icon

V manželstve som nešťastná. Ako povedať manželovi, že od neho odchádzam?

lukrecia1994
22. nov 2021

Ahojte.
Som vydatá žena ktorá je v manželstve neštastná. Manžel si ma nevšìma ani našu dcérku trvá to už niejaký čas.
Medzi tým všetkým som sa spoznala z vybornìm muzom je pre mna dokonalí či už vyzorom alebo povahou.
Ten muž vie ze som vydatá nikdy som ho neklamala v ničom.
No moja otázka je ..Ako povedať manželovi že odchádzam od neho..
Už raz som mu to povedala že odchádzam ale začal plakať a neodišla som.
A zase nechcem mu povedať ze mam druheho bojim sa jeho reakcie ked ze raz mi povedal ze by ma velmi zbil..

Strana
z2
breznica
22. nov 2021

@kittykat22 prečo by jej mal robiť problémy s dcérou? Poznám takých, čo po rozvode/rozchode začali nový život,na dieťa ledva platia a sú radi, že všetka starostlivosť zostala na žene

kittykat22
22. nov 2021

@breznica pretoze to mam v okoli prave naopak. Muzi tie deti skutocne chcu. Chcu ich co najviac a aj ked maju nove partnerky tak tie deti chcu 50:50. Preto to pisem. To co si napisala je mozne, ale v sekunde ked muz poda navrh na sud, tak mu to dieta na nejaky cas daju. Preto som pisala autorke, ci ma osefovanu tuto cast a ci sa nad nou zamyslela.

marca12
22. nov 2021

@zazvorka87 v takomto pripade mam pochopenie,ak si ten druhy najde niekoho. Ak sa roky snazis,si prenho vzduch,tak nech padne na huby ten,co ma v pazi cely vztah. Len je dolezite odist kvoli sebe,mat to v sebe vysporiadane a az potom sa vrhnut do noveho vztahu. Vyriesit si byvanie atd.

krisbar
23. nov 2021

@lukrecia1994 ako nechapem co sa nas pytas. Ak si rozhodnuta, tak mu proste oznam, ze odchadzas, podavas ziadost o rozvod a odstahuj sa. Ak zacne citovo vydierat tak mu povedz dovody preco si sa tak rozhodla a ci ma pocit ze vase manzelstvo je ok. Pre teba zjavne nie je. Co od ans potrebujes pocut? Ty muz poznas...tak si priprav scenar a akcny plan na nasledovne obdobie.

ariannazara
23. nov 2021

Odid 🙂 život je len jeden, prečo si ho neuzit? A byť v skrchovanom manželstve len preto co povedia iný? Alebo manžel? Nevšíma si ta ma ta na háku tak ja by som ho kopla do zadku už dávno a nečakala 5 rokov. Nech sa darí 🤚

thea2
9. aug 2022

ľudia, ktorí sa vyhrážajú, oni to raz aj spravia, preto vyhrážky sa nemajú brať na ľahko, a aj sú trestným činom aj podľa zákona. Takáto vyhrážka vyzerá ako nebezpečný prejav skrytej agresie a emočného vydierania.

Strana
z2