V ktorom veku ste našli naj kamaráta/kamarátku?
Ja tusim na strednej a na vyske.
prvú som spoznala v 6, ale najlepšie kamarátky sme od 9, ďalšie dve (sme najlepšie kamarátky odzačiatku) som spoznala v 14 a 19 🙂
Keď som mala 21 v práci, ale ostať sme tam spolu nemohli, lebo by nás podľa mna obe vyhodili 🤣 a to mame 16 ročný vekový rozdiel 😁
Mám dve. Jednu som spoznala keď sme mali obe cca 5.
Druhú som stretla ako kolegyňu v práci pred asi 9 rokmi. Ironicky, s tou ktorú poznám dlhšie sme v kontakte menej ako s tou druhou. Myslím, že s tou druhou máme oveľa podobnejšie filozofie a smerovania.
Je to rôzne, mám dobre kamarátky najmä zo strednej, ale mám aj 2 bývalé kolegyne a 2 spolužiačky z výšky, s ktorými som stále vo veľmi dobrom a častom kontakte. A mám aj dobre kamarátky, ktoré sú mamy dobrých kamarátov oboch synov najmä zo sídliska a susedky.
A ešte doplnim, že nemám najlepšiu, ale všetky tieto sú skvele a rozprávam sa s nimi o všetkom otvorené.
Jednu na strednej , druhu tu na koni ked som mala 23, tretiu v praci cca 24 som mala. Vobec ich nerozlisujem ze niektora je menej ci viac, proste na zivot a na smrt vsetky , ziadne len take zname. Ale keby musim, tak Ta z konika kedze s nou som stale ci v kontakte alebo aj pravidelne osobne😇
Ja som jednu mala viacerích v škôlke kým na nedali rodičia do susednej dediny na zš a oni ostali v rodnej dedine na zš potom som mala od 1triedy jednu po 5tu vtedy mi zahlásila,že viac sa som nou nechce kamarátiť lebo si našla druhú kamarátku a teda som bola bez lebo som prestala veriť ľuďom a dôverovať,po tejto skúsenosti až na šestonedielke v nemocnici som sa skamarátila z jednou už tomu bude 14 rokov v lete naši synovia majú medzi narodeninami 1deň. 🙂 V dopisovaní som si našla dve cez Fifík na zš ešte jednu z východu a druhú zo severu Sk ja som z juhu jedna prerušila kontakt kvôli zlej fin. a jej chorobám už asi 5rokov nič neviem.a druhú mám cez fb stále v kontakte už je tomu 27rokov raz som u nej bola ona zatiaľ u nás nebola :-/ tá ktorá zrušila kontakty na seba u mňa 1x bola a ja tiež u nej.A potom,život cez jednu strašiu kolegyňu ma dal dokopy z jej dcérou ktorú som až tak zo strednej nepoznala až od kedy pracujem po rodičovských dovolenkách tak sme sa viac spoznali a aj si pomáhame nakoľko sa nám dá by som povedala,že je to najlepšia kamarátka,až na jej diagnózy ísť sňou nikde nemôžem len ju navštevovať.Ale podrží aj cez správy a jej mama 61ročná tiež i keď to nemajú ľahké.Takže milá autorka priateľstvá nie sú dané vekom ale životnou cestou čo Ti život prinesie do cesty od každého sa niečo učíme a ony od nás. A ke´d jedna druhú nepotrebuješ pre ďalší vývin tak sa vytratí zo života.
ja moju poznam od narodenia. ale naj kamka je asi od puberty. je to moja sestra 🙂. a druhu vybornu priatelku asi ked som mala 25
A jednou sa poznáme od narodenia - doslova, vyrastali sme spolu a prešli sme si spolu všetkým. Druhu na strednej, hneď v prvý deň školy ked sme sa videli, sme vedeli ze sme spriaznené duše🤣, tretiu na koni, tiež super žena, a štvrtá je moja sestra. S nou to bolo ťažšie, ale našli sme si cestu asi keď som mala 14 ona 22..
Mne nie každý sadne, ja nie každému sadnem, musíme mať rovnaky vibe..
V škôlke a hneď dve. Máme 39 rokov a vydržalo nám to. Prežili sme spolu ZŠ, SŠ aj VŠ ❤️
Tú prvú som stretla, keď sme si cez plot dudle menili 😀, už to ťaháme 50 rokov. Druhú som stretla v práci, keď som mala asi 30+
Tu najlepsiu ked som mala 19 a este mam 2 blizke duse,jednu od narodenia a druhu od 23.
Také dlhodobé… 5r,13r,28…
Takú nemam. Keď som si myslela,že sme, odsťahovala sa,alebo ma využila a odkopla. Alebo ja som ju brala ako nájdu ona mňa len ako ďalšiu možnosť.
Mám 38 a naj kamarátku som nikdy nemala. Mám len kamarátky a známe.
15, 30.
Nikdy.

Keď som mala 20 😄