Vadí vám, keď vám niekto cudzí tyká?
Ahojte som len ja divná? Som dávno dospelá ale vyzerám mlado a vždy ma hnevá keď mi niekto cudzí napr. taxikár a pod začne tykať nie je to podľa Vás drzé? Napríklad keď mi v obchode blokuje môjmu veku podobný/mladší človek tiež mu nezačnem tykať...
U nás v práci sa týka, najskôr mi to bolo dosť cudzie, každému týkať, ale zanedlho.sa.clovek oveľa lepšie cítil v práci. A je to tak dopodnes. Už som tam 17 rokov.
Ja som rada keď ma niekto tyka. Neznášam vykanie, to je také staromódne
Nám s mužom minule predavačka v obi keď nám šla niečo ukázať povedala : poďte mládež 😀 Ehm sme zobratí, máme 2 deti a sme vyštudovaní... tiež som nadvihla obočie ale nebudeš jej tam vysvetľovať 😂
Mne to nevadí 🙂
Nie si divna.si jedinecna.staci.musi stacit.
To mi pride presne ako si niekto vyzaduje oslovenie,dokonca sa sam predstavuje v telefone titulom.Ja mam 51 a synovi vsetci kamarati mi tykaju.Nenavidim ked mi niekto vyka a v krajine,kde žijeme je ttykanie normalne.Nehovorím o Anglicku.Vykanie je viacmenej o respekte.Preco vyzadujes respekt od predavacky?V m9jej rodine napriklad neexistuje oslovenie teta alebo krstna.Aj deti volaju mojich krstnych rodicov po mene.Takze klud,bud rada a zi s radostou.Neries hluposti
Aj mne to vadilo a furt sa mi to deje ale teraz mi navyse zacinaju hovorit, ze pani 🤦 A ked niekto v rozhovore spomenie 10x pani tak mi to uz naozaj leze na nervy 😃 Takze si vyber 🤦🤦😅
Ale nie... takym osobam na drzovku povedat, ze sme si nepotykali alebo tykat naspat, co ti poviem 😅😃

A čo je na tom že ti týkajú však by tá to malo tešiť že vyzeráš tak mlado mne tiež veľa ľudí týka a ja každému navrhujem aby mi týkal nemám rada keď mi niekto vyká a to mám krásnych 50 mne to vždy lichotí