Uštipačné poznámky
Svokrovcov. Ako by ste reagovali? Mám malé dieťa a ešte ho kojim a keď ma obima stále a chce byť len pri mne tak také sprosté poznámky majú .. maznáčik , mamin cicik ale nepovedia to pekne ale tak vysmechom akoby mi závideli . Nechápem to veď môžu byť len radi že sa starám dobre o ich vnuka ?
@elizabet173 Skor si myslim ze tvoja rodina bola vynimka. Niekde davno, mozno tvoji prarodicia svoje deti mojkali a tak ked oni vyrastli a mali deti, automaticky ich mojkali tiez aj ked vacsina ludi naokolo to nerobila. Proste prenasali na dalsiu generaciu to mojkanie, tak ako vacsina inych ludi prenasalo ten odpor k mojkaniu.
@poppy22 Presne, to pouzivanie expresnych az vulgarnych vyrazov (grcanie, olyzovanie) aby cloveka od toho odradili. Oni vedia presne ako zasiahnut do ziveho. Je to nepochopitelne. Aspon teda ja to nedokazem pochopit. Neviem. Vela sa nad tym zamyslam odkedy som sa ja rozhodla vychovavat svoje dieta inac. Mne ked sa narodil syn, ani ma nemapadlo ho pobozkat. Az ked som videla ako ho muz bozkava, tak ze skusim aj ja. Bolo mi to zo zaciatku normalne neprijemne, ale velmi rychlo sa to zmenilo.
Slová výsmech a závisť neidu do 1 vety. Navzájom sa vylučujú. A ty kojis pred nimi?
@elizabet173 Moze byt. Fakt zaujimave ze mate toho tolko v rodine, lebo v rodine mojho otca, mamy a aj muzovej rodine sa nemojkalo. A aj tu na konikovi su skor take pripady ze mali ludia studeny odchov. Boli tvoji prarodicia bohati na tie pomery? Aj ked neviem ci je to majetkom. Myslim ze su krajiny, alebo narody ktore ziju vo velkej biede ale deti objimaju. Mozno to je to jedinne co im mozu dat v hojnosti, tak preco to odopriet.
Ludia toho natrepu co sa nas moze dotknut a ani tym Mozno nic nemyslia. Kasli na nich s usmevom im povedz ano je mamin cicik 🥰😘😜
Pokiaľ si ich nevesta, tak to bude stále na hovno. Ale keby si bola ich dcéra, tak môžeš kojiť aj10 rokov a ešte ťa pochvália!!!
Nevsimaj si to, nie je to podstatne.
Ja som tiež od jedného vyfasovala,,joj nemate šnúru prestrihnutu, nemozete byt od seba,,(Mária mala vtedy 9m) tak som povedala nie nemáme a ani nebudeme...

@andreatytler hovoris mi z duse...mna nikdy neobjali...nikdy...ziadna pusa ci tulenie sa..a ked sa mi narodil syn a ja som sa s nim mojkala,tak mi matka povedala,ze je jej z toho /citujem/ na grcanie...ze o dieta sa treba starat a nie ho olizovat...mal vtedy asi 2-3 mesiace...paradox-ze ine deti vonku aj pohladkala...
autorka-staci im povedat-je to moje dieta a ja ho velmi lubim a chcem aby to vedel...a doraznejsie povedz,ze nechces,aby sa niekto vysmieval...a obcas im nenapadne ukaz nejake uvrestane zle decko a porovnaj potom so svojim-a pripomen rozdiel v spravani k nemu a ze nechces aby aj tvoje dieta tak vyrastlo...