icon

Urobil by to znova?

26. nov 2025

Ahojte. S manželom sme 6rokov a mame dieťa. Keď sa narodilo našla som správy s inými ženami s ktorými si písal, aj s bývalou. Nepriznal sa musela som to nájsť ja lebo ženská intuícia nedala.. Bola to najhoršia bolesť akú som kedy zažila. Prasklo mi srdce. Snažila som sa dať pri malej dokopy, zostávala som kvôli nej. Bolo to strašne ťažké , nespomenuli spolu, komunikácia na bode nula , jeden deň lepšie iný hrôza . Už to tak ide rok. Skusila som odpustiť , nezadbudla som Ale asi zbytočne. Znova je tu ten pocit. Neustále v rukách telefón. Nedá ho z ruky z oci, dnes som mu dala svoj a chcela som aby mi on ukázal svoj. Spravil cirkus a povedal že on nič neskrýva a že nebude skakat ako ja pískam. Viem že to je tu znova. Viem som hlúpa že ostávam. Ale s dieťaťom sa ťažko odchádza. Myslite aj vy že to spravil znova ? Že zas je to o podvádzaní a písaní si s inými. Ja viem že sex nič a že je muž ale keď ja sa neviem cesto preniesť proste nedokážem to stále to strašne boli a pri pomyslení mi stlačí hrdlo a slzy v očiach. Viem že to zase spravil ale bojím sa to znova objaviť a tie klamstvá do oci už nedávam.

Strana
z2
autor
27. nov 2025

Ďakujem a vaše názory. Čo sa týka výchovy a domácnosti tak nato som sama. Jedina aktivita jeho je sa pohrať s malou a tak to konci. Kŕmiť prebaliť navrátiť oprat upratať nehrozí. Ani raz. Sle o to nejde, je to hrozne viem na výchovu a doˇascor majú byt dvaja. On chodí do práce a to je vlastne jedine čo robi. Sle o to nejde ide skôr o to že človek dal šancu a zas len obrovské sklamanie. Tu som pochopila že ma nelubi, pošli rám dosť škaredé slovne urážky na mňa. Ťažko sa to píše ..

anonym_5483b8
27. nov 2025
@anonym_e2a2dc

@anonym_5483b8 Ale áno. Chlapi sú ješitní a žiarliví. Podľa mňa u mnohých to tak funguje, že ja môžem, ale partnerka v žiadnom prípade.

@anonym_e2a2dc pokial pise inej na tu doma nema cas ziarlit. Je rad ze ma pokoj a moze pisat vyvolenej sladke reci

anonym_df8a17
27. nov 2025

@anonym_autor ahoj, chapem ta a verim ako sa citis. Prezivam nieco podobne. Asi ti neporadim, lebo sama neviem z toho von. Muz ma milenku uz dlhsie, mame deti male. Tiez je to aktualne nerealne odist, ani jeden by sme nevysiel financne, resp ja by som to ltt nejako dala, uz pracujem po MD, no lenze koniec koncov, by som vyzivne ja platila asi muzovi. To je aka parada, muz sa k.r.il a ja s detmi mame na to doplatit... Xkrat sa rozisli, Xdali dokopy, ja hlupana som mu verila, ze snad by sa mohol zmenit a zalezalo mu na rodine, ale nie... Empatia nula bodov. Pisu si stale, presne viem kedy boli spolu, ten pocit vnutri ma uz neoklame. Je to hrozne, hnev, smutok atd... Ten priserny pocit co ma zviera vnutri, ked citim ze su spolu a potom pride akoby nic, ze bol tam a tam, pritom viem ze s nou... Tiez keby som videla co si pisu, asi by som sa nestacila divit. Ale mobil ma zaheslovany... Hlava to uz prijala, ked si premietnem co vsetko mi spravil, co mi povedal odkedy to viem, ako sa sprava, ako sa hra s mojimi citmi, hlava uz hovori odstrihni sa, nevazi si ta, nelubi ta, nikdy to nebude dobre, ale srdce to este nespracovalo, tuto neskutocnu zradu. Len oni sa nikdy nezmenia, neskonci to, nebude tato milenka, bude dalsia... Tak ti drzim palce, bud silna aj ked je to zlozite...

mk22
27. nov 2025
@anonym_autor

Ďakujem a vaše názory. Čo sa týka výchovy a domácnosti tak nato som sama. Jedina aktivita jeho je sa pohrať s malou a tak to konci. Kŕmiť prebaliť navrátiť oprat upratať nehrozí. Ani raz. Sle o to nejde, je to hrozne viem na výchovu a doˇascor majú byt dvaja. On chodí do práce a to je vlastne jedine čo robi. Sle o to nejde ide skôr o to že človek dal šancu a zas len obrovské sklamanie. Tu som pochopila že ma nelubi, pošli rám dosť škaredé slovne urážky na mňa. Ťažko sa to píše ..

@anonym_autor klame, taky neprestane nikdy, len sa nauci dávať si pozor.
A nežijete spolu sexuálne, musela by si byt riadne naivná, aby si si myslela, ze mu sex nechýba.
A ako uz niektorá písala, co urobíš, ked opäť nájdeš v jeho telef ze sa bavi, užíva, mozno stretáva, sexuje..čokoľvek.
Ako s tým naložis? Budeš ho hresut, plakať??

