Ukončila som možno perspektívny vzťah
Ahojte....ani neviem ci som za tych xy rokov tu zalozila daku diskusiu ale teda skusim sa opytat na vas nazor ci som urobila dobre rozhodnutie....som rozvedena s 2 detmi uz niekolko rokov ....mala som aj vazny 3,5 rocny vztah no zial nedopadol....a zrazu nasiel sa niekto...sam v podstate rozvedený dve deti ako ja....ale zijeme od seba cca 150km . Samozrejme zacalo pisanie,stretavacky trvalo to mesiac aj sa do mna myslim zalubil.samozrejme deti sme do toho nevtiahli este.no ide o to ze sme si sadli ako rit na serbel.konecne niekto vtipny,sympaticky,slusny,pozorny ..denno denna komunikacia ziadne vulgarizmy nic.ALE onstale zije v takej tej svojej bublinke ublizeny zivotom ze proste to nedopadlo ako chcel.s ex neni nieco cez rok ona ma svoj zivot.to uz prehltol....lenze vec sa ma tak ze dost sme riesili aj vazne temy vsetko sedeli sme si fakt vo vsetkom a vraj preto nemal vztah lebo ked to zacalo byt vazne radsej cuvol lebo deti a tak...ja som ho povytiahla z tej bubliny ze ved to je zivot aj mne sa prihodili zle veci ale treba sa posunu t...viem ze mu na mne moc zalezi a fakt ma ma uprimne rad.no ja som to zobrala z kratsej cesty a bojim sa ze na zaver budem ta ublizena a uplakana len ja tak som naznacila koniec a tak....bol nestastny volat nechcel nic viem ze ho to zobralo ale na druhej strane mi pride a prislo ze nebojuje...neviem uslo mi stastie s nim alebo mi iba hrabe? 😁😅teraz som nasrana ze mozno som mala byt ticho ale zasa na druhej strane ak tak velmi velmi by chcel tak....tvrdi ze si zasluzim viac ako mi zial vie ponuknut v tejto chvilke.lebo ,deti, ma och cez tyzden kazdy den lebo byvaju kusok od neho a tak....ja
@fodorka ahoj, no a ako si zareagovala na tu kyticu? Inak chcem Ti len povedat, ze cca v Tvojom veku a s podobne starymi detmi som spoznala svojho terajsieho manzela - slobodneho, bez zavazkov. Vsetko slo samo, nikto nemusel na nic tlacit, a dnes sme manzelia s nadhernym babatkom ❤️ a tiez sme samozrejme obaja mali za sebou aj sklamania a zle zivotne skusenosti.

Pre mna veta "zasluzis si viac, lepsieho" znamena, ze uz ma inu..