icon

Ukončiť priateľstvo po odmietnutom bozku kamaráta?

29. júl 2025

Od 5 rokov môjho ranného detstva som sa kamarátila s jedným chlapcom , o dva roky starší , môj najlepší kamarát. Teda ranné detstvo , detstvo , puberta, aj čas počas našich študii. Potom odišiel na rok do zahraničia , vrátil sa a v kamarátstve sme pokračovali ďalej . Sme blízke povahy , máme obdobné ciele , každý sme mali už nejakých partnerov , ja mám 25 , on 27.
No a ja som hlupaňa pozerala jednu výzvu , že skús pobozkať svojho najlepšieho kamaráta, tak som to vyskúšala u neho v byte, keď sme mali ísť von s kamarátmi. Skúsila som ho pobozkať, očakávala som všetko od jemného odmietnutia až po normálny bozk, bral som to ako výzvu a srandu To čo však nasledovalo ma šokovalo , tak ma prudko odstrčil že som zletela medzi stoličky jedálenského stola akokeby som bola prašivá . Vyletela so z jeho bytu ako strela a išla domov. Je tomu už týždeň , včera s ozval akokeby sa nič nestalo , zablokovala som ho všade. Nechcem s ním už udržiavať priateľstvo, doslovne cítim voči nemu hnus za to ako ma sotil . Mohol mi povedať nie , alebo ma jemne odstrčiť , alebo sa zasmiať tomu ale takto silne ma odstrčiť ? Ukončili by ste priateľstvo s takýmto mužom ?

Strana
z4
katkajaromer
31. júl 2025

@anonym_autor No tak být na místě Tvýho kamaráda, tak to ukončím já sTebou. Všechno jsi zkazila, on už bude mít navždy v hlavě, že to nebylo kamarádství a že Ty jsi tajně chtěla víc.

Strana
z4