V akom veku ste vstúpili do manželstva?
Kedy ste mali svadbu koľko ročné? Bola podľa vašich vysnívaných predstav? Je to podľa vás len formalita alebo je to niečo prirodzene? Je to vyústenie lásky alebo zbytočnosť? Mám 31 zatiaľ som nestretla nikoho s kým by som si spolocny život vedela predstaviť. Nemám skúsenosti so vzťahmi s láskou. Prirodzene chcela by som to zažiť už od puberty som mala vysnívanú svadbu svadobné šaty oslavu dekorácie 😍🎀 no akosi som staršia uvedomujem si ze už to nebude také ako by som chcela. Polka rodiny tu už s nami nie je otecko ma nikdy nebude môcť odniesť k oltáru. Kamarátky nemám takže žiadna veľká oslava to teda nebude. Nemám šťastie na vzťahy akosi nemám z čoho vyberať a nenašiel sa žiadny husband material. Keď pozerám instagram spolužiačky sú už vydáte majú deti budujú si spoločne bývanie. Ja nemám ani len s kým ísť na dovolenku., mam 99 percent veci ktoré som si vysnívala a som šťastná. Ale aj rodinný život je jednou z nich a už to začínam vzdávať. Nech som bola kdekoľvek rozprávala s xy ľuďmi bola na zoznamke alebo len tak v uliciach nestretla som nikoho.. Ani keď som bola aktívna ani keď som pasívna. Človeku sa to žiada keď je dlhé roky sam. Aj keď som sama šťastná ale po rokoch je to asi normálne ze túžim po objatí romantickej večeri spoločnej prechádzke večer mestom.. Zájsť na drink. Cítiť sa bezpečne a dôverovať chlapovi. Kedy a kde ste stretli toho pravého s kým ste skončili pred oltárom? 🩷
@anonym_autor v 35 rokoch zajtra máme prvé výročie 😁 ale sme spolu už 10 rokov a jeden 5 ročný syn 🙂 a svadba malá v kostole lebo sme veriaci skôr sme to chceli mať pre Bohom byt naozaj rodina ako sa patrí ,za mňa ani keby máme nato peniaze mne to takto vyhovovalo dokopy nás bolo 6 s farárom +dve deti a obed v restike
@anonym_autor aktuálne mám 32
Vydávala som sa ako 22 ročná,po 7 ročnom vzťahu
Už sme mali aj dcérku, teraz už máme aj druhú a sme spolu už 17 rokov (10 ako manželia)
Ešte stále môžeš niekoho stretnúť
Veľa žien /mužov si zakladajú rodiny v takomto veku a niektorí aj oveľa neskôr
A svadbu sme mali malú,my dvaja +svedkovia..dcérka a najbližšia rodina..bolo nás len pár a urobili by sme to tak znovu
20 ročná
Prvykrat v 18 a potom v 41
21 po 4 ročnom vzťahu. sme svoji 12 rokov
23 ročná, 19rokov manzelia
@anonym_autor 33 a 37😬🥴.Prvy krat velky,velikansky omyl,ktory ma stal skutocne vela.A druhy krat uplne ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
mala som 22rokov a buduci rok budeme spolu 25 rokov .. a nemenila by som 😉
Ja som sa vydávala takmer 40-ročná, s tromi deťmi 😀 u nás to bola čisto formalita na úrade, aby môj muž mohol ostať na Slovensku (cudzinec).
Ale teda ja som po svadbe nikdy netúžila, nemám rada, keď sa upriamuje pozornosť na môj výzor, nemala som ani svadobné šaty. Čo sa týka vzťahov, mám pocit, že to má mladá generácia ťažšie ako to bolo za našich čias (mám skoro 50). ALe zas ber to tak, že ťa nik a nič neobmedzuje, ži ako chceš, pracuj, bav sa, alebo sa venuj koníčkom či proste rob čo ťa napĺňa, zas v 31 rokoch ešte nie je koniec sveta, ten husband material môžeš stretnúť aj zajtra, nikdy nevieš 🙂
33
V 20. Nebola to formalita, užili sme si to neskutočne, do dnes (6r po svadbe) sa nás kamoši pýtajú, kedy ideme opakovať párty 😅👌
Čerstvo 24. Ešte stále mas šancu stretnúť niekoho normálneho. Niekedy to príde práve vtedy keď to nečakas
Vydavala som sa 27 rocna, boli sme spolu skoro 7 rokov. Svadna bola taka ako sme si priali.
Ja som sa vydávala v 18 chceli sme a už sme spolu skoro 33 rokov manželia
@anonym_autor 35, boli sme spolu realne asi 3-3.5 roky, vydavala som sa tehotna cez najvacsi lock-down tak asi tak 🙂 svadba mi ku stastiu nechybala a nechyba ale ja som si samu seba veru nikdy nepredstavovala v bielych satach a co ja viem co (ale rada chodim na svadbu inym 😂)
@anonym_autor V 24 a v 39 😀😀😀
V 26 po 6r chodení
Ja v 39. Mame dve detičky a svadba bola super. Ale žiadnu som si vopred nevysnivala...ale.moja stala za to. Všetkým sa páčilo.
29r, spolu sme 17r, manželia 10. Pre mňa to bola len formalita, bola som tehotná. Manželstvo ti nezaručí šťastie, lásku ani vernosť.
@anonym_autor vydávala som sa po 3 ročnom chodení ako 25 ročná. Manželia sme už 20 rokov, z toho 10 rokov spolu nežijeme, lebo je alkoholik.
23 dnes máme 6.vyrocie
Vydávali som sa po 5 rokoch chodenia
Vydávam sa o pár dní, mam 32. A pevme dúfam, že bude taka aku som si ju naplánovala🙂
Láska príde, keď ju najmenej čakáš.
@anonym_autor v 33 rokoch na moje narodeniny dnes je to presne 13 rokov co sme manželia 😊 takže ešte máš čas. Keď to ma prísť tak príde aj v 40tke...
Prvý krát v 21 a druhý v 34 po päťročnom vzťahu,stále sme spolu už 17 rokov
38
@anonym_autor mala som asi 35 a bola to formalita po asi 15 rokoch, a asi iba kvôli deťom, ktoré sme mali pred sobášom.. inak by sme spolu boli stále, ale bez sobáša...
Ja 20, svadba po necelom roku prilezitostneho randenia, lebo sme byvali v inych castiach SR, tento rok oslavime 40 spolocnych rokov. Ako to pisem, uvedomujem si, ze som celkom pysna na to, ako sme to zvladli.
31. Vydávala som sa tento rok. Svadba bola taká aku som si vysnivala a presne na naše výročie čo sme spolu 🥰

@anonym_autor Potesim ta, az v 40ke som sa vydavala 🙂 A dali sme sa dokopy cca 5 rokov predtym. V tvojom veku som mala pocit, ze budem do konca zivota zit sama vo svojej garsonke. V podstate mi ta predstava ani nevadila 🙂 A nakoniec sa objavil muz, ktoreho by som naozaj nazvala spriaznenou dusou a vsetko je inac. V podstate este aj teraz sa niekedy cudujem, lebo fakt som s tym neratala u seba a nevedela som si to ani predstavit.