icon

V akom veku ste vstúpili do manželstva?

30. aug 2025

Kedy ste mali svadbu koľko ročné? Bola podľa vašich vysnívaných predstav? Je to podľa vás len formalita alebo je to niečo prirodzene? Je to vyústenie lásky alebo zbytočnosť? Mám 31 zatiaľ som nestretla nikoho s kým by som si spolocny život vedela predstaviť. Nemám skúsenosti so vzťahmi s láskou. Prirodzene chcela by som to zažiť už od puberty som mala vysnívanú svadbu svadobné šaty oslavu dekorácie 😍🎀 no akosi som staršia uvedomujem si ze už to nebude také ako by som chcela. Polka rodiny tu už s nami nie je otecko ma nikdy nebude môcť odniesť k oltáru. Kamarátky nemám takže žiadna veľká oslava to teda nebude. Nemám šťastie na vzťahy akosi nemám z čoho vyberať a nenašiel sa žiadny husband material. Keď pozerám instagram spolužiačky sú už vydáte majú deti budujú si spoločne bývanie. Ja nemám ani len s kým ísť na dovolenku., mam 99 percent veci ktoré som si vysnívala a som šťastná. Ale aj rodinný život je jednou z nich a už to začínam vzdávať. Nech som bola kdekoľvek rozprávala s xy ľuďmi bola na zoznamke alebo len tak v uliciach nestretla som nikoho.. Ani keď som bola aktívna ani keď som pasívna. Človeku sa to žiada keď je dlhé roky sam. Aj keď som sama šťastná ale po rokoch je to asi normálne ze túžim po objatí romantickej večeri spoločnej prechádzke večer mestom.. Zájsť na drink. Cítiť sa bezpečne a dôverovať chlapovi. Kedy a kde ste stretli toho pravého s kým ste skončili pred oltárom? 🩷

Strana
z2
frzeiovn
1. sep 2025

No ja som mala dva týždne po svadbe 22r. Svadba po 8. mesiacoch chodenia, ak sa to dá tak povedať, lebo manžel bol vtedy v BA na týždňovkách. Tak už 18 rokov spolu, tri deti, a nikdy by som nemenila, vzala by som si ho aj druhý krát aj so všetkými chybami, veď kto ich nemá a sme šťastní, ešte by sme aj 4. dieťatko nejak zvládli, to som mal 40 v máji🙂
Nejde ani tak, že je všetko vysnívané, ani my sme to tak nemali, ale aby bol ten pravý a boli ste šťastní...a to v dnešnej dobe...prajem ti to...

alexanderkovacs
1. sep 2025

@anonym_autor Hmm. Ze nemas chlapa to sa stava, ale ze nemas kamaratky/kamaratov to je velky problem . Mozno tam treba hladat chybu , ze preco nemas okolo seba kamaratov. Ja mam taku skusenost ze ked ludia maju viac kamaratov tak nemaju problem ani s najdenim parnera, lebo stale su medzi ludmi a maju na to prilezitost. Takto masntrosku mensiu sancu najst praveho partnera

autor
1. sep 2025
@alexanderkovacs

@anonym_autor Hmm. Ze nemas chlapa to sa stava, ale ze nemas kamaratky/kamaratov to je velky problem . Mozno tam treba hladat chybu , ze preco nemas okolo seba kamaratov. Ja mam taku skusenost ze ked ludia maju viac kamaratov tak nemaju problem ani s najdenim parnera, lebo stale su medzi ludmi a maju na to prilezitost. Takto masntrosku mensiu sancu najst praveho partnera

@alexanderkovacs som introvert a mam selektívnu sociálnu fóbiu 😮‍💨 s ľuďmi som často ale v práci. Mimo prace chodím tiež často von ale ťažšie sa zoznamujem neviem co mam s ľuďmi hovoriť neviem co by som im mohla ponúknuť atď.. Nikdy som nejak nemala kamošky je to pre mňa celkovo ťažký oriešok

Strana
z2