V akom veku ste si uvedomili že sa chlapi po vás už neotáčajú?
Otazka je smerovana najmä na damy so skorsim datumom narodenia. Asi nas tu nie je tak vela, ale nejake tu su. Ja som celkom pohladna, ale uz to vidim, ze teda uz sa nezadivaju, lebo uz mam asi nejaky vek a kedze nechodim vyslovene vystredne oblecena a namalovana, tak to uz nestaci, ten samotny vzhlad. Nezaujmem uz ani panov v mojom a starsom veku a teda trosku to vnimam tazsie, hoci nikdy som si na pozornost extra nepotrpela. Mam 49 rokov. Tak uz asi som v kategorii babka? 😂
A vy?
Tak okolo 33r.uz sa nie ze neotacaju, ale nezaujimaju. Vyzorovo som stale rovnaka, take dievcatko.
Neblázni. 49 nie je žiadna babka, bez ohľadu na existenciu vnúčat. Aj po 50 sú mnohé ženy stále kočky.
Ja mám 45 rokov. Tiež sa neobliekam sa vyzývavo. Som typ ženy, ktorej sa vraví: krv a mlieko, prsia mi narástli v 13tich rokoch a od vtedy zazivam rôzne trápne sexuálne narážky. Teraz v práci mi vypisuje kolega, ktorý je o 15 rokov mladší a má 4 deti. Taký ťažký frajerik. Ale, je pravda, že na ulici to už trošku ustúpilo a nie je to také výrazné. Ale, už začínam vnímať, že sa za mnou otáčajú dedovia. Akoze doslova...
@anonym_autor asi v 40ke😂 teraz, ak náhodou sa niekto pozrie, príde mi to uchylné….
Mám 45 a už asi takí postarší muži v obchodoch pozerajú 😱ešte 4 roky dozadu, keď prišli po syna nejakí ‘novi’ kamosi, tak synovi hovorili, že akú má mladú maminu, či ma 30😁 po tej 41 to ide dole vodou, či už váha riadne stúpla, pleť ochabla..
Myslim, ze to zacina tento rok, budem mat 49.
No v 40 tke este pohoda. To som bola este aj tehotna. Ale ako sa narodilo druhe dieta uz to slo. Pribudli mi viac vrasky,sedive vlasy, dala som dole gelove nechty, vlasy mam asi tri 😂😂… a minule som si presne toto uvedomila v obchode. Zrovna som mala aj naladu sa rano namalovat 😂 atd isla som na nakup a kazda to urcite pozna ,ked sa niekto na vas pozera,ze niekoho zaujmete. No a pozrela som sa a tam daky chlap este sa aj usmial🙂. A vtedy som si tak uvedomila,ze toto sa mi uz dlhsie nestalo,ze nie som uz zaujimava. Budem mat 47
nemám ani 30 a neobhliadne sa mnou nikto okrem pánov v podnapitom stave, ale pre tých stačí mať iba dlhé vlasy
Horsie bude, ked sa na teba zadiva mladsi muz a uvolni ti miesto v elektricke, lebo si bude mysliet, ze si starsia tehulka a pritom si iba pribrala.
Mám 36 a obzerajú sa stále. 😂😉
obzeraju sa stale. len ich vekova kategoria sa meni 😂
pride mi, ze chlapi pozeraju prevazne po o 10-15 rokoch mladsich zenach.
takze v 50ke po tebe pokukuju tak 60-65 rocní
Mam po 50tke a hoci som udrziavana a stihla, od tej 50tky vidim, ze som za zenitom, ale najma je to v mojej hlave... ze komu by sa mohla pacit 50tnicka?! Celkovo ma muzi prestali zaujimat a keby som nemala partnera, uz ich ani neriesim.
