icon

Uvedomí si svoj omyl vo vzťahu?

evickaszabova
2. okt 2024

Dobrý deň žienky nechcem aby ste ma kritizovali alebo niečo potrebujem radu lebo som sprostá keď mám pravdu povedat.....
S priateľom sme 5 rokov
Bývalí sme u mojej mami keďže ja som musela vymeniť prácu aj on kvôli zdravotným problémom.... Veľa krát som mu odpustila chodil bezo mňa na zábavy... narodeniny keby som nedovolila tak by vybuchol tiež nejšom svätá... vždy som odpuštala a prepačila veľa vecí otcovy a mame sa to nezapočilo tak ho proste vyhodili ale nie priamo jemu to povedali zavolali jeho mame nech dôjde pre jeho veci lebo on bol na zábave a ja akurát v vonku odišla som sním ku jeho mame skúsiť nejde to som zvyknutá byť doma žila som tu sním dali sme dokopy aj izbu kúpili všetko nové on mi píše že nejde naspäť ku nám už otec mu tak tiež napísal že sa môže vrátiť kedy chce viem ze otec a mama sa nemuseli starať ale vedeli ze mi to vadí a ze som sprostá myslíte si že si to uvedomí? On je strašne tvrdohlavý ja som odišla odtiaľ a došla som naspäť bývať nas vzťah není taky tam ako bolo tu u nás keď sme bývali viem zvyknut ale ja som taka povaha ze si neviemo na niečo len tak zvyknúť u nás mu nebolo zle keď treba mama a otec pomohli vo všetkom nehovorili mu co ma robiť len sa im nepáčilo ze ma nepočúva ale ja jeho musím viem ja som sprostá nemusíte mi to písať myslíte si a on mi píše ze taky život nechce žiť ze ja som tam a on tam a ja som mu napísala tak načo čaká že keby ma ľúbil tak by sa vrátil lebo sa dá všetko pekne vyriešiť porozprávať sa kazdy môže dostať druhu šancu

Strana
z2
matkahelka
3. okt 2024

@evickaszabova kks, od 14 mat frajera a zit s nim? sodoma gomora cecilko! mam takmer 16rocnu, uci sa na jednotky, zije anglictinou a krasokorculovanim, chce ist na erazmus do pariza. som asi staromodna, ale to v 19 maju dievcata ako zivotnu prioritu zit s frajerom u rodicov? dievca zlate studuj, s dobrym vzdelanim budes mat lepsie moznosti na lepsie platenu pracu, nebudes odkazana natahovat sa s frajermi, ci budete zit u jednych rodicov alebo u druhych.

ahhola
3. okt 2024

Mas 19..!?
1.Kurz pravopisu.
2. Priatelovi pápá...
3. Priority v zivote🌷

mk22
3. okt 2024

@matkahelka ja mam 17r, aby mi tu o dva roky dotiahla frajera do detskej izby😅

simca06022011
3. okt 2024

@mk22 no moja do roka aby zacala randit, inak neviem neviem.. ale nevyzera to na to :D ale nerobme si srandu no...
ja som mala kamosky co bez frajera hadam od 13tich nedokazali ani zit. Zaujimave, ze rodinu si nakoniec zakladali este neskor ako tie, co v tom veku riesili ine problemy :D

mk22
3. okt 2024

@simca06022011 sranda bokom.. Môže sa zaľúbiť, jasne, môže randit, užívať vek.. Ale nie žiť na hromadke v detskej izbe a tváriť sa ako dospelo žijeme..

simca06022011
3. okt 2024

@mk22 no ved ano, niektori rodicia dnes su zvlastni.. u nas by o takomto ani rec nemohla byt

mk22
3. okt 2024

@simca06022011 mňa by odvalilo, a ešte riešiť ze nádejný "zať" vo veku 20r chodí po diskotékach..

vierkainka
4. okt 2024

@evickaszabova vy ste spolu od tvojich 14???to ste boli deti ......a deti ste bohužiaľ aj teraz......len nedávno vám začala dospelosť,ked ste uz zodpovední sami za seba, ale vy ste obaja ešte deti.....nevedeli by ste žiť sami.Na začiatku v príspevku si mala napísať že máš 19 a on 20.Uviedla si iba,ze s priatelom ste spolu 5 rokov.Predpokladala som ze si už staršia,nie že máš len 19.Obaja sre ešte nezreli.Ale casom dospejete.Vsetko sa naučíš na vlastných chybách .....
Teraz hlavne studuj,vzdelavaj sa...Frajera nechaj,nech si ide,nech si žije svoj život.

Strana
z2