Účasť partnera na štátniciach
Ahojte, boli ste ako partner/partnerka ma statniciach svojej polovičky? Plánujem zavolať normálne aj do školy či tam môžem byť, lebo by tam chceli byť aj jeho rodičia. Mohli ste byť v budove keď sa štátnicovalo? Alebo ste niekam išli a potom ste prišli na fotenie atď?
Ani by mi to nenapadlo. Nemala som na štátniciach nikoho okrem spolužiakov. Promócie su samozrejme iné
Hujerovci na statniciach... by som sa hanbila ako pes.
@pallacinka29 a ešte na bc..čo sú pomaly že nič
Po uspesnom zo statnicovani sme sa tak max fotili pred skolou na pamiatku so spoluziakmi…nikto tam nemal mamku,tatka, babku, dedka, frajerky psiky ani macicky 🙈
Takéto caviky robiť kvôli bc. štátniciam? V živote som nepočula, že ide niekto ako doprovod. Úprimne? By ma drblo.
@koniarova to by si sa čudovala tým cavikom. 😁 zopár mojich spolužiakov si deň po Bc. štátniciach išlo meniť doklady. 🫣😁 Pritom sme všetci pokračovali ďalej. 😏
Podla mna je uplne super, ze mate taky vztah, ze vas tam chce mat, kludne aj ako podporu. U nas na fakulte s tym nebol ziadny problem. My sme si robili skolu externe. Pri statniciach som videla vonku, vo vestibule, ba aj na chodbach manzelov, priatelov, deti. Nikto to neriesil. Jedny tam boli ako sofer, deti by bez mamy tak dlho nevydrzali a niektore potrebovali nakrmit atd. Kazdy sa snazil nerusit ostatnych. Ja som mala benefit, ze manzel bol so mnou priamo pri statniciach, kedze sme si skolu robili obaja spolu. A s rovnakym priezviskom, sme si este aj spolu tahali otazky. Drzim palce, nech to partnerovi vyjde a nech mate dovod na oslavu.
To fotenie asi skôr na promóciach s diplomom. Neviem teda co ma za školu, no ja som mala normálne aj bakalárske promócie, tam prišli rodicia aj priateľ, pofotili sme sa vnútri aj pred školou a išli na obed. Keby bol niekto z nich na štátniciach tak asi explodujem, bola som tam len ja a komisia, nikto iný... Na inžinierske štátnice ma priateľ odprevadil a počkal ma na intraku. Štátnice sme najskôr oslávili so spolužiakmi na pive a potom prišli na rad ostatní. Inak si to ani predstaviť neviem....
Toto neee 🤣😅🤣😅🤣😅
Nastastie som statnicovala v case, kedy sa take nekonalo. Nezniesla by som, aby tam bol niekto iny okrem mna a spoluziakov. V strasnom strese som bola. Takze aj keby taka moznost vtedy bola, nechcela by som, aby tam boli. Promocie su uz ina zalezitost.
By som sa pod zem od.hanby prepadla, keby sa mi dotrepali este aj rodicia na statnice

Hujerovci na statniciach... by som sa hanbila ako pes.