icon

Vadí vám partnerove večné komentovanie jedla?

27. apr 2026

Úprimne baby, zaujímal by ma váš názor. Vadilo by vám to keby ste mali chlapa ktorý má potrebu stále komentovať čo máte na raňajky,obed,večeru ? Tvári sa že je najmúdrejší vo výbere jedla ale hlavne že má tiež riadne brucho a myslí si o sebe neviem čo.
Napríklad ideme do obchodu a ak zoberiem nejaké korenie alebo nebodaj nejakú vodu tak už ma narážky že čo zas toto isté alebo som minule robila praženicu a on že - zas praženicu ?
Cele zle.

klotildabazarik
27. apr 2026

@anonym_autor jednoduche nebud s nim

sara07
27. apr 2026

nebola by som s ním ,
ak má problém nech si varí sám ked to vie najlepšie
ak ti to vadí ohrad sa, vydiskutujte si to alebo nech ti ukaže ako si to predstavuje , teoreticky viem aj ja atomovku postavit
u nás varí aj manžel a ano niektoré jedla urobí lepšie, no a v pohode
tak ako jemu občas niečo nevyjde tak aj mne ale nikdy nezhadzujeme alebo nerobíme z toho frašku. stane sa

stelly652
27. apr 2026

Ahoj no ja na tvojom mieste by som povedal,že tak si urob čo ti je pre teba vhodne a ja si urobím to,čo je pre mňa za vhodne a máš postarané 😉 a keď ťa neustále komentuje tak kľudne vypočuj jeho názor a len mu povec dobre spravím to....a máš postarané 🙂

alickapusinka
27. apr 2026

nie nebola

midka
27. apr 2026

zrejme je to odbornik na zdravu a vyvazenu stravu - super, tak nech vari on 🙂

zabka79
27. apr 2026

@anonym_autor vadilo, posluchni intuiciu a utekaj

anonym_d347ff
27. apr 2026

Dovoli si k tebe len tolko, kolko mu dovolis ty. Pri mojej povahe by sa velmi rychlo naucil, ze sa ma zdrzat blbych komentarov ku comukolvek, nielen k mojim ranajkam, obedu alebo veceri.
A pises: Cele zle. Ale preco si s nim?

anonym_3712de
27. apr 2026

Toto robia narcisti, nemá ešte aj iné crty? Píšeš cele zle, asi to nieje jedina neresť.Vedia všetko najlepsie, do vsetkeho mudrujú, majú nemiestne poznámky.Utekaj co najrýchlejšie

enmery
27. apr 2026

Toto sa isto neprejavuje len v jedle. Ale nechaj si ho, je to terno, hlavne ho preboha nepúštaj do obehu, pokazených kusov je už v obehu dosť. Drž sa ho!

anonym_9ecbf5
27. apr 2026
@enmery

Toto sa isto neprejavuje len v jedle. Ale nechaj si ho, je to terno, hlavne ho preboha nepúštaj do obehu, pokazených kusov je už v obehu dosť. Drž sa ho!

@enmery to jedlo je len štartovacia čiara, po svadbe, hypotéke a deťoch to tento odborník na všetko a všetkých roztočí. To ešte len budeš čučat, ako nevieš decko prebaliť, obliecť, nakŕmiť, vychovať, ušetriť, navariť, poprať, vyvesiť, vysávať a vôbec všetko. On ti to všetko poriadne ozrejmí, aby si to vedela nabudúce urobiť, ako si on želá a praje. Toho sa drž, alebo si niečo naštuduj o narcizme a prehnanej kritike a ideálnej partnerke a nechaj ho inej, ešte hlúpej a neskúsenej, chudere, už teraz mi jej jej ľúto.

anonym_e1f3a7
27. apr 2026

@anonym_autor mne to riadne brucho vadilo a este blbe kecy k tomu ...takze bye bye

anonym_d08444
27. apr 2026

@anonym_autor tak nebola by som s chlapom, ktorý ma “riadne” brucho 😉

anonym_f91fcd
27. apr 2026

@anonym_autor Ten by jedol chlieb s masťou a nie že by som mu ja niečo chystala...aj to len keby si ten chlieb sám natrel

anonym_be8cfb
27. apr 2026

Nieco mi nasepkava, ze toto nebude vas jediny (a ani najvacsi) problem v celom vztahu 😃

anonym_c0695a
27. apr 2026

Bola som na dvoch rande s chlapom co mal pocit ze ke expert na vyzivu. Tretie rande nebolo.

anonym_ec8fd3
27. apr 2026

@anonym_autor to je moja vec máš s tým problém ?tiež sa ti nestarám do toho čo jes.To sú akože narážky na tvoju postavu a jedlo, ktoré ješ?

anonym_6217ee
27. apr 2026

V zivote mi nic v zlom neokomentoval. Este aj ked ja poviem, ze mi to nejak nevyslo, tak este mi povie, ze to nie je pravda😂🫣😂. Ale my aj tak varime 50-50 - cize vie co to vsetko obnasa a ze su dni kedy vsetko vyjde super a dni ked to nie je az take top. A nebudeme si predsa kazit den pre jedlo

anonym_1525a0
27. apr 2026

@anonym_autor akože on komentuje, čo si kupuješ a varis? Pre seba? No však ho územni, čo že ho vôbec do toho? Alebo varis a kupuješ aj pre neho? V tom prípade by som mu nenavarila, nech si pripraví jedlo sám, keď sa mu nepáči… neboj sa, veľmi rýchlo prestane komentovať. Nenechaj si takúto buzeraciu! Ja sa rada postarám o môjho chlapa, ale keď začne frflať, ako mám niečo robiť a ako nerobiť, v momente končím a odovzdávam zezlo. Hneď je všetko v pohode…

zuzitko74
27. apr 2026

Typický Food Nazi.

princessivi
27. apr 2026

Absolutne by som to netolerovala. Pamatam si, ze raz davno som mala jedno rande este ako slovodna bez zavazkov a tam mi dotycny povedal, ze nemala by si tolko jest, aby si nepribrala a dalsie rande uz nebolo. A to mam problem pribrat na vahe a vzdy som bola stihla, aj teraz po detoch. Taktiez som mala priatela, ktory si nezelal, aby som jedla v jeho aute, tiez to skoncilo 😊 Neznasam takych chlapov. Moj manzel taketo sprostosti vobec neriesi.

anonym_1fae08
Včera o 11:28

Nech si vari,nech si nakupuje a tebe nefrfle do toho co ješ, pokiaľ nemáš zdravotný problém
A viac by som sa snim o tom nebavila
Lebo čím viac sa o tom s ním budeš baviť,tym viac si bude myslieť, že ma zmysel viesť o tom debatu

domkakvet
Včera o 15:54

@anonym_autor takych sprostych reci bude mat asi viac.

maminkadeticiek
Dnes o 07:07

Ak to nie je manzel tak by skm sa na takuto povahu vykaslala.To je hrozny trest byt s takymto clovekom.