklú tému " deti " , viac krát sme sa na tom už pochytili v minulosti ale stále sme to na koniec urovnali ... Moja priateľka je o niečo staršia než ja , ma už dve dospelé deti ďalšie už samozrejme nechce ... V roku 2020 som sa rozhodol aj som jej to povedal že radšej budem bez vlastných deti než bez nej . Od vtedy neviem prečo som mal nejakú potrebu ju s tým podpichovať , samozrejme že niekedy to vyhrotilo do ďalšej hádky , ktorú sme vyriešili po nejakom čase ... Hádky u nás prebiehali spôsobom že ja som začal zvyšovať hlas až kričať , ona zas sa utiahla do seba a po väčšine nechcela nič riešiť v donnu chvíľu ...Po par dňoch sme stále problém vyriešili pre to že nikdy som ju nechcel stratiť .Hádky boli všelijakého druhu , za všelijakých okolnosti a stavov, za triezva aj v opitosti.. Nikdy som na ňu nedvihlo ruku , nikdy som jej neublížil .. Milujem ju ... .Posledný rok bol skoro ukážkový na to aké mame povahy...
Pred dvomi týždňami nastala situácia keď sme sa zasa pochytili na rovnakú tému . Triezvy sme neboli ,teda ja určite nie . Pri hádke som ju škrtil , ten moment si nevybavujem absolútne...
Po par dňoch odišla a dva týždne som sa s ňou nevedel skontaktovať žiadnym spôsobom .
Je mi to strašne ľúto ,mrzí ma to a som s toho zlomený .. Nikdy nič podobne sa nestalo , a to za žiadnych okolnosti ...... Áno mam krátku zápalnú šnúru ,mam agresivitu v sebe keď som naštvaný ,ale neublížil by som nikomu koho milujem , jej určite nie ... Pred týždňom keď som za ňou šiel aby sme sa porozprávali , zavolala na mňa políciu lebo sa bála ... Ďalší týždeň bol bez komunikácie . Dnes sme sa konečne porozprávali po telefóne , ale nechce ma vidieť , neverí mi ,boji sa ma , nechce to urovnať ani vrátiť sa ..... Ľúbi ma aj nenávidí , je sklamaná a zdrvená s toho čo sa stalo. Je mi s toho celého na nič ,.
Je nejaká šanca také niečo napraviť, odpustiť, alebo získať nejakým spôsob dôveru človeka späť?
@sergo1750 úplne chápem,že sa ťa boji aj to že s tebou už nechce byť v kontakte.Toto je dosť šok pre ženu,keď to vyústi až do napadnutia.Ja by som s tebou nechcela mat už nič spoločné.Alkohol je sviňa to si zapamätaj.Robi len problémy.Ked si to spravil raz dosť pravdepodobné že sa to zopakuje.
@zoro9836 aha, tak ty chápeš, že sa ožerie a potom pusti diabla v sebe na spacirku. Čiže tolerujes, že ozrati vypúšťajú paru a aj im to ospravedlnís. Lebo triezvi sú ako baranky a muche by neublížili. Už malé deti učíme ako zvládať emócie, už malé deti učíme, že sa nemajú biť, nemajú ubližovať, ale dospelý môže vypustiť paru, keď mu niečo nie je po vôli a keď je ožratý, tak ho aj pochopíme, ospravedlníme.
V mojom ponímaní ani ožratý nie je ospravedlneny. Ani keď ožratý ocura kandelaber, sadne do auta, rozbije sklo na výklade a ani keď zmlati ženu. Dokonca ani keď v ozratosti "len" pouráža kohokoľvek.
"ale neublížil by som nikomu koho milujem , jej určite nie".... - nie len si ju skrtil...
Ty sa prosim za ziadnych okolnosti nerozmnozuj...
A na nech vytrva, konecne vytriezvela. Ma svoj zivot, aj deti uz, evidentne aj kde byvt aj pracu...nejaky narcisticky psychopicky chujo jej nechyba na krku viac..
@sergo1750 neublizil by si? Ublizenie neexistuje len fyzickou formou... a tou psychickou si teda nesetril. Aspon ze ona bola natolko normalna a odisla od teba. A snad nebude sprosta a nevrati sa. Ty na sebe pracuj, nech zivot s tebou nie je peklo. Lebo zatial nic ine ponuknut nevies.
