icon

Urobil by to znova?

26. nov 2025

Ahojte. S manželom sme 6rokov a mame dieťa. Keď sa narodilo našla som správy s inými ženami s ktorými si písal, aj s bývalou. Nepriznal sa musela som to nájsť ja lebo ženská intuícia nedala.. Bola to najhoršia bolesť akú som kedy zažila. Prasklo mi srdce. Snažila som sa dať pri malej dokopy, zostávala som kvôli nej. Bolo to strašne ťažké , nespomenuli spolu, komunikácia na bode nula , jeden deň lepšie iný hrôza . Už to tak ide rok. Skusila som odpustiť , nezadbudla som Ale asi zbytočne. Znova je tu ten pocit. Neustále v rukách telefón. Nedá ho z ruky z oci, dnes som mu dala svoj a chcela som aby mi on ukázal svoj. Spravil cirkus a povedal že on nič neskrýva a že nebude skakat ako ja pískam. Viem že to je tu znova. Viem som hlúpa že ostávam. Ale s dieťaťom sa ťažko odchádza. Myslite aj vy že to spravil znova ? Že zas je to o podvádzaní a písaní si s inými. Ja viem že sex nič a že je muž ale keď ja sa neviem cesto preniesť proste nedokážem to stále to strašne boli a pri pomyslení mi stlačí hrdlo a slzy v očiach. Viem že to zase spravil ale bojím sa to znova objaviť a tie klamstvá do oci už nedávam.

Strana
z2
anonym_38de71
26. nov 2025

daj mu niečo na spanie a ty v pokoji sa pohrab v telefóne.
jasné že zas a znova ťa klame. už len preto že urobil cirkus - jasný dôkaz.

anonym_045761
26. nov 2025

@anonym_autor kolko rokov ma dieta? Chodis do prace a mas prijem? Neviem si predstavit takto zit do konca zivota a nemysli si ze dieta nevnima to dusno doma a nelasku medzi rodicmi- v takomto prostredi ju nenechaj vyrastat

haley7897
26. nov 2025
@anonym_38de71

@anonym_38de71 "daj mu niečo na spanie"? Rozumieme sa, ze to je ilegálne, však?

autor
26. nov 2025
@anonym_045761

@anonym_autor kolko rokov ma dieta? Chodis do prace a mas prijem? Neviem si predstavit takto zit do konca zivota a nemysli si ze dieta nevnima to dusno doma a nelasku medzi rodicmi- v takomto prostredi ju nenechaj vyrastat

@anonym_045761 ma len rok a momentálne som na rodičovskej, viem je to hrozne a nechem aby to vnímala ale odísť nie je ľahké

haley7897
26. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_045761 ma len rok a momentálne som na rodičovskej, viem je to hrozne a nechem aby to vnímala ale odísť nie je ľahké

@anonym_autor máš / mala by si podporu v rodine? Vedia o tom?

anonym_38de71
26. nov 2025
@haley7897

@anonym_38de71 "daj mu niečo na spanie"? Rozumieme sa, ze to je ilegálne, však?

@haley7897 čoby . daj si predpísať sanval a pol tabl. šupni do kávy, čaju a pod. . nič mu nebude. pospí 4 hod.

pralinka25
26. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ano podla mna robi co nema.
pozri sa. verit mu uz nezacnes a bola by si hlupa keby si aj zacala.
jasne najlepsie by bolo odist ale uvazuj mudro. je to hajzel tak sa podla toho aj spravaj. bud sikovnejsia ako on. zacni pracovat na sebe a na odputani sa od neho najprv mentalne, emocne a az potom fyzicky, a odstrihnuti citov. nevnimaj ho ako partnera ale ako spolubydlu. vydrz kym sa pozbieras financne. dieta das do skolky a zacnes pracovat. dovtedy sa daj dokopy, okrem emocnej stranky aj po tej pravnej. pozistuj si veci, moznosi financne, pravne, veci ohladom zverenia, rozvodu, financneho vyrovnania. prestan vrazat do spolocnej domacnosti. ukladaj si hotovost nie peniaze na uce. povedz ze si minula a odloz si to kde to nenajde. zabezpec si nejake peniaze na vyse na zaciatok.
city bokom (chapem je to zrada, zranenie, bolest, zlost frustracia (mozno najst psychologa na pomoc tomto smere lebo to rozhodne nie je lahke este aj popri dietati) ale teraz nastal proste cas vytlct re seba maximum. on zradil, on ublizil. ty sa musis postarat o seba a o dceru. bud sikovnejsia ako on. a hlavne vobec mu nedaj sancu prekuknut ze ty uz si inde. ked budes vsetko mat postav ho pred hotovu vec.
za mna je toto najvacsia zrada urobit to druhemu v jeho najzranitelnejsom obdobi. v totmo pripade tehotenstvo a porod.

anonym_045761
26. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor chapem ze odist nie je lahke ale takto zit je hrozne. Na tvojom mieste by som si setrila peniaze ako sa da a vratila sa so prace skor ako uplynu 3 roky; potrebujes peniaze a stabilny prijem.

haley7897
26. nov 2025
@anonym_38de71

@haley7897 čoby . daj si predpísať sanval a pol tabl. šupni do kávy, čaju a pod. . nič mu nebude. pospí 4 hod.

