Ukončenie vzťahu a nečakané tehotenstvo: Ako ďalej?
Všetkých zdravím 🙂
Poprosila by som Vás o rady, teraz tu nepotrebujem žiadne čistenie žalúdka..
Pred týždňom som ukončila môj 4mes vzťah, bolo tam viacero vecí čo mi nevyhovovalo..
Najhlavnejšia vec bola tá, že bývalý priateľ býva stále s bývalkou v byte, pretože majú spolu hypotéku, ona robila napriek, nechcela sa s nim nijako dohodnúť kvázi to bolo preto, že ukončil vzťah. (Povedal, že sú len spolubývajúci, nespávajú spolu a pod) ale neverila som mu na 100% pretože tam boli z jeho strany už menšie klamstvá zo začiatku aj keď nič vážne a ja som takto nevedela fungovať, doslova ma to zožieralo, že keď bol s ňou doma nevedela som čo robia..
8 dní mi meškali krámy čo je u mňa nezvyk, nikdy v živote mi toľko nemeškali, tak ja len zo srandy, že spravím si tehu test, vôbec mi nebolo zle, ale hovorím, že vyskúšam...robila som si dnes 2 testy jeden o 3ej ráno a ďalší okolo 8ej keď som sa zobudila, vyšli mi 2 čiarky jedna slabšia, druhá silnejšia...a ja teraz neviem čo mám robiť, pri tom sme si dávali veľký pozor 🥲 myslím tým, že sa do mňa nespravil a pre veľké mudrlantky (nie nespali sme s kondómom a nie neberiem antikoncepciu) Teraz tu ide o to, že neviem ako mu to mám oznámiť.. doteraz sa javil ako dobrý, galantný, pozorný chlap ale keď mu to oznámim ani len netuším ako môže zareagovať..má 31 ja mám 26 ďalšia vec, neviem či sa s nim stretnúť osobne, alebo mu to oznámiť telefonicky poprípade napísať správu + fotku testu ku tomu..aj keď viem, že sa takéto veci neriešia cez telefón ide ma šlahnúť...PS: bábo si chcem nechať
Dobre si mu napisala.Podla mna ledva caka kedy bude uz ten marec a môže ist na tú svoju misiu, ak je vobec pravda ze na nejaku misiu ide.
Podla mna by bolo stale lepsie keby ti jasne povie ze nechce dieta a ani teba a nie že ťa takto naťahuje. Je to proste hovado a bude ti lepsie samej ako s takýmto idiotom. Po case si urcite nájdeš lepšieho
A na co ho to potrebujes ked mas rodinu, uspory a s nim si sa rozisla? Este raz mi to pripomen?
Pretoze to dieta (ktorym si si ho chcela udrzat) si si chcela nechat aj ked sa k tebe nevrati
Autorka, si naivná. Určite s tebou neostane, aj keby ste chvíľku spolu boli, nevydrží vám to. Nepoznáte sa, neviete ako spolu bývať a k tomu pribudne ďalší člen o ktorom každý bude chcieť rozhodovať ako sa jemu páči. Dieťa je kapitola vzťahu, ktorá do riadne zabrať aj párom ktoré sú spolu večnosť.
Takže ak chceš byť slobodná matka, len si určite či chce ako otec vystupovať alebo s vami nechce mať nič spoločné ale pre neho je zrejme už jasná druhá možnosť.
@dharmasanata potrebuje oporu, doprdele čo si na ňu taká…
@dharmasanata
Povedal, že je ešte stále v šoku atď a to že je chudák viem keďže povedal, že to dieťa nechce proste totálne dno viem to aj sama..a takisto viem, že by bolo najlepšie ho zo svojho života odtrhnúť už mu ani neodpísať, ale neviem či to dokážem proste..celý deň mi nenapísal ani jednu správu, ale už je to asi zbytočné riešiť..
@3petka nie vždy to tak býva..., naša susedka sa zoznámila v práci v auguste po škole s mladým chlapom, v októbri mali svadbu po 2 1/2 mesiaca. Majú dve krásne dcéry, vyštudovali už VS, oni dvaja žijú pekne spolu a nie, nebola tehotná pred svadbou, jednoducho on si ju chcel vziať čím skôr. Ak to má fungovať, je jedno, ako dlho sa poznajú. Aaaa, autorka na neho netlačí, že je tehotná, ona si toho drobca nechá tak či tak, čo má veľmi teší, lebo dieťa je dar 😍.
