icon

Vadili by vám plagáty nahých žien v garáži?

Dnes o 13:26

Vadilo by vam to keby vas chlap toto ma v garazi ? Ma tam same ceckate nahe zeny plagaty..

Strana
z2
zmrzlinka2021
Dnes o 13:30

@anonym_autor

Áno, to robia uchylaci, ktorí ženu vnímajú ako sexuálny objekt

Pre mňa muž má byť MUZOM, nie takýmto trashom.

laura19102
Dnes o 13:31

@anonym_autor moj by si to netrufol 😂 ale chapem, chlapi su jak 15-rocni. Mne by vadilo skor to ze to je trapne a prasne, nie ze ziarli. Skus mu povedat nech si tam da radsej tvoj plagat, aspon v bikinkach, uvidis reakciu

anonym_72bbde
Dnes o 13:32

Ano podla mna je to trapne ale zas povedzme si, u 90% mechanikov a podobnych toto v dielni/garazi proste je.
U nas nie.

thereisabear
Dnes o 13:38

To je aké retro. Ak má nad 60 rokov, tak nevadilo.

anonym_46f7e1
Dnes o 13:39

Toto mali chlapi na druzstve, kde som bola pocas VS praxovat, ale v kancelarii, kde sa pohybovali aj zeny, no nic trapnejsie som nezazila. Moj oco ma v garazi, kde ma traktor a motorku, zo 2-3 take mensie kalendariky z roku 5, este aj na latrine to mal, zrusila som mu to kedysi davno, sala som tam krajinky, reprodukcie o razov, kupovala som istu dobu take kalendare velke s tymi obrazmi. Prezil to. Ale nemienila som sa na to pozerat 😆.
Moj muz take teda v garazi nema, jemu to tiez pride trapne, vravel, ze v dielnach u oca v robote to bolo a ci chces, ci nechces, pritahuje to zrak. Ze divne sa tam citil. A keby len prsia, no...🫣. Ked chce, v dnesnej dobe sa da pozerat, co chces, v mobile, nemusis to mat furt pred ocami niekde na stene vycapene.

catherin4
Dnes o 13:41

Tak toto si davaju taki menej inteligentni chlapi, v mojich ociach by tym vyrazne klesol

anonym_0721d0
Dnes o 13:45

A keby tam mal polonahe fotky chlapov?

anonym_84a033
Dnes o 13:45

Tak podla vas su vsetci chlapi ktori to robili menej Inteligentni, uchylaci...takze aj vasi otcovia, dedkovia atd a asi 90% mužskej populácie.
Neviem či by mi to vadilo, moj k tomuto neinklinuje.

anonym_189b2f
Dnes o 13:49
@anonym_84a033

Tak podla vas su vsetci chlapi ktori to robili menej Inteligentni, uchylaci...takze aj vasi otcovia, dedkovia atd a asi 90% mužskej populácie.

@anonym_84a033 áno, mám takýchto chlapov za jednoduchších a za buranov. Iba takým to v garáži vidím. Nikdy som to nevidela u žiadneho mužského člena mojej rodiny. 90% mužskej populácie? Nepreháňaj. Ak to vidíš u 90% chlapov v tvojom okolí, tak máš divné okolie.

anonym_620d2b
Dnes o 13:50

@anonym_autor Dievčatá, každý zdravý chlap si rád pozrie peknú babu ