icon

Uvažujem, že si nájdem milenca

18. júl 2021

Baby, rozmýšľali ste už niekedy nad milencom? Môj muž neznáša rodinné aktivity a výlety. Máme 2,5r dieťa. Keď vidím, ako každý chodí spoločne na dovolenky a užívajú si spoločný čas, tak mám chuť sa rozviesť. Chcela by som niekoho, kto si to bude s dieťaťom a so mnou užívať. Ten môj ešte aj návrh na prechádzku za zmrzlinou ofrfle, lebo si chce oddýchnuť, pozrieť dobrý film a je utahany z práce. Argumentuje tým, že robí práce okolo domu a robí to pre nás. To sú jeho výhovorky. Už keď sa niekde vyberieme, tak je nervózny, potom som nervózna aj ja a dieťa to samozrejme vycíti. To sú naše večné hádky. Som stále sama s dieťaťom a keď má on voľno, tak sa mu nikam nechce.
Myslíte, že nájdem niekde na "zoznamke" normálneho chlapa, ktorý by sa dokázal venovať rodinným aktivitám?

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
hennyinnsbruck
18. júl 2021

@hazelgracegus 🤣🤣🤣🤣🤣👍👍👍👍

karelova
18. júl 2021

@mamamasama mimo temu, ale v diskusiách sa nemusíš nikam pripichovat, vpravo hore máš možnosť zapnúť upozornenia bez toho, aby si to musela niekomu oznamovať 😉

ella_price
18. júl 2021

To dnes čo tu je? To nepíše furt jedna a tá istá osoba? Či to ozaj máme takýchto ľudí tu? 😂😂😂

maciatkolulu
18. júl 2021

Jasne, takého, kto sa bude venovať dobrovoľne cudziemu dieťaťu, keď sa to nechce vlastnému otcovi. Hor sa do toho...

stanislavicenka
18. júl 2021

😁😁😁😁
Prepac, musim sa smiat. Pises o mojom muzovi?
Ja som mu povedala, ze si najdem chlapa, co bude s nami na vylety chodit. A ze ked pridem domov, bude aspon navarene, upratane. A na to mi povedal, ze aby som nasla este jeedneho aj na tu domacnosti😂😂😂😂😂

mamamasama
18. júl 2021

@karelova fakt? vdaka za info.. to som ani netusila 🤭

janka_23
18. júl 2021

@ella_price ze? 😅 Mne tiež oči vyliezaju z jamiek 😅

ella_price
18. júl 2021

@janka_23 To dnes tu máme celú fantrasmagóriálnu sériu 😃😃😃

janka_23
18. júl 2021

@ella_price úplne 😅 pri každej ďalšej diskusii si hovorím to fakt? 😅

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
alvaluka
18. júl 2021

@autorka, citujem: “Veď možno niekde je taký chlap, čo mu chýba už len žena a dieťa 🙈😁”
Urcite priemerny chlap na zoznamke chce rozvedenu/este stale zenatu s dietatom, aby sa plne a od prveho momentu venoval plnohodnotne dietatu jeho novej znamosti.

Ak ti nevyhovuje tvoj sucasny manzel a styl ako zijete pokus sa to zmenit.
Ak si znudena na RD mozes prist k nam postrazit nasu 2r a ja zatial s manzelom dorobime sadrokarton v podkrovi, alebo nastup do prace a budes mat mozno menej casu nad premyslanim.

Nevyhovuje ti ako fungujete tomu rozumiem, ale ver, ze nie si jedina zena s unavenym domasedom, ale mat predstavu, ze muzi sa budu hrnut v tvojej situacii je asi trochu slnieckova predstava, co ale nevylucuje, ze by si takeho muza nasla samozrejme.

viestta
Odpoveď bola odstránená
karelova
18. júl 2021

@viestta presne toto som si pomyslela 🤣 vždy ma udivuje kam az siaha ľudská naivita, ale toto je nový level 🤣🤣

goodidea
18. júl 2021

Ale vždyť milenec se hleda jen na sex.... To sa tak nerobí do psej matere....

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
leuchtturm
18. júl 2021

@stanislavicenka a nasla si uz tych dvoch blbcov?

sticker
adka176
18. júl 2021

Na výlety a zmrzliny by ti mohla stačiť aj kamoška no a na sex milenec... podľa toho čo sú priority...🤫😮

ivangeline
18. júl 2021

Skor by som sa porozpravala s manzelom a hladala kompromis. Plus,treba zmenit priority... teda manzel by mal... spolocny cas je dolezity. Za mna...nemusi byt vsetko okolo tip top,hlavne ze travime spolu cas a lubime sa..

ovaaa
18. júl 2021

A prečo sa nespojiš s nejakou maminou s dieťaťom a nedávate spoločně aktivity?

tajik
18. júl 2021

Milenec sa ti nebude o dieťa starať,,,je len na jednu vec

littlebubble
18. júl 2021

A na kiu Mariu si si nechala urobiť dieťa? 😂😂😂
Mohli ste sa kľudne rozísť a nie mať 2 naraz.

lesana25
18. júl 2021

To chcem vidiet, ktorý "milenec" by toto robil. Teda zadarmo 😂😂
Inak aby si sa nedivila, až si tvoj chlap zase nájde milenku bez dieťaťa 🤔

chrumka120
18. júl 2021

Myslíš že by si ten milenec užíval čas s tvojim 2,5 ročným dieťaťom?

petrowna
18. júl 2021

Baby budete sa čudovať,ale poznám takého jedného chlapa čo sa venoval jednej žene a jej dcere.Ona ho mala len na využívanie,kúpil im všetko čo chcela s tou dcérou ,bral na dovolenky ,vikendove pobyty .Sex s ním nikdy nemala,len s ním trávila čas keď to vyhovovalo jej .No zrazu chcel ten dotyčný aby sa nasťahovala k nemu a bol problém ,keďže ona žila s otcom dievčata...Takže existuje taký chlap ...

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
gdulskadarina
18. júl 2021

chapem ta, co tym myslis, moj byvaly ten tiez ziadne aktivity, esteze my sme dieta nemali, ked som chcela niekam ist bol vecne unaveny, nic sa mu nechcelo, ani na prechadzku ani nikam, tak som zacala chodit sama, potom s kamoskami az som prisla na to, ze ved vlastne nepotrebujem aby so mnou chodim a celkovo som ochladla.

tncka
18. júl 2021

Robi to pre vas. Tak sa rozved. Ina bude rada a mozno aj vdacna ze si jej ho nechala🤷‍♀️