@anonym_38de71 konkrétne salval obsahuje zolpiden ktorý spada pod kategoriu omamných a psychotropných latok. A teda by konala mimo zákon. Si bezcharakterna a este aj blbá...

marci9
26. nov 2025

Samozrejme, že nemá čisté svedomie, keď nechce dať mobil z ruky.

anonym_38de71
26. nov 2025
@haley7897

@anonym_38de71 konkrétne salval obsahuje zolpiden ktorý spada pod kategoriu omamných a psychotropných latok. A teda by konala mimo zákon. Si bezcharakterna a este aj blbá...

@haley7897 blbá si ty. sanval sa bežne predpisuje. ľudia to bežne berú s poruchou spánku. predpíše hoc ktorý obvodný.
a prosím ťa , prestaň mi tu písať - otravuj radšej svojho manžela .

beata_k
26. nov 2025

@anonym_autor Bol by inak blby aby to teraz po tejto hadke nechal v telefone...Tam uz nic nenajdes.

telefon00
26. nov 2025
@anonym_38de71

@anonym_38de71 takže tu verejne nabádaš, aby ona dala niekomu lieky na spanie?? A ešte, aby tá dotyčná osoba o tom nevedela????????? Dobre čítam??? Nehnevaj sa, ale za toto môžeš byť aj patrične potrestana...

lenicka298
26. nov 2025

Polož si otázku čo spravíš, keď tam nájdeš nové správy? Ak si schopná sa okamžite zbaliť a odísť od neho, tak si ten mobil pozri. Ak tam správy budú, zober dieta, a chod.. Ale aký význam má to, že si ten mobil pozrieš, nanajvýš urobíš "cirkus" on ťa zase územní, naslubuje a budeš sa takto trápiť naďalej? Áno, pozrieť telefón a cirkusovat je najľahšie. No pokiaľ neodídeš hneď, budeš škodiť len sama sebe a dobrovoľne sa viac týrať a robiť zo seba debila. Pokiaľ si ty váš vzťah už uzavrela, a nedokážeš mu ďalej veriť tak si potichu rieš existenčné veci- bývanie, peniaze. Maj svoju hrdosť a ukáž svojmu dieťaťu, že toto do vzťahu nepatrí, a že takto žiť nebudeš. Tým, že urobíš cirkus a nič nezmeníš mu len dávaš najavo, že v tom môže ďalej veselo pokračovať a jediné čo z toho bude je, že sa nehneváš. On si bude dávať časom väčší pozor, ale keď si neváži druhu šancu, prečo mu chceš dávať ďalšiu?

haley7897
26. nov 2025
@anonym_38de71

@haley7897 blbá si ty. sanval sa bežne predpisuje. ľudia to bežne berú s poruchou spánku. predpíše hoc ktorý obvodný.

@anonym_38de71 presne ako píšeš. Je na predpis. A nie, nebudem ignorovať, ze sa tu snažíš niekoho nabádať aby zdrogoval partnera.

telefon00
26. nov 2025

@anonym_autor autorka, je mi ľúto, ale ak si s ním mala už zlu skúsenosť a teraz sa to opakuje... a ten telefón ti nechcel dať. Tak máš plné morálne právo si myslieť to, čo si myslíš. Už by som od neho telefón nechcel a pomaly sa zariadoval na odchod... ženy hore dobre radia.

bielasovicka
26. nov 2025
@anonym_38de71

@anonym_38de71 ty kokos, to nemyslíš vážne. Ty normálne dávaš svojmu mužovi lieky na spanie, a keď zaspí tak mu prehrabavas telefón? No toto je sila🤦🏻‍♀️

sissy27
26. nov 2025

@anonym_autor za mna odist je lahsie ako takto zit. Ved co ti ten vztah dava? Strechu nad hlavou a plnu chladnicku? A ked sa on zrazu rozhodne, ze toto ho nebavi a chce plnohodnotny vztah s niekym inym a nie zivit niekoho, z koho nic nema, tak spravia co?

deedol
26. nov 2025

ono je vlastne uplne jedno, ci a co na tom mobile robi. ty mu neveris, nechces s nim byt, nemas ho rada. a ta dovera sa uz nikdy nevrati. podla mna to nenatahujte, normalne sa rozidte ako dospeli ludia a dohodnite sa na nejakej forme starostlivosti o dieta. hlavne mysli na nu, ona to citi, aka je atmosfera a ako sa ty citis.

