icon

V ktorom veku ste našli naj kamaráta/kamarátku?

11. feb 2025

Ja tusim na strednej a na vyske.

ssimusska
11. feb 2025

Keď som mala 20 😄

annyejnji
11. feb 2025

prvú som spoznala v 6, ale najlepšie kamarátky sme od 9, ďalšie dve (sme najlepšie kamarátky odzačiatku) som spoznala v 14 a 19 🙂

nicoletta98
11. feb 2025

Keď som mala 21 v práci, ale ostať sme tam spolu nemohli, lebo by nás podľa mna obe vyhodili 🤣 a to mame 16 ročný vekový rozdiel 😁

michaela789
11. feb 2025

Mám dve. Jednu som spoznala keď sme mali obe cca 5.
Druhú som stretla ako kolegyňu v práci pred asi 9 rokmi. Ironicky, s tou ktorú poznám dlhšie sme v kontakte menej ako s tou druhou. Myslím, že s tou druhou máme oveľa podobnejšie filozofie a smerovania.

dennissa16
11. feb 2025

Je to rôzne, mám dobre kamarátky najmä zo strednej, ale mám aj 2 bývalé kolegyne a 2 spolužiačky z výšky, s ktorými som stále vo veľmi dobrom a častom kontakte. A mám aj dobre kamarátky, ktoré sú mamy dobrých kamarátov oboch synov najmä zo sídliska a susedky.

A ešte doplnim, že nemám najlepšiu, ale všetky tieto sú skvele a rozprávam sa s nimi o všetkom otvorené.

ivik4
11. feb 2025

Jednu na strednej , druhu tu na koni ked som mala 23, tretiu v praci cca 24 som mala. Vobec ich nerozlisujem ze niektora je menej ci viac, proste na zivot a na smrt vsetky , ziadne len take zname. Ale keby musim, tak Ta z konika kedze s nou som stale ci v kontakte alebo aj pravidelne osobne😇

alison11
11. feb 2025

Ja som jednu mala viacerích v škôlke kým na nedali rodičia do susednej dediny na zš a oni ostali v rodnej dedine na zš potom som mala od 1triedy jednu po 5tu vtedy mi zahlásila,že viac sa som nou nechce kamarátiť lebo si našla druhú kamarátku a teda som bola bez lebo som prestala veriť ľuďom a dôverovať,po tejto skúsenosti až na šestonedielke v nemocnici som sa skamarátila z jednou už tomu bude 14 rokov v lete naši synovia majú medzi narodeninami 1deň. 🙂 V dopisovaní som si našla dve cez Fifík na zš ešte jednu z východu a druhú zo severu Sk ja som z juhu jedna prerušila kontakt kvôli zlej fin. a jej chorobám už asi 5rokov nič neviem.a druhú mám cez fb stále v kontakte už je tomu 27rokov raz som u nej bola ona zatiaľ u nás nebola :-/ tá ktorá zrušila kontakty na seba u mňa 1x bola a ja tiež u nej.A potom,život cez jednu strašiu kolegyňu ma dal dokopy z jej dcérou ktorú som až tak zo strednej nepoznala až od kedy pracujem po rodičovských dovolenkách tak sme sa viac spoznali a aj si pomáhame nakoľko sa nám dá by som povedala,že je to najlepšia kamarátka,až na jej diagnózy ísť sňou nikde nemôžem len ju navštevovať.Ale podrží aj cez správy a jej mama 61ročná tiež i keď to nemajú ľahké.Takže milá autorka priateľstvá nie sú dané vekom ale životnou cestou čo Ti život prinesie do cesty od každého sa niečo učíme a ony od nás. A ke´d jedna druhú nepotrebuješ pre ďalší vývin tak sa vytratí zo života.

veltraud
11. feb 2025

ja moju poznam od narodenia. ale naj kamka je asi od puberty. je to moja sestra 🙂. a druhu vybornu priatelku asi ked som mala 25

lucia13022023
11. feb 2025

A jednou sa poznáme od narodenia - doslova, vyrastali sme spolu a prešli sme si spolu všetkým. Druhu na strednej, hneď v prvý deň školy ked sme sa videli, sme vedeli ze sme spriaznené duše🤣, tretiu na koni, tiež super žena, a štvrtá je moja sestra. S nou to bolo ťažšie, ale našli sme si cestu asi keď som mala 14 ona 22..
Mne nie každý sadne, ja nie každému sadnem, musíme mať rovnaky vibe..

mimikarol
11. feb 2025

V škôlke a hneď dve. Máme 39 rokov a vydržalo nám to. Prežili sme spolu ZŠ, SŠ aj VŠ ❤️

janettdamian
11. feb 2025

Tú prvú som stretla, keď sme si cez plot dudle menili 😀, už to ťaháme 50 rokov. Druhú som stretla v práci, keď som mala asi 30+

jakoma
11. feb 2025

Tu najlepsiu ked som mala 19 a este mam 2 blizke duse,jednu od narodenia a druhu od 23.

ivangeline
11. feb 2025

Také dlhodobé… 5r,13r,28…

buxus24
11. feb 2025

Takú nemam. Keď som si myslela,že sme, odsťahovala sa,alebo ma využila a odkopla. Alebo ja som ju brala ako nájdu ona mňa len ako ďalšiu možnosť.

lulubinka
12. feb 2025

Mám 38 a naj kamarátku som nikdy nemala. Mám len kamarátky a známe.

natalka13
12. feb 2025

15, 30.

iwesska
12. feb 2025

Nikdy.