icon

Ukončenie vzťahu a nečakané tehotenstvo: Ako ďalej?

16. nov 2024

Všetkých zdravím 🙂
Poprosila by som Vás o rady, teraz tu nepotrebujem žiadne čistenie žalúdka..
Pred týždňom som ukončila môj 4mes vzťah, bolo tam viacero vecí čo mi nevyhovovalo..
Najhlavnejšia vec bola tá, že bývalý priateľ býva stále s bývalkou v byte, pretože majú spolu hypotéku, ona robila napriek, nechcela sa s nim nijako dohodnúť kvázi to bolo preto, že ukončil vzťah. (Povedal, že sú len spolubývajúci, nespávajú spolu a pod) ale neverila som mu na 100% pretože tam boli z jeho strany už menšie klamstvá zo začiatku aj keď nič vážne a ja som takto nevedela fungovať, doslova ma to zožieralo, že keď bol s ňou doma nevedela som čo robia..
8 dní mi meškali krámy čo je u mňa nezvyk, nikdy v živote mi toľko nemeškali, tak ja len zo srandy, že spravím si tehu test, vôbec mi nebolo zle, ale hovorím, že vyskúšam...robila som si dnes 2 testy jeden o 3ej ráno a ďalší okolo 8ej keď som sa zobudila, vyšli mi 2 čiarky jedna slabšia, druhá silnejšia...a ja teraz neviem čo mám robiť, pri tom sme si dávali veľký pozor 🥲 myslím tým, že sa do mňa nespravil a pre veľké mudrlantky (nie nespali sme s kondómom a nie neberiem antikoncepciu) Teraz tu ide o to, že neviem ako mu to mám oznámiť.. doteraz sa javil ako dobrý, galantný, pozorný chlap ale keď mu to oznámim ani len netuším ako môže zareagovať..má 31 ja mám 26 ďalšia vec, neviem či sa s nim stretnúť osobne, alebo mu to oznámiť telefonicky poprípade napísať správu + fotku testu ku tomu..aj keď viem, že sa takéto veci neriešia cez telefón ide ma šlahnúť...PS: bábo si chcem nechať

dota6
27. nov 2024

@kassandra25 to nie sú intrigy, to je snaha o záchranu dvoch žien jediným rozhovorom.

kassandra25
27. nov 2024

@aurora33 nie, toto konkrétne si napísala tvojimi výrazmi ty. A rozpravaj o sebe prosim

kassandra25
27. nov 2024

@dota6 hlavne, nech si autorka chráni samu seba aj so svojim dietatom.

sisa_s
27. nov 2024

Niektore strasne prezivate tuto temu 😀

aurora33
27. nov 2024

@kassandra25 ,,Ak ta aspon zopar raz odprevadi na poradnu k doktorovi, bude dobre. Ak aspon volaco zo seba tento muž dá, z hocijakeho spektra, tiez bude dobre”
Čo to je? Omrvinky. Ak sa mu zachce, nech s tebou ide. Ty sa podvoľ. Proste jej píšeš nech zo seba robí naďalej handru.

dota6
27. nov 2024

@kassandra25 vidno, že ste s autorkou na rovnakej úrovni. Po nás potopa. Klapky na oči a hijoooo. 🤦‍♀️♥️💜🖤

kassandra25
27. nov 2024

@dota6 vychádzam z toho, ze aj ženy, aj muži, teda ľudia, sú ozaj nepredvídateľní, mozu byt velmi zlí. Aby sa tu tehotnej autorke nestalo práve to, ze oná priateľka tohoto dotycného muža, bude 1000x horšia ako tento muž. A zo zákeritosti, nepustí ho, bude robit zlo na amen, tomu mužovi, prípadne tehotnej autorke. Preto, tu je jediná pravda, muž nech si to vyriesi sám. Sám s priatelkou, sám s dotycnou ( budúcou) tehotnou priatelkou, nikoho tu neurázam, a príslovie je, vrana k vrane sadá, ukaze si , kto je mu tu rovný, koho hľadá, nikoho nedonútime ku vztahom a spolocnym zivotom, pritom, ak sa zobudí a bude stáť pri autorke, bude s ňou v živote, bude dobre, a ak sa zobudí, že priatelku terajsiu nijako neopustí, ale v zivote nebude s touto ( tehotnou) autorkou, iba ak čo - to - ako sa o dieta dbat , nech aj to je autorke dobre, treba sa s tym vyrovnat, ak by to tak bolo, ak by to tak dopadlo a nie hladat starú priatelku, lebo on vie, preco si ju vybral.

kassandra25
27. nov 2024

@aurora33 urcite nie handru, ale nápomocný byt moze, ak to autorke pomoze. Netreba závidiet.