@margotka17 Netlačím na neho vôbec 🙂 som zvedavá čo mi povie v stredu Dr. ale podla mňa sa to len potvrdí a chlapcovi to až potom dojde..
Autorka, správaš sa ako totálna zúfalá naivka. Od začiatku bolo jasné, že ťa neľúbi, prečo by teda chcel mať s tebou dieťa? Neponižuj sa, nedoprosuj sa mu. Zvládneš to aj bez neho.
Na povzbudenie. Moja kamarátka takto otehotnela cca 8 rokov dozadu. Otec dieťaťa jej neveril. Ona sa rozhodla dieťa si nechať. Počas tehotenstva spoznala svojho teraz už manžela. Bol aj pri pôrode. Neskôr si dieťa adoptoval a už majú aj ďalšie spoločné.
Vcera som ti to pisala, ze ma iba silne reci. A ze to je zhurta celé co nasluboval. Hlavne ho nevydieraj cez dieta. Dieta nie je "nastroj manipulacie". Napisala si mu "buď...alebo.." Nemusi byt tvoj partner, to ani nemal v plane predtym, ale za to moze byt otec. Jedno nevylucuje druhe. Preco nasilu byt spolu. A hadat sa potom, nutit sa do roznych veci....toto tiez dieta nepotrebuje. Pretoze toto v ziadnom pripade nie je nejaka predzvest harmonie v rodine. Rieste dieta zatial. On nech si to doma zariadi ako uzna za vhodne. Aj tak je to len obycajny zbabely klamar. Fakt nepotrebujes, aby ti raz robil to co terajsej "spolubyvajucej". A nepotrebuje to ani tvoje dieta. Potrebuje spokojnu, silnu, vyrovnanu mamu teraz.
@margotka17 ...ze ho netlaci? Ok, ale vydiera ho, snazi sa manipulovat, ze bud jej bude oporou alebo .... co znamena z jej pohladu oporou? ....vyzera to tak, ze byt s nou, odist od terajsej priatelky. Treba veci nazyvat pravdivymi slovami. Ja jej drzim palce, aj dietatku, ale zas treba mat hranice v spravani. Je to tazka situacia, to ano. Ale da sa to zvladnut aj bez takychto "sposobov".
@zuzana9393 neprehanaj nikto nie je na autorku hrozny, Keby som chcela byt hnusna tak jej pisem ze je sebecka nezodpovedna zufalka ked sa necha zbuchnut chlapom co sotva pozna ...Nezodpovedne sexovala bez ochrany. A nie nikdy som nemala nechraneny sex do svadby.Lebo som nechcela mat dieta s hocikym z koho sa ukaze nezodpovedny sebec.Tak som sa usetrila toho aby mi nejaly chlap povedal ze ist na upt je ako ist k zubarovi. K tej jej nezodpovednosti som sa vyjadrila preto ze v uvode sa velmi cudovala ze je teho ked si podla nej VELMI davali pozor. Keby bola uprimna a napíše ok urobila som hlupost nechranila som sa ...tak jej poslem srdiecka a ako ty na podporu..lebo chyby robi każdy no nie każdy si ich je schopny priznat. A nie je nic hrozne jej povedat ze takymto stylom bude mat x deti s x chlapmi ked si naozaj neda pozor.Ale je to jej život ak chce mat viac deti s roznymi chlapmi fajn pokial tie deti dokaze uzivit tak bravo.Mne sa len nepaci to hranie sa na to ze duch svaty ju oplodnil ze nevie ako sa to mohlo stat.Vsetci vieme ako sa da otehotniet. Mat dobreho otsa je velmi dolezity faktor v živote dietata. A je to hlavne zodpovednost matky najst a vybrat toho spravneho. No zial uz vie ze chlap s którym caka dieta je klamar co ju podviedol respektivne podviedol svoju partnerku snou...neznie ako idealny material do vztahu este moze dufat ze bude platit včas vyzivne a ze jej nebude robit problemy natahovacky s dietatom dalsich 18rokov. Sama si dost skomplikovala zivot sebe aj dietatu. Netreba zas vsetku zodpovednost hadzat na toho chlapa co zije s partnerkou..Sami sme strojci svojho stastia niekedy aj nestastia. A bude to mat dost tazke lepsie nech sa na to pripravy byt single mama. Netreba hnet davat sny o dalsom princovy na bielom koni co za nou dofrci este ked bude teho alebo potom ked bude mat babatko...jasne ze chlapa ked chce si najde vzdy. Poznam jednu single mamu co si nasla aj popri 4 detoch dobreho chlapa. Ale jej zivot by sa mal zamerat teraz na nu a jej dieta na jej samostatnost a zodpovednost za uzivenie dietata. Nie sny o tom ze raz stretne lepsieho. A nadeje ze s otcom dietata teraz nasilu vybuduje stastny stabilny vztah su velmi naivne. Dieta nie je lepidlo.
