Urazili by ste sa po takejto situácii?
Dnes sa u mňa stavila sesternica, aby som jej napísala výpoveď, lebo od kedy má nového šéfa, chodí do práce s nechuťou. Vyslovene sa musí prinútiť ísť a nevie sa dočkať kedy padne...odpracovala v tej spoločnosti stojí dvadsať rokov. Už pred pol rokom bola na odchode ale presvedčili ju s vyšším platom. Chcela aj životopis aj žiadosť do novej práce.
Nedoniesla ani svoju aktuálnu pracovnú zmluvu aby som sa vedela od čoho odraziť. Ako som tak hľadala v počítači hľadala vzor, chcela som sa jej opýtať či som jej alebo jej deťom niečo také v minulosti nepísala....no vytrpela som niečo s tom zmysle ,, nepísala dom ti či daktorému s tvojich mnohých detí?,, najprv sa na mňa tak divne pozrela potom so slovami ,,no prepáč urazene odišla .
Musím dodať že ja mám iba jedno dieťa ona má troch synov vo veku 18-28r každého s inými chlapom,(starších dvoch mala v striedavke)jej súčasný partner má s ex dvoch synov sú už dospelý ale v minulosti ich mal v striedavke. T
Asi by som sa aj ja urazila..
Mohla si si odpustit tak blby komentar. Naco to bolo dobre?
Tak blbu formulaciu si naozaj nemohla zo seba dat von len tak nahodou.To nebolo ani netaktne,to bolo doslova sproste.Urazila by som sa.
ak je deti viac ako dva kusy - uz je to mnozstvo a nie, nemala sa dovod urazit.
Ano urazila urcite velmi nevhodna poznamka
Ani náhodou by som sa neurazila, ja by som sa zasmiala.
Tak evidentne je na tuto temu citliva a sama sa hanbi za to, ze ma deti kazde s inym. Ak by s tym bola v pohode, tak sa neurazi.
Ale vsak zavolaj jej, vysvetli. Zase je to jej realita, mala by hlavne ona sama seba akceptovat.
vypadla z teba pravda v podstate...ze sa urazila, jej problem

A to sa musela k tebe trepat v dobe mailov internetu a whatsup messenger pre takuto blbost?kazdy z tych stnov to.mohol mat vygooglene do 7 sekund.max jej poslem link na vzor a dovidenia.nech si.pise sama.Sesternica bude zrejme z jednoduchsich preto vzala poznamku osobne..
Mnohych deti ? 😂😂😂som cakala ze ich bude aspon 7. Ved 3 nie je vela . Ale tak aspon mas pokoj a vypoved si napise aj sama 😆aj CV
A naco tam bolo slovo "mnohych"? Len taka otazka...Ako si to myslela? Vsak si sa mohla spytat normalne. "Nepisala som Ti nieco take uz alebo niektoremu z Tvojich deti?" To slovo mnohych je riadne cudne tam, ako schvalne na podpichnutie.
Keby sme si boli blizke a poznali by sme sa navzajom, ako ktora co berie, tak by mi to nevadilo, ak by to povedala klasicky polozartom, ton hlasu vela spravi. Inak neviem...asi jej to nebolo prijemne, kazdy ma tu svoju hranicu inde, mozno vedome/nevedome si ju proste prekrocila.
Neurazila by som sa, aj ked to znie divne, viackrat som si to precitala a je to naozaj cudne spojenie. V dnesnej dobe uz 2 deti niekomu pridu vela. My mame susedov co maju 4deti a volali sme ich ti s vela detmi, kym sme nevedeli ako sa volaju. Aj sme im to povedali a pobavili sme sa. Uz sme to zmenili na ti s viac detmi, lebo my mame 3, tak sa to pomaly dorovnava 😁.
Skor mi pride divne, ze chodi za tebou s tymito vecami ked ma 3synov co urcite vedia robit na pc a taku vypoved by spisali za par minut.
3 deti sú mnoho? pri tej poznámke ma napadlo že ma tak 5+ deti…trochu si to prepiskla
A teraz si aj ty urazena, ze sa ona si dovolil byt urazena. Tvoja poznamka nebola celkom na mieste, jej prehnana reakcia tiez
Spolu s mužom majú päť detí, ona vybavuje veci za všetky deti, tak som myslela na všetkých. Tie deti sú dospelí a nebývajú doma aj na najmladšieho, vlastne je aj dvojnásobne babka hoc je odo mňa mladšia. A nie každý má doma počítač s tlačiarňou
@viestta nie som
ja som sa z chuti zasmiala. Mam rada takyto ustipacny humor. Nuz dotklo sa jej to. Zas nemusi byt taka precitlivena no
keby si nebola, nemusis o tom zakladat debatu na MK
@viestta iba nechápem jej reakciu, ok tým jedným slovom som to možno prestrelila ale jej reakcia má zarazila, ani od Pc som nestihla vstať a ona už buchla dverami
Tak sa jej dotkla tvoja trapna poznamka. Kazdy ma nieco, na co je obzvlast citlivy.
autorka, myslim, ze tato tvoja tema resp poznamka, sa dotkla aj dalsich tu pritomnych...pricom samotny fakt, mat viac deti, je krasna vec, pokial to clovek urobil vedome, z lasky, atd, mal by byt na to hrdy

@nevenka Mne sa 3 nezdalo mnoho ani ked som mala “ len “ 1 ani ked som nemala ziadne, je to dost bezny pocet. 2-3 deti nie je velky rozdiel. Moj ujo mal 3 deti a kazde z nich mà 3 deti Moja teta mala 3 deti .. z nich zas 2 a 2 a 0 deti . Mam pocit ze v dnesnej dobe je dost bezne ze maju ludia 3deti. Poznam vela ludi co maju 3+ deti . 😊 jedno z mnohych 3 deti znie vtipne.,
Ono je jedno ci by sa urazil Niekto iny. Ved komunikuj so sesterkou vysvetli jej ze si to nemyslela v zlom a ze ti je luto ak sa jej to dotklo a ze ti je luto ze odisla. Ak teda mas zaujem o vztah s nou.
My nevieme celú situáciu. Či si robíte zo seba srandu, čo riešite, a tak. Už len to ako si tu vytiahla že má každé dieťa s iným chlapom (čo je inak pre danú poznámku úplne nepodstatná informácia) mi pripadá že asi to pre ňu nie je komfortné a áno, v tomto prípade mala plné právo sa uraziť.
Inokedy spolu nekomunikujete? Ak by bola s tým počtom vyrovnaná tak sa neurazí.

nech si napise vypoved sama a schova sa do kuta za svoju neschopnost