mane01
26. nov 2025

@anonym_autor ja neviem, ale keď už si sa rozhodla ostať, mali ste si to vykomunikovat a ísť ďalej. Takto je to ani z voza, ani na voz. Ty si zduta a čakáš, že čo sa stane? Keď spolu neviete byt, tak sa proste rozídte. Na dieťa aj na teba ti bude platiť výživné, kým nepôjdeš do práce a nechaj ho ísť.

janickacrazy
26. nov 2025

@anonym_autor ak máš podporu u rodičov, tak odísť aj hneď, toto nemá cenu zachraňovať.

enmery
26. nov 2025
@anonym_38de71

@anonym_38de71 Dávať niekomu návykové látky s cieľom ho omatit alebo uspať bez jeho vedomia je trestný čin! Otras.

miadi
27. nov 2025

Tiez si Myslim ze nie je potrebne riesit co mà v mobile. Staci ze vidis ze je viac na nom ako na tebe .. ako sa k tebe chova . Zazila si emocionalnu neveru a je velmi pravdepodobne ze sa to stale deje . Je to rovnako zle ako fyzicka nevera. Ak mas kam ist ukonci to trapenie co najskor. Ak nemas kam
Tak pracuj na tom aby si nasla unikovu cestu.

anonym_5483b8
27. nov 2025
@anonym_38de71

@anonym_38de71 ty to v hlave nemas vobec ok

anonym_8f486b
27. nov 2025

Máš ročné dieťa. Predpokladám, že to dáva riadne zabrať, ako každej mame. Na chlapa by som sa momentálne vykašľala. Odpojila by som sa mentálne aj fyzicky. Povedala by som mu, čo má trápi. A tým by to skončilo. Ak by sa spamätl, ok, možno by som prehodnotila. Keď nie, počkala by som, keď dieťa bude schopné chodiť do škôlky a potom začala riešiť. Teraz by som myslela len a len na seba.

domkakvet
27. nov 2025

@anonym_autor odist je tazke, ale keby si to urobila uz vtedy, tak dnes by si to nemusela znovu prezivat.

anonym_5483b8
27. nov 2025

Neviem ci ste hlupe, naivne alebo tak mudre ako lahko radite. Je na materskej rocne dieta a chlap si s niekym.pise a vy uz rozvody odid a dieta to citi ? A ta ci ten co tu radi uspat to by mal admin rovno bloknut.
Kam tak asi ma ist ? Cely den s dietatom minimum penazi a este aspon 2 roky bude na MD. Tieto vase mudre rady ako keby mala dalsi byt a 100 000 na ucte.
Normalna matka ma na prvom mieste dieta vela chlapov aj tych vasich je zrazu odstrcenych. Robia blbosti ale nie iba jej aj ti vasi a neodisli ste od nich pre spravy v telefone.
Autorka by vam mohla napisat ci vobec ma nejake moznosti sa osamostatnit. A ci si dokaze predstavit kolotoc sama praca a dokym pojde spat dieta a stale dokola sama. Najprv 2x myslite potom rady davajte.
Autorka sledovat telefon je prehlbovat uz tak slabu doveru. Postupne sa snaz kludnym hladom bez hadok komunikovat co mu chyba preco to robi. Ked sa vytoci nechaj temu na iny den. Ak mozes zamestnsj ho okolo dietata viac nech ma viac zodpovednosti. Je viac s dietstom a vtedy sa moze napravit. Dieta je cista laska ale nerob vsetko sama rozdel vsetko co sa da pride z prace polku casu nech sa s dietatom hra, kupe, prebali ak treba. Ked ho nechas bez uloh vyplni si cas inak.

anonym_e2a2dc
27. nov 2025

Dohodla by som sa s kamoškou, aby mi intenzívne vypisovala, usmievala by som sa do mobilu a nepustila ho z ruky.

anonym_5483b8
27. nov 2025
@anonym_e2a2dc

Dohodla by som sa s kamoškou, aby mi intenzívne vypisovala, usmievala by som sa do mobilu a nepustila ho z ruky.

@anonym_e2a2dc 😆 a ty si myslis ze s chlapom to nieco urobi? To je hadzat hrach na stenu. Jemu to.je jedno

anonym_e2a2dc
27. nov 2025
@anonym_5483b8

@anonym_e2a2dc 😆 a ty si myslis ze s chlapom to nieco urobi? To je hadzat hrach na stenu. Jemu to.je jedno

@anonym_5483b8 Ale áno. Chlapi sú ješitní a žiarliví. Podľa mňa u mnohých to tak funguje, že ja môžem, ale partnerka v žiadnom prípade.

Strana
z2