Klobuk dole pred tvojou byvalou ze mala tolko sebaucty a odisla! Z nej by si mali mnohe zeny brat priklad. Ty jej daj svaty pokoj a liec sa.
@sergo1750 tu si to rozbalil medzi ženami .skús sa pochváliť kamošom ,čo ti povedia.
@zoro9836 v tomto prípade je to ublíženie na zdraví, či je to jedna po papuli a par vybitých zubov alebo chodec zrazeny na priechode. Vraždu do toho neťahaj.
Ale vráťme sa k podstate. Je skrtenie ženy ospravedlnitelne (po tvojom pochopiteľne) lebo pánko bol ožratý až tak, že si to ani nepamätá? Kto je v tomto prípade agresor? Kto je v tomto prípade obeť a kto vinník?
@sergo1750 ty si normálny, takto sa chovajú úplne socky. Že chlastat a škrtiť sa. Takto si vychovaný? K dáme sa takto nesprava. Ani pusu by som ti nedala a nie ešte s tebou byť, žiť, pozerať sa na teba ....
@sergo1750 málokto si myslí, žeby dokázal zabiť predtým, než tak skutočne urobí v afekte, alebo v opilosti. Ten vzťah nerobí dobre ani tebe a ani jej. Je to cesta do pekla. Nechaj ju ísť ak ju miluješ a pracuj na sebe najlepšie za pomoci psychológa.
@zoro9836 ak by ju bol zaskrtil, tak síce už by tu nevypisoval zalospevy na svoj úbohý a nešťastný život. Ale tak ci tak by ho jeho opitost nepsravedlnila. Presne tak ako neospravedni toho kto zrazí babku na prechode.
Takže ty s tou vraždou tu odbočujes od témy. Tu došlo k ublíženiu. A najsmutnejšie na tom je, že ublížil žene, ktorú (vraj) miluje. Ty tu cely čas vypisujes, že ho chápeš, lebo nebol pri zmysloch, na začiatku si napísal čosi v tom zmysle, že ho chápeš, lebo on zúfalo túži po deťoch. Tak zúfalo túži, že potencionálnu matku toho dieťaťa v pominuti zmyslov spôsobeným chlastom takmer uskrtil.
Akože nehnevaj sa, tak pokrivenu morálku ako ty prezentuje práve tu, tak pre toto ja nemám pochopenie.
@zoro9836 fúha, ty, zarytý katolík, obhajuješ násilie? Ešte k tomu na žene? Ale deti v brušku treba chrániť, že? Ale tomu dospelému dieťaťu, ktoré z neho vyrastie, nech už chlap naloží, šak čo, chudáčik, opitý bol, nevedel, čo robí, nevedel ako bude reagovať, keď sa ozerie, hlavne, že sa hádali aj predtým pod vplyvom
Konečne rozumná žena, čo si nenechá zo sebou zametať
Po tých atletkach mozgových co sem píšu je toto slasť pre moje oči, že ťa neváhala kopnúť do prdele
@zoro9836 ty si úplne mimo. Ale, že tak mimo, že to už nevojde nakresliť ani na A0. Ale už si zas vo svojej obľúbenej téme, zas manipulátorky.
Ale skôr ako skončím sa ta ešte raz spytam: Kto je v tomto konkrétnom prípade agresor a kto je obeť? Nepíš zbytočne omáčky, odpovedaj na čo sa ta pýtam.
ako to tak sledujem tuto debatu..do pizdi este nakoniec ta zena bude na vine, ona vlastne je na vine, ze ju skrtil...ona vlastne chudak muza donutila aby tak konal on je nevinna obet, ktora bola psychicky tyrana v takomto maximalne nefunkcnom vztahu a nedokazal sa inak branit len takto fyzckym nasilim....
@lubkavargova1 presne, obhajca bezbranných mužov je na kriziackej výprave.

@sergo1750 celkom na rovinu. Posral si to. Mna keby skrtil niekto v akomkolvek stave tak by sa uz ku mne v zivote nesmel priblizit. Tam nie je nic medzitym. Nasilie je definitivna bodka.