@mama_ Ja si to plne uvedomujem.
autarky skor sa zameraj na seba na to existencne kde zijes ci mas dost financii uzivit dieta. Podporu rodiny svojej .Tento chlap s tebou nema realne plany do buducnosti. Zivot si vies zariadit aj bez neho.Nabuduce si das viac pozor s kam ides do vztahu a najdeš aj happy end. Drzim palce nech mas zdravé těhotenstvo a babatko.
@miadi Ale však ja som napísala, že som bola hlúpa a spravila som chybu a tu chybu si priznám..nikde som nenapísala, že som chybu nespravila 🤷🏻♀️ ale ako mi tu píšete viaceré asi sa bude najlepšie v prvom rade zamerať na seba a dieťa s ním prerušiť akýkoľvek kontakt...ešte mi povedal, že to myslel aj myslí so mnou vážne, ale keby to tak bolo postavil by sa ku tento veci zodpovedne..ešte mi povedal to, že keď to spolu skúsime nechce aby sa jeho "terajšia priateľka" dozvedela to, že ju podvádzal a že sa mu podarilo počas ich vzťahu dieťa..
@margotka17 tak ale to je ešte celkom normálny priebeh. Brali sa a boli spolu ešte bez deti a hlavne sa chceli, tu očividne jedna strana nechce. Tiež som s mužom od prvého dňa svadbu sme síce mali až po 7 rokoch vzťahu ale ten papaier na veci nič nemení a sme tu a sme spolu šťastný.
A to sa ako realne da "skúsiť to spolu" bez toho aby sa o Tebe dozvedela jeho aktualna partnerka? Ved ak aj bude behat od jednej k druhej, tak bude odzubovat obidve
Veľa tu už bolo povedané... Mňa fascinuje, že človek, ktorý nebojuje ani za svoju krv, má chrániť náš štát a obyvateľov 🤔
Možno len pripravuje argumenty ako ta presvedčiť ísť na UPT lebo mu musí byť jasné, že toto sa skôr či neskôr prevali. Spolubývajúca nie je blbá, aby si nevedela spočítať, kedy bolo dieťa splodené.
Ktovie čo bude tlačiť do hlavy jej až sa to prevalí. Že si ho ty zneužila, že dieťa určite nie je jeho atď.
Podľa mňa po strede bude jeho reakcia, všetko sa dá vyriešiť počkajte na DNA testy....
@swanlakelady Asi tak nejako 🙂
Si vezmi, že priateľka trpezlivo čaká kým je na tých všetkých misiách a on ju doma podvádza. A ktovie ako funguje na tých misiách. Či tam tiež nemotá dákej hlavu.
Či myslíš, že tam bude vzor vernosti?
Hahahha on nechce aby sa jeho terajsia dozvedela ze ju s tebou podvadzal a cakate dieta.
Jemine, on ju musi mat za tupelo ktore nevie pocitat 🤣🤣🤣. Lebo niiiikdy sa to nedozvie
@janage Som zvedavá ako zareaguje v stredu keď aj lekár potvrdí tehu..dnes mi nepísal vôbec len jednu spravu za celý deň a na tu moju dal videné..