Ukončenie vzťahu a nečakané tehotenstvo: Ako ďalej?
Všetkých zdravím 🙂
Poprosila by som Vás o rady, teraz tu nepotrebujem žiadne čistenie žalúdka..
Pred týždňom som ukončila môj 4mes vzťah, bolo tam viacero vecí čo mi nevyhovovalo..
Najhlavnejšia vec bola tá, že bývalý priateľ býva stále s bývalkou v byte, pretože majú spolu hypotéku, ona robila napriek, nechcela sa s nim nijako dohodnúť kvázi to bolo preto, že ukončil vzťah. (Povedal, že sú len spolubývajúci, nespávajú spolu a pod) ale neverila som mu na 100% pretože tam boli z jeho strany už menšie klamstvá zo začiatku aj keď nič vážne a ja som takto nevedela fungovať, doslova ma to zožieralo, že keď bol s ňou doma nevedela som čo robia..
8 dní mi meškali krámy čo je u mňa nezvyk, nikdy v živote mi toľko nemeškali, tak ja len zo srandy, že spravím si tehu test, vôbec mi nebolo zle, ale hovorím, že vyskúšam...robila som si dnes 2 testy jeden o 3ej ráno a ďalší okolo 8ej keď som sa zobudila, vyšli mi 2 čiarky jedna slabšia, druhá silnejšia...a ja teraz neviem čo mám robiť, pri tom sme si dávali veľký pozor 🥲 myslím tým, že sa do mňa nespravil a pre veľké mudrlantky (nie nespali sme s kondómom a nie neberiem antikoncepciu) Teraz tu ide o to, že neviem ako mu to mám oznámiť.. doteraz sa javil ako dobrý, galantný, pozorný chlap ale keď mu to oznámim ani len netuším ako môže zareagovať..má 31 ja mám 26 ďalšia vec, neviem či sa s nim stretnúť osobne, alebo mu to oznámiť telefonicky poprípade napísať správu + fotku testu ku tomu..aj keď viem, že sa takéto veci neriešia cez telefón ide ma šlahnúť...PS: bábo si chcem nechať
Nechápem na co vobec si vypisovať....
EŠTE SOM VÁM ZABUDLA BABULE NAPÍSAŤ, ŽE SOM SA HO VČERA SPÝTALA TOTO: ŽE AKO SI TO PREDSTAVUJE ĎALEJ, ŽE PÔJDEM NA POTRAT A BUDEME SA ĎALEJ STRETÁVAŤ? ON ŽE ÁNO PRESNE TAKTO SI TO PRESTAVUJE..SOM SA NA NEHO PPZRELA, ŽE ON JE DOBRE INDE A NA TO SOM MU POVEDALA, ŽE TOTO NEMÔŽE MYSLIEŤ VÁŽNE 🙈
@dharmasanata áno dogrcala som sa skoro z neho keď mi povedal to čo som napísala vyššie.. 🙂
@autorka neviem, či by nebolo fér, povedať to tej jeho partnerke. Ona bidnica je v tom nevinne a bude s ním naďalej fungovať. On sa pravdepodobne nikdy neprizná a bude ten, čo vyhral. Bude mať ďalej vzťah, ty budeš sama niekde s dieťaťom, o ktoré sa nebude starať a on si bude žiť, ako pán. Toto by ma najviac sralo, že jeho živôtik bude aj naďalej ako doteraz. Všetko mu prejde jednoducho. 😡
Fuuu... rovno zo sona by som im dvom zaklopala na dvere s fotkou sona a nech si ho ta priatelka kludne necha,jemu by som teda po tom co si napisala sancu nedavala. Ale o dieta nech sa pekne krasne stara.. aspon financne. Budes na rodicaku,pride ti prd,nevyzijes sama, tak na male nech plati...i ked sa starat nechce.
@mama_ 🤣🤣 ale suhlasim
@autorka, jeden príbeh kamošky, asi nepomôže ale možno ťa zaujme. Kamoška sa dosť namotala na jedného (podľa neho) alfa samca, tak ale kopa žien z neho bola paf a on si to patrične užíval. Keď otehotnela, tiež že on dieťa nechce, že má ísť na potrat, ona nešla. Bábo narodilo, nechal ju vlastne hneď po jej rozhodnutí a užíval si ďalej svoj život. Len o budúcom bábätku sa dozvedeli jeho rodičia ktorí si synáčika poznali a tušili že toto môže byť jediná príležitosť na vnúča a on sa tiež toho chytil, že už ho s tým aspoň nebudú otravovať. Kamoška zase dostala nádej na rodinku ale nakoniec z toho aj tak bolo len to, že chlapík namiesto otca slúžil len ako taxikár medzi matkou a (ukážkovými) starými rodičmi, o dieťa ani o ňu sa nezaujímal a ani s ňou nezostal. Ďalšie dieťa už ani nemal a ani mať nebude. Ona sa v ňom zase sklamala. Nakoniec si našla iného.
@mama_ Neboj sa, určite mu nebudem v stredu písať prvá..včera mi povedal, že si na stredu vybaví voľno keď mu dajú a išiel by so mnou 🤷🏻♀️
No určite by som honk svojmu lekárovi so sebou brala 😂 a kto je on? Tvoj partner, manzel? Nie. Dieťa nechce. Ma partnerku, pred ktorom na 1000% hra ze sa nič nedeje a verný jej a zbytočne splieta o tom.ze to.nwfunguje (ktorému podvadzajucemu to.doma funguje). Nič, nič by som s nim neriešila viac už. A nikam.vy so mnou nechodil. Však je to herec 😂
Pruser . Treba sa chrániť normálne. 4 mesačný vzťah je ešte začínajúci vzťah, a hneď začiatku sexovať bez ochrany...a este v nefunkčnom vzťahu nooo. smola. Obaja ste sprostí
@sisska96 akože v čom toto pomôže? Uľavilo sa ti? Si prečítaj diskusiu a uvidíš že väčšina báb sa tu takto odbavila, nazbierali celkom slušný počet strán zbytočných komentárov takže meškáš🤦♀️ a autorka opakovane súhlasila, aj keď nemusela ,stačilo raz a netreba opakovane dokolečka furt keď ju niekto zas a znova úplne zbytočne dodžube za to isté čo ona dávno vie. lebo ľudia nie sú stroje, každý robí chyby. Niekto také niekto onaké.
Inak @autorka, držím palce
Len aby to nebolo tak, že žene samej sa žije ťažko - sama s dieťaťom, ale s takýmto mužom by to mohlo byť ešte ťažšie.
Ja by som ho na vyšetrenie k lekárovi so sebou ani nezobrala, však môže si potom pozrieť čo napísal lekár.
Chcela by som sa ešte raz poďakovať za úplne všetky rady, komenty..všetky mi pomohli a viem, že bude najlepšie keď sa sústredím na seba, to malé a pána vojaka úplne vypustím z hlavy..Aby mi povedal, že či mi stojí dieťa za to aby som si ho nechala no celé zle a keď ešte povedal, že keby som išla na potrat ma chce ďalej spoznávať a stretávať sa so mnou, tak to bol už iný extrém...ešte mi hovoril aj to, že sa jeho otec o neho nezaujíma od malička a že nechce dopustiť aby jeho dieťa zažívalo toto isté...pekne si nasral do úst akurát tak. Keď mi bude písať v stredu ako som dopadla mu odpíšem len toto ak to naozaj potvrdí aj lekár. Budem mamina. Nič viac mu písať nebudem, alebo čo by ste mi radili ešte dopísať? Každá rada pomôže 🖤
@mama_ Tiež rozmýšľam nad tým, že mu v stredu ani neodpíšem, ale neviem či to bude zrovna najlepší nápad..
Podľa mňa ti v stredu sám od seba nenapíše bude čakať na teba čo napises
@sisska96 ..ale ak ťa to tak trápi, tak tu pravidelne zakladaj nové diskusie kde budeš varovať baby PREVENTÍVNE. To možno niekomu pomôže. Ale tu si prišla neskoro. Autorka si to uvedomuje a rieši problém. Vlastne ani žiaden problém nemá, keďže sa o mimčo postarať vedieť bude podľa toho čo hovorí. Jediné čo teraz potrebuje je podpora aby ju ten degeš nezmanipuloval a nespravila niečo čo by doživotne ľutovala. A potom sa potrebuje citovo odviazať, a ak nie je kus šutru ale normálna žena, tak jej to chvíľu potrvá a tehotenské hormóny v tom zrovinka nepomáhajú. A ani ty a tebe podobné. A možno raz ona so spokojnou rodinkou bude pozerať ako sa henten v štyridsiatke bude pokúšať o bábo s podobne starou partnerkou a bude sa diviť že to už nejde. Bo aj takých "užívačov života" je požehnane.
@sense Tak ma smolu chlapec..prvá mu písať určite nebudem
@minimie ❤️🙏🏻

Osobne by som do stredy nič nepísala,on sa možno intenzívne teraz modlí, nech je to omyl a nech sa mu to pretečie.
Spestril si tebou čakanie na misiu a tam si bude s niekym zrejme spestrovat čakanie na domov. Je to hajzel na ntu. Ak by jeho partnerka bola len spolubývajúca tak by nebol dôvod jej na rovinu oznámiť, že už ten byt musia riešiť lebo on sa zaľúbil, čaká hoci nečakane dieťa s inou a sťahuje sa.