Ukončenie vzťahu a nečakané tehotenstvo: Ako ďalej?
Všetkých zdravím 🙂
Poprosila by som Vás o rady, teraz tu nepotrebujem žiadne čistenie žalúdka..
Pred týždňom som ukončila môj 4mes vzťah, bolo tam viacero vecí čo mi nevyhovovalo..
Najhlavnejšia vec bola tá, že bývalý priateľ býva stále s bývalkou v byte, pretože majú spolu hypotéku, ona robila napriek, nechcela sa s nim nijako dohodnúť kvázi to bolo preto, že ukončil vzťah. (Povedal, že sú len spolubývajúci, nespávajú spolu a pod) ale neverila som mu na 100% pretože tam boli z jeho strany už menšie klamstvá zo začiatku aj keď nič vážne a ja som takto nevedela fungovať, doslova ma to zožieralo, že keď bol s ňou doma nevedela som čo robia..
8 dní mi meškali krámy čo je u mňa nezvyk, nikdy v živote mi toľko nemeškali, tak ja len zo srandy, že spravím si tehu test, vôbec mi nebolo zle, ale hovorím, že vyskúšam...robila som si dnes 2 testy jeden o 3ej ráno a ďalší okolo 8ej keď som sa zobudila, vyšli mi 2 čiarky jedna slabšia, druhá silnejšia...a ja teraz neviem čo mám robiť, pri tom sme si dávali veľký pozor 🥲 myslím tým, že sa do mňa nespravil a pre veľké mudrlantky (nie nespali sme s kondómom a nie neberiem antikoncepciu) Teraz tu ide o to, že neviem ako mu to mám oznámiť.. doteraz sa javil ako dobrý, galantný, pozorný chlap ale keď mu to oznámim ani len netuším ako môže zareagovať..má 31 ja mám 26 ďalšia vec, neviem či sa s nim stretnúť osobne, alebo mu to oznámiť telefonicky poprípade napísať správu + fotku testu ku tomu..aj keď viem, že sa takéto veci neriešia cez telefón ide ma šlahnúť...PS: bábo si chcem nechať
Ozvi sa potom ze ako reagoval, co povedal??? Budem na teba myslieť. ❤️
@simca06022011 noooo, to nie je zlý nápad, zazvonil pri dverách, ze zdravím vás oboch, tak som tu slečna, idem za vašim spolubyvajucim, čakáme rodinku, tak nám môžete pogratulovať. Musíte si najať iného podnajomnika.
@lasona Jasne, ozvem sa 🩷 ďakujem.
Och, tak budeme čakať s tebou na to stretko, asi veľa čokolády na uskladnenie dovtedy zjem 🫣. Držím palceky 👍
Ako mu to povedať? 🤔 Nechodiť okolo horúcej kaše . Na začiatku asi len toľko že napr ako sa má a potom vytiahnuť test že o tomto by si sa chcela porozprávať a už to pôjde samo
@margotka17 Ďakujem ❤️
@mircalla tak zase je to neprijemna diskusia, a je jedno ci nieco chce alebo nie...
@simca06022011 to máš pravdu. Ani manželom si človek nemoze byt isty. Ale vzdy je dobre. ked zeny su nastavene tak, ze si vyberaju zodpovednejsie a ak sexuju s niekym komu nedoveruju, tak si musia davat pozor. Tu to absentovalo az to vyznievalo neuveritelne a nerealne... že žena oznacila ze si "davali velky pozor" tym ze on stihol vytiahnut... a potom z nej vyjde, ze ho vzrusuje ked mu povie, aby sa do nej spravil. Toho chlapa vzrusuje niečo..... čo by pri kazdej zene zaplo kontrolku. Autorke nie. Preto mi to prislo, ze nie je zrelá ... nie je zrelá na primitívne veci, tak ako chce dieťa vychovávať?
@zuzanapjat tak jasne, uplne absentovalo to co ona pise "ze a taaaak sme si davali pozor" :DDD no jasne, tak si davali pozor ze ani kondom, ani antika, len tak hura... a ide sa na to... :DDD ale vsak kopec deti sa takto narodilo aj v minulosti, co sa budeme tvarit. Kopec deti a mozno aj kopa z nas, vobec nebolo planovanych... :DDD
Dievčatá, ktoré píšete, že ten chlap určite niečo má s bývalou, lebo s ňou býva: ja neviem, či s ňou niečo má, alebo nemá. Ale ja, keď som sa po 10 rokoch rozišla s bývalým, s ktorým sme spolu bývali v mojom byte, tak tiež ešte u mňa niekoľko mesiacov býval, lebo nemal kam ísť a ja som nemala to srdce ho vyhodiť. Dala som mu čas, kým si nenájde bývanie a nie, nič sme medzitým spolu nemali. A to sme bývali v jednoizbovom byte a spali v jednej posteli, lebo inde tam nebolo kde spať.
