icon

Urobili by mi niečo, alebo si len domýšľam?

27. jún 2023

Ahojte.
Chcem sa spytat, co si myslite, ako sa mohla tato situacia vyvinut? Pretoze odkedy sa mi to stalo, mam dost strach cestovat sama. Cez vikend som cestovala k rodicom, mamina ma mala vyzdvihnut na vlakovej zastavke v nasej dedine. Ked som vystupila, este tam nebola. Spolu so mnou vystupili aj dvaja cca 17-20rocni chalani. Obisli ma a isli si svojou cestou, ja som ostala stat a cakat. Avsak, po par metroch sa obaja otocili a rovno za mnou. Jeden ostal stat cca meter predo mnou a ten druhy, ze ci mu nepozicam telefon, aby si zavolal. Na to som mu odvetila, ze nie. Nevyzerali vsak, ze mi chcu dat pokoj. Ale uz som pocula, ako prichadza mamina, tak som sa za nou rozbehla. Myslite si, ze mi mohli nejak ublizit, okradnut ma? Mam teraz celkom strach, mozno je to blbe, ale ti dvaja aj vyzerali, ze im nic dobre z oci nepozera..

Strana
z2
ahhola
27. jún 2023

@marisoul17 no iste....

Ja som pred Coronou videla znamu firmu, babu Stojkovu ako ide na istotu do autobusovej zastávky za mladú 14.rocnu babenku,
.... slečinka parfeeeeem odpoly sadarmo,
Tak som umelkyňu sledovala, co bude. Hustila do mladej, tam 3 postrarsie paničky, nevideli, nepočuli, neboli. Otvorila jej kabelku a vsunula parfém.... To je taky trik, ze teraz obeť vytiahne cash. Lenže to som ja na JA ňu zakričala.... Zmizni od nej...(použila som jej slovník, tak mi raz povedala pri výťahu na upsvar Zmizni!!!)
Pani policajti sem!!! (žiadni neboli) . Stojka sa zľakla lebo nemala prehľad o situácii... a odpratala otravovať inde. .
Chvíľu som bola na seba pyšná.
Potom sa mi to rozlezalo... nebolo múdrejšie konať ako tie 3 baby vycepovane komunizmom, ved stojka mohla mať za rohom komplica, ten ju ohroziť nožom a mladucka by sa možno ubránila aj sama, možno nemala peniaze a tak by stojka zmizla sama... A baba by vyvestila milióny s Bradom Pittom tým trom.Ken ja mám chuť tu babu s jej chmatackym rodinným kladnom vystreliť na Mars. Raz ma okradli skoro a raz full.
Kto mi des povie, ci som pomohla?🙆‍♀️
(Nie je to rasizmus, keď kolegu v Ríme v sekunde obstrihli o ľadvínku zo všetkými kartami a kým ich zablokoval, aj o cash... Tak Zomri mládež vynadal jemu, lebo tak sa to už nenosí hahahá a pomohol černošskéj rodine/dedine) ▪️

Strana
z2