icon

Ukončenie vzťahu a nečakané tehotenstvo: Ako ďalej?

16. nov 2024

Všetkých zdravím 🙂
Poprosila by som Vás o rady, teraz tu nepotrebujem žiadne čistenie žalúdka..
Pred týždňom som ukončila môj 4mes vzťah, bolo tam viacero vecí čo mi nevyhovovalo..
Najhlavnejšia vec bola tá, že bývalý priateľ býva stále s bývalkou v byte, pretože majú spolu hypotéku, ona robila napriek, nechcela sa s nim nijako dohodnúť kvázi to bolo preto, že ukončil vzťah. (Povedal, že sú len spolubývajúci, nespávajú spolu a pod) ale neverila som mu na 100% pretože tam boli z jeho strany už menšie klamstvá zo začiatku aj keď nič vážne a ja som takto nevedela fungovať, doslova ma to zožieralo, že keď bol s ňou doma nevedela som čo robia..
8 dní mi meškali krámy čo je u mňa nezvyk, nikdy v živote mi toľko nemeškali, tak ja len zo srandy, že spravím si tehu test, vôbec mi nebolo zle, ale hovorím, že vyskúšam...robila som si dnes 2 testy jeden o 3ej ráno a ďalší okolo 8ej keď som sa zobudila, vyšli mi 2 čiarky jedna slabšia, druhá silnejšia...a ja teraz neviem čo mám robiť, pri tom sme si dávali veľký pozor 🥲 myslím tým, že sa do mňa nespravil a pre veľké mudrlantky (nie nespali sme s kondómom a nie neberiem antikoncepciu) Teraz tu ide o to, že neviem ako mu to mám oznámiť.. doteraz sa javil ako dobrý, galantný, pozorný chlap ale keď mu to oznámim ani len netuším ako môže zareagovať..má 31 ja mám 26 ďalšia vec, neviem či sa s nim stretnúť osobne, alebo mu to oznámiť telefonicky poprípade napísať správu + fotku testu ku tomu..aj keď viem, že sa takéto veci neriešia cez telefón ide ma šlahnúť...PS: bábo si chcem nechať

Strana
z22
aurora33
28. nov 2024

@kassandra25 vieš co, tu si môže každá jedna pisat čo chce a ako chce. Podla mňa si nikomu týmto trápnym citovým výlevom nevstúpila do svedomia. O čo ti vlastne ide? Ty si také dieťa a celý život sa ti niekto za to vysmieval, alebo si slobodná mamicka? Alebo máš brutálny PMS?

natalka13
28. nov 2024

@kassandra25 ty si fakt.mimo , ona sa s nim rozisla, on ju nikdy nechcel. 4mesiace a stretnu sa 3x - fakt zamilovanost obrovska z jeho strany.
Okrem ineho bavine sa o vymyslenej teme tak to neprezivaj.

miaka2
28. nov 2024

Aaach jaaj, už mi to nedalo nenapísať🤦🏼‍♀️
Znudené žienky čo musia riešiť či je téma vymyslná alebo nie je, pátrať po tom čo si už zverejnila, pripadne ak si im mala napísať súkromnú správu (určite si čakala podporu, podobný príbeh...) zneužiť ju na zverejnenie a tvoje odhalenie🤦🏼‍♀️toto fakt môže robiť len niekto kto nevie co s časom, aby sa tu 2 dni s niekým natahoval.
Co sa stalo, stalo sa, uz sa neodstane! Tiež uz je nepodstatne za akých okolností. Každopádne si sa rozhodla najlepšie ako sa dá. Nikto ti nedá toľko lásky ako tvoje dieťa, k tomu si ešte zabezpečená, máš rodinu, ktorá ti pomôže atď.
A urazky typu handra atď, kto nezažil tehotenstvo bez partnera nepochopí! A preto nech nesudí. To, že dufaš je normálne, každá z nich už určite tiez v niečo dúfala. A ver tomu človek sa môže uvedomiť aj po roku, aj po 2, neskoro, ale predsa. Chcela som ti napísať, aby si ma kontaktovala súkromnou správou, aby som ti povedala svoj príbeh a trošku ta utesila, podporila ,ale ked tu vidim tie detektivky a zverejnovanie týchto správ tak ti len velmi silno drzim palce😍💓 a prajem obom hlavne vela zdravíčka a pevné nervy. Sustreď sa len na to dobre a teš sa na bábätko

eternity24
28. nov 2024

@svetlonos Nie iba v Rakusku sú takéto prípady. Aj tu na Mk raz jedna v diskusii kde sa diskutovalo o menách pre deti napísala, že je druhou ženou muža napr. Martina. Martin mal z prvého vzťahu alebo manželstva syna Martina, a aj tato druha žena dala ich synovi meno Martin 😅 Proti gustu žiaden disputat, ale pre mňa je to hotové kocurkovo 😀. Akoby na svete nebolo dosť mien. A aj keby bol Martin moje dlho vytúžené meno pre dieta, tak v tomto prípade by som sa ho rada zriekla. Napr aj Šafranu ma dceru Sáru a jeho brat ma tiež dceru Sáru 🤷🏻‍♀️

ivik4
28. nov 2024

@miaka2 presne, muselo byt mi kvapkat na karbit aby som tu ustavicne na niekoho ukazovala prstom ze troll a v jednom kuse tocila o vymyslenej teme. Boa komu sa to chce

natalka13
28. nov 2024

@miaka2 patrat? ale chod, staci citat.
Ze to zu tebe stalo za taky dlhy prispevok🤔

aurora33
28. nov 2024

@natalka13 tiež si myslim to iste. Také litánie tu píšu a úplne o ničom.

svetlonos
28. nov 2024

@eternity24
no presne. Je to potom zábava 😁 Rozlišujú sa potom ako veľká q mala Sara 😀 Ja mam zo dve mená, ktoré by som dala aj keby tanky padali, inak tiež radšej iné.

mircalla
28. nov 2024

@miaka2 Uz je snad vsetkym jasne, ze tema bola vymyslena okrem teba. Ziadne detektivky, ale realita. Kludne si dopisuj s trollom a podporuj ho, aby si ukazala aka si sucitna a dobra. Slecna mala dokonca dalsi nick, niekto to tu potvrdil, sama jej to priznala. Takze sa tu nemusime hrat na dobre tetusky, co podporuju niektoho, kto sa tu zabava

natalka13
28. nov 2024

@miaka2 autorka tu sama oslovila zeny ss, nik nemusel patrat ani najimat sukr.detektiva.

liv1
28. nov 2024

Cloveku je skor luto ten svoj cas ked sa snazi uprimne poradit, podporit a potom je to troll. Radsej sa nezapajat ale nie je to lahke 😁

margotka17
28. nov 2024

@liv1 😲😲😲 och, moje nervy. Čiže to bolo všetko vymyslené a nikto nie je tehu??? Joj, ruku by som si odsekla, ja som fakt naletela??? 🫣🫣🫣😏

liv1
28. nov 2024

@margotka17 ja ani neviem pravdu poviem

dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
veverickav
23. dec 2024

Ahoj autorka, ako pokracujete?

Strana
z22