A zit takto v klamstve je omnoho horšie ako odchod.

anonym_5483b8
27. nov 2025

Zeny, ako ste tuto situaciu riesili ak sa vam stala? Ked robite vsetko doma a muz nemusi nic co cakate aku zmenu k lepsiemu? Ulohy treba rozdelit ferovo. Nepaci sa mu tak mu nevar neper!!!!!! Boze nerobte sluzky a potom plac ze ma milenku. Ved doma nema co robit nudi sa tak hlada ako nudu zabit. Aj lenivy sa da naucit prat. V spinavych veciach za tou milenkou nepojde. 😆

anonym_df8a17
27. nov 2025
@anonym_5483b8

Zeny, ako ste tuto situaciu riesili ak sa vam stala? Ked robite vsetko doma a muz nemusi nic co cakate aku zmenu k lepsiemu? Ulohy treba rozdelit ferovo. Nepaci sa mu tak mu nevar neper!!!!!! Boze nerobte sluzky a potom plac ze ma milenku. Ved doma nema co robit nudi sa tak hlada ako nudu zabit. Aj lenivy sa da naucit prat. V spinavych veciach za tou milenkou nepojde. 😆

@anonym_5483b8 moj robil vselico, o deti sa staral, upratoval, nakupy, okolo domu, aj do pracky si nalozil... Roboty sme mali podelene... A aj tak si nasiel cas na druhu...

anonym_e78271
27. nov 2025

Rozišla som sa a čím dieťa menšie tým lepšie to bude zvladat
A žiť v takej rodine atmosfére nieje dobre hlavne pre dieťa
Takže rozmýšľaj a rýchlo
Pokiaľ vaše dieťa nebude mať z toho ,,problémy ,,

anonym_620f2a
27. nov 2025
@anonym_autor

A prečo ste nemali intímny zivot? Či to bol následok toho, čo si objavila?To chapem ale ak by ste ho predtým nemali, tak sa niet čo čudovať.Ziaden zdravý chlap nebude trvalo bez sexu, len naivky si myslia, že áno.Skor či neskôr si najde frajerku aj reálne, intímny zivot je základný pilier funkcneho vztahu
Rozidte sa toto je zbytočne predlžovanie agónie
@anonym_autor

anonym_05de76
27. nov 2025

Strasne smutne, co si dovolime vytrpiet pre chlapov😢

autor
27. nov 2025

Ja keď sa ho snažím zamestnať zúri že potrebuje oddych, že on bol v robote… ja som 24/7v robote a on nechápe že aj ja potrebujem oddych. Tak áno samozrejme asi ťažko je mať sex s niekým kto si za vašim chrbtom vymieňa správy s inou..

princezna_bosorka
27. nov 2025
@anonym_38de71

@haley7897 čoby . daj si predpísať sanval a pol tabl. šupni do kávy, čaju a pod. . nič mu nebude. pospí 4 hod.

@anonym_38de71 a mozno ho tym zabije, ale inak v pohode typ

terry658
27. nov 2025

@anonym_autor ty choď do práce a jeho nechaj na materskej. Po jeho materakej dieťa do jasličiek a ty už máš nejaký príjem. Ľahšie sa bude odchádzať. A ak máš podporu rodiny tak to pôjde ľahšie.

bluka2
27. nov 2025

Ja by som ho ani nezdrogovala, ale dala by som si tak tyzden max. 2 na pripravu a bola by som s dcerou prec. Akoze kvoli tomu dietatu, lebo ty si dospely clovek a nejako to zvladnes, ale dieta cim starsie, tym bude pre nu vas rozchod tazsie stravitelna zmena

margotka17
27. nov 2025

@anonym_autor no mne by už po prvom sklamaní prasklo srdce, zbalila by som veci a odišla. Poziadaj o výživné na dieťa aj na seba. Ja by som už takého chlapa nechcela. Časom sa dáš do kopy a určite stretneš niekoho, kto si ťa bude vážiť. Držím palceky 👍.

staryjarec
28. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor V každom prípade sa snažte osamostatniť sa. Tento váš vzťah nemá žiadnu budúcnosť. Toho vedľa vás už berte len ako dočasné, nutné zlo. Na telefón sa vykašlite, je jasné že vás nemiluje a milovať ani nebude.

rayla
28. nov 2025

Prosim ťa, žiadne zachranovanie takehoto vzťahu. Je to primitiv. Už nič teraz, keď s ním máš dieťa, len zabojovať a osamostatniť sa. Aj tak sa rozidete. Keď ťa chlap začne ponižovať, je to game over.. tri roky by som určite neostávala doma v tvojej situácii. Ešte tak max pol roka, potom dala dieťa do súkromnej škôlky a išla do práce. A samozrejme, podala žiadosť o rozvod...

rayla
28. nov 2025

A áno. Na jeho telefón sa vyser. To je už nepodstatné. Nech s ním aj spáva.

Strana
z2