@anonym_autor mám po 40tke a v 30tke som si prestala všímať cudzie pohľady, stačí mi, že sa pozerá manžel. Ja viem, že si chcela iný pohľad, ale asi je náš tiež dosť takých, ktoré neriešia, nepočítajú koľko oči je na nich. Ale aby to nebolo také...tak napríklad môj 25r kolega mi minule povedal, že škoda, že nie je starší, hneď by ma bral 😃
ja neviem,či sa po mne nejakí chlapi niekedy obzerali,ale minulý týždeň sme boli s kamoškou v reštaurácii a chlap sediaci pri vedľajšom stole nám povedal,že sme chrumkavé. Už dávno som sa tak nesmiala😂
Mam po 40tke a stale sa za mnou pozeraju, alebo sa usmievaju pani 30-44. Ale iba ked nemam 3deti so sebou 😁.
Za mnou sa chlapi otáčajú, ale ohromení, že takú škratu ešte nevideli. A to nemám ani 30. Aj to sa počíta?
Za mnou sa chlapi otáčajú, ale ohromení, že takú škratu ešte nevideli. A to nemám ani 30. Aj to sa počíta?
@anonym_368872 prosím ťa nepreháňaj. Každá žena a najmä mladá žena je pekná. nech už má čokoĺvek iné a asymetrické ako ostatné ženy.
Mám 36 a obzerajú sa stále. 😂😉
@anonym_db68cf To, že sa na Teba muži pozerajú nemusí znamenať vôbec nič. Každý sa niekam díva, na to má oči, nemôže existovať so zavretými očami.
Nikdy sa nepozerali, takze ziadna zmena😃
Ako tak premyslam, nikdy sa za mnou neotacali 🙃. Asi som skareda. A nie pohladna...🤣. V mojom veku ale, sa mi stalo, ze jeden pan v autobuse z dediny sa ma pytal, ze "a aj ty tu vystupujes? Pockaj, pustim Ta, ked sa mi uhnu tuto tetky" - to boli jeho zname. A ja kukam ako puk, tykal mi jak dievcatu, nuz, som krpec, ale uz po 40-ke, tak ale asi som vyzeeala ako dievca, podla mna si zabudol doma okuliare, lebo vek neoblbnes 🤔🤪.
No a ako mi je dobre, mne sa to protivi, aby ma ocumovali chlapi, akoze za cim mi ma byt luto? 🫣🫠
Mám 30, cvičím, som vysoká... ale nikdy sa za mnou nikto neobzeral :D
@anonym_autor co je starsia , mam 56 a otacaju sa za mnou aj ma balia a aj mladsi ,
@anonym_db68cf To, že sa na Teba muži pozerajú nemusí znamenať vôbec nič. Každý sa niekam díva, na to má oči, nemôže existovať so zavretými očami.
@anonym_c786a1 ... Tak snáď vieš rozoznať, kedy sa na teba pozerá niekto bez záujmu iba preto, že má oči alebo či sa na teba pozerá zo záujmom.
@anonym_368872 prosím ťa nepreháňaj. Každá žena a najmä mladá žena je pekná. nech už má čokoĺvek iné a asymetrické ako ostatné ženy.
@anonym_c0696f Neuraz sa, ale reči typu "každá žena je pekná", "neexistuje škaredý človek" sú len nepravdivé drísty, ktoré z nejakého dôvodu majú človeka upokojiť.
30tkou to skončilo
@anonym_368872 aj to sa počíta 😁😁😁👍👍👍
Ak žena niečo vyžaruje zo seba, tak je šum a fuk, koľko má rokov... a o kráse to isto len nebude...👉👉👉🌼🌼🌼
@anonym_autor Ja mam 47 a za posledny rok sa stalo tusim 2x, ze sa chlap pristavil a prihovoril. Boli to chlapi cca v mojom veku. Kedysi toho bolo viac, ale popravde ja uz toto vobec neriesim, odkedy mam mojho muza, nesledujem, ci sa na mna niekto pozera a celkovo mam pocit, ze vyzarujem vlny nezaujmu o inych chlapov. To uz ozaj len ked pride a prihovori sa, tak si vsimnem 🙂

tak po mne sa ešte usmievajú - DôCHODCI. 😨
a to som štíhla a pomerne pohľadná. Tak ale vek asi neoblbnem.