icon

Urobili by mi niečo, alebo si len domýšľam?

27. jún 2023

Ahojte.
Chcem sa spytat, co si myslite, ako sa mohla tato situacia vyvinut? Pretoze odkedy sa mi to stalo, mam dost strach cestovat sama. Cez vikend som cestovala k rodicom, mamina ma mala vyzdvihnut na vlakovej zastavke v nasej dedine. Ked som vystupila, este tam nebola. Spolu so mnou vystupili aj dvaja cca 17-20rocni chalani. Obisli ma a isli si svojou cestou, ja som ostala stat a cakat. Avsak, po par metroch sa obaja otocili a rovno za mnou. Jeden ostal stat cca meter predo mnou a ten druhy, ze ci mu nepozicam telefon, aby si zavolal. Na to som mu odvetila, ze nie. Nevyzerali vsak, ze mi chcu dat pokoj. Ale uz som pocula, ako prichadza mamina, tak som sa za nou rozbehla. Myslite si, ze mi mohli nejak ublizit, okradnut ma? Mam teraz celkom strach, mozno je to blbe, ale ti dvaja aj vyzerali, ze im nic dobre z oci nepozera..

Strana
z2
ivik4
27. jún 2023

Hocikto nam moze necakane ublizit,nielen cudzi clovek. Takze urcite ano

dzulli1980
27. jún 2023

Zrejme Ťa chceli okradnúť ... nedajbože čosi horšie ... och, hrozná doba, až mi ťažko prišlo, keď to čítam.

anjelicek26
27. jún 2023

Mohli-nemuseli, rovnako to mohol byt taky blbsi pokus o zoznamenie sa s peknou kockou, co stretli vo vlaku... to sa uz nedozvies...

januska12323
27. jún 2023

Mohli, nemuseli. Zbytočne budeš špekulovať. Pozor si treba dávať všade.

luccija
27. jún 2023

Mohli...mobil si mala v ruke však?toto je vec, ktorú stále prízvukujem dcére, že nems stat na zastavke a mobil mať v ruke či peňaženku.

bruno1
27. jún 2023

Ako ma syn poučil ,to je baliaca finta.Ak by si mu ho požičala ,tak by s ním prezvonil svoj telefón a ostatné by nechal na teba ,alebo by ti neskôr zavolal.

anjelicek26
27. jún 2023

@bruno1 tak tak... moj ma 13 a posledne si na kocku od poziarnikov zohnal presne takto cislo "niekde som si polozil mobil, prosim prezvon ma 😅 "

autor
27. jún 2023

@luccija ano, mala som mobil v ruke.. Ja som o
tom nikdy nepocula, ale budem pamatat, dakujem.

dilino
27. jún 2023

To sa TI môže stať kdekoľvek.Mňa si jeden debil vytipoval tu v dedine muž bol na nočnej a prepadol má v dome keby neprišli taký chalani čo bývaju nedaleko a počuli krík tak ma debil zavraždi.Ukradol od nás s domu nôž 30 cm čepeľou ostrý ako britva tak má s nim nahanal po dvore.Ukradol mi mobil ale medzi tým už chlapci zavolali policiu tak prišli a ho hned vzali je v base.Takže to je jedno kde si či na ulici,doma nikdy nevieš čo sa môže stať už ani doma nie si v bezpeči.

macekovam
27. jún 2023

Vždy sa zdriavaj na viditeľnom mieste keď budeš v budúcnosti čakať na mamu..v blízkosti výpravcu..napriklad. Aj cestu domov si zvoľ skôr dlhšiu ale bezpečnejší.. Nie cez parky lesy a odľahlej miesta... A mohla by si si kúpiť KO sprej.... A nosiť ho vo vrecku

oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
macekovam
27. jún 2023

@oonnaganamakusai pre teba blbá... Ty rob co chceš.

macekovam
27. jún 2023

@oonnaganamakusai dosť blbá pripomienka.. Kradnúť a vraždiť môžu všetci... Ak nevieš.. Takže dosť blbá pripomienka. Ale pre teba asi podstatná.

oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
marisoul17
27. jún 2023

@oonnaganamakusai nie, nie je to normálna pripomienka... Možno tak pre rasistu.

macekovam
27. jún 2023

@oonnaganamakusai tak chodievaj somnou a budem sa báť menej dobre? Lebo zdá sa ze s tebou by som bola úplne v bezpečí.

oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
macekovam
27. jún 2023

@oonnaganamakusai ľudia sú rôzni.. Jedny prídu pomôcť.. Iní sa ani ne pozastavila... Iní pri volajú pomoc.. Véd stačí zbúchať a vyrusit... A je mi jedno ze ti je jedno kto som... Tiež ta mam tam... Mam tam pre teba dosť miesta ešte..

oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
viestta
27. jún 2023

@oonnaganamakusai osobna otazka: Ty by si sla (siel) pomoct?

macekovam
27. jún 2023

@oonnaganamakusai tvoj príspevok nepriniesol autorke vôbec žiadnu pomoc.. Je tu úplne zbytočný... Tak prispej niečím s cieľom pomôcť..

oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
viestta
27. jún 2023

@oonnaganamakusai so zakladatelkou debaty by ste uz boli dve.

marisoul17
27. jún 2023

@oonnaganamakusai je viacero možností, môžeš upozorniť, že si tam aj ty, že ich vidíš a že si zavolala políciu, alebo ostať v ústraní a zavolat políciu a popísať im situáciu, z vlastnej skúsenosti mestskí policajti prídu do 2-3 minút. Radšej zavolat zbytočne ako sa na to vykašľať a nechať v Tom potenciálnu obeť samu. Nikto nečaká, že svedok zasiahne a spacifikuje prípadných útočníkov, ale niečo urobiť môže. Jeden telefonát je tiež pomoc a prevencia pred útokmi.

oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
fauko
Odpoveď bola odstránená
oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
marisoul17
27. jún 2023

@oonnaganamakusai to, že ty by si pre cudzieho ani steblo neprelozila, neznamená, že tak robia všetci. Ja napríklad nie som typ čo sa tvári, že sa okolo mňa nič nedeje keď sa deje a keď treba zasiahnem.
Niekedy fakt stačí urobiť aspoň niečo a nehrat sa na "mňa sa to netýka".

Strana
z2