@simca06022011 Nevidim dovod preco....Spolu nebudu, ci sa postara az take dolezite v tomto pripade nie je...sepkal jej ako sa chce do nej urobit a ona nic, no tak sa stalo
Nechapem debaty o byvalej, vsak sa s nim uz rozisla, jasne napisala nevhodny partner, vela veci jej vadi, napriek tomu mam pocit, ze ma nejake zbytocne ocakavania
Nemala by som ziadne ocakavania od ex, ktoreho takmer nepoznam, bola som s nim kratko, byva u byvalej a navyse ho nechcem. Jedine, ze to nie je uplne tak
@mircalla aj ked nemas ocakavania, tak asi nie vsetky rozhovory su ti prijemne, vsakze? :D alebo potom teda ja som asi vacsi stresman... :D
@simca06022011 Tak su horsie veci a horsie rozhovory ako toto. Osobne tejto telenovele neverim....najma ten stres ako to povedat niekomu, na kom mi nezalezi mi tam nesedi
@mircalla Kde som napísala, že mi na ňom nezáleží? Kde to je napísané? Nikdy ani nikde som nepísala, že mi na ňom nezáleží napísala som, že som sa s nim rozišla preto, lebo býva stále so svojou bývalou, od začiatku tam boli menšie klamstvá a takisto preto, lebo mal chlapec veľké slová a skutek utek...
@autor A kde je teda zdravy rozum? Lebo mam dojem, ze daco cakas....a nevidim dovod, preco by si mala. A keby aj nahodou prejavil zaujem daco riesit, asi by som s chlapom, zo od zaciatku klame byt nechcela. Mala by to pre teba byt uzavreta kapitola. Zjavne nie je a ty si cela zhava, co urobi
Je to komplikované no..
Už dupľom neviem či mu mam dat nejakú krabičku s pozitívnym testom + papučkami, alebo mu to oznámiť bez krabičky..
Aj video nam natoc, dobre? 😃
Komedia
Preboha, nebuď infantilná...krabičku s testom a papučkami by som dávala partnerovi/manželovi, s ktorými sa ľúbime a vieme, že to dieťa sme dlho chceli alebo sme tomu otvorení. Normálne mu to povedz. Ako dospelá žena.
Plienkovu tortu mu Daj a v strede bude šampus aby ste mohli oslavit . ( teda on)
Oznam mu to bez krabicky. Napr. ja by som mu povedala, ze som tehotna a dieta si necham. A pockala na jeho reakciu.
Krabička sa papučkami 😂
Nie
A na tvoj ocikany test tiež určite nie je zvedavý.
On sa možno ani v teste nevyzná, ak vôbec príde, tak mu to povedať a ak nepríde tak napísať do SMS. A ešte by som povedala, že jeho prvá reakcia môže buď, že sa tomu poteší, ale aj že to úplne odmietne, vtedy treba trochu počkať, kým to spracuje.
@deti95060810 aj ja a nikdy som neotehotnela kým sme nechceli bábo. Fungovali sme tak aj pred svadbou aj medzi tehu a aj teraz keď už ďalšie bábo neplánujeme. Takéto veci sa @ autor oznamujú osobne a keď sú potvrdené od dr. Dobre by som si zvážila či ho vziať späť za partnera ( manžela,svadbu viete mať aj o 2 svedkoch) . A samozrejme priezvisko po mame. A záleží aj či máš bývanie, financie. Treba si všetko riadne premyslieť. Ja osobne by som si tiež bábo nechala. Držím prsty.
Začína sa nejak chlapec vykrúcať..
Ževraj je strašne chorý a nevie či príde, ale že sa pokúsi..keď nepríde zajtra/cez víkend mu to asi napíšem a je..aj keď viem, že sa takéto veci neoznamuju cez telefón.. 🤷🏼♀️
By som mu odpisala,ze ak je chory, nech radsej nechodi, lebo.som tehotna a prvy trimester je najrizikovejsi ...

@dota6 ja som s jedným svojim bývalim bývala pól roka po rozchode, možno na základe toho mi ten scenár že býva s bývalou neprišiel až tak nepravdepodobný, ja si viem predstaviť že spolu bývajú lebo sa kvôli hypotéke nedohodli ešte ako inak. To že nie je bývala sú len dohady. Samozrejme môže to byt súčasná partnerka a v takom prípade môže byt šťastná že sa toto stalo a odhalí klamára prv než si s ním spraví dieta aj ona. A nie že Chuderka na ktorú nikto nepomyslel.