aurora33
27. nov 2024

@kassandra25 mas pravdu. Tu nie je absolútne čo závidieť.

liv1
27. nov 2024

No co, uz mame foto sona? 😁

mircalla
27. nov 2024

@kassandra25 Ty si pila? Tvoj prispevok citam uz 2. krat ale nema to hlavu ani patu. Jasne je mi jedina veta, ze nas posielas do riti
Ale inak to je napisane v style, akoby si nebola pri zmysloch.

netiji
Autor odpoveď zmazal
kassandra25
27. nov 2024

@mircalla som pri najväcsích zmysloch, tam patríš!

mircalla
27. nov 2024

@kassandra25 Mam pocit, ze by si si mala precitat najprv celu diskusiu, mozno sa trosku ukludnit, potom si precitat aj tu druhu diskusiu, potom mozno reagovat.

autor
27. nov 2024

@netiji O čo sa jedná? Napíš sem a píšem ti

kassandra25
27. nov 2024

@liv1 foto sona ukaze autorka osobne tomu, komu to bude cítiť ukázať. Nepýtajme to tu od nej. Vies si snád sama predstavit, ako také foto vyzerá.

autor
27. nov 2024

@kassandra25 Sono mám, ale nevidím dôvod prečo by som ho sem mala pridávať, zato ze si myslíte, že je to vymyslená diskusia? Na to môžem z vysoká kašľať🙂

kassandra25
27. nov 2024

@mircalla a mám dobrý pocit, keď uz nič neprecitam od teba. To bude ten najlepsí

really8
27. nov 2024

@kassandra25 to co za vykrik toto si predviedla?

Teraz odkaz pre teba, ako aj pre všetky ženy , čo sú tu a ti písali hocijaké kritiky a obviňovačky, ich fantasmagórie sveta: choďte do riti! Kazdá jedna velmi dobre vie, ze sa moze vydať za princa života na koni a skoncí po čase s deckom/ deťmi na krku ako tá najviac rozvedená a zlomená, vyničená chudera, pretože ty nevieš, čo ti tvoj najlepsí a najúzasnejsí princ časom urobí! Otvorte si oči a tu tejto mladej žienke preto iba poprajme veľa síl, zdravia, úspechov a veľa náklonnosti od jej nápadníka "

Strasne som sa nasmiala. Uz chyba iba zvolajme aleluja a zacnime spievat.

kassandra25
27. nov 2024

Ani ja nevidim dovod, preco by si sem mala zverejnit fotografie tykajuce sa tehotenstva, preto som vysvetlila jednej prispievatelke, ze tieto fotky ukazes osobne a tomu, komu budes chciet ukazat. Ja som nikde neuviedla, ze téma je vymyslená. Zlého adresáta si našla

kassandra25
27. nov 2024

@really8 rob co chces, nezaujimas ma vobec

autor
27. nov 2024

@kassandra25 Malo to byt myslené tak, že áno máš pravdu sono ukážem tomu, komu budem chcieť.

kassandra25
27. nov 2024

Presne tak. Kazdá ukaze fotku tomu, komu chce , alebo pošle tomu, komu chce a nie tuná na nejakú výzvu.... 😅

really8
27. nov 2024

@kassandra25 ty si co jej mamicka?

kassandra25
27. nov 2024

@really8 to by sa ti hodilo, ty zlomyselna, ze? Ale mas smolu, nie som. Drviva vacsina je tu rovnaka ako ty, zavistlivkyne niekomu este aj v nestasti. Iba zopar ju tu povzbudilo alebo zazelalo, aby to dopadlo aspon trosku obstojne. Hanbi sa. Je mi z teba na grcku

kitycat
27. nov 2024

@kassandra25 co ti je? Ved sa nechala nabuchat aby si ho k sebe priputala

dota6
27. nov 2024

@kassandra25 nič v zlom, ale naozaj jediný, kto je tu obeť, je tá stála partnerka.

autor
27. nov 2024

@kitycat jasne naschvál som sa dala nabúchať ty si inde..ukoncujem túto diskusiu, lebo niektoré ste naozaj mimo..pekný život všetkým

really8
27. nov 2024

@kassandra25 preco by sa to mne malo hodit?😂😂
Hej uplne tu je co zavidiet. Vam obom. Ale tak pregrcni sa, doprajem ti

aurora33
27. nov 2024

@kassandra25 uprimne ti Radim, daj si čokoládu, alebo si chod zacvicit. To čo tu vystrajas je trapne. Autorke tu nik nezávidí. Ani nie je čo. Skôr jej tu ženy radia aby si zachovala aspoň ten kúsok hrdosti čo má a prestala sa zhadzovať pred tým chlapom. On ju nechce. On jej klame. A naozaj jediná obeť je jeho partnerka ktorá mozno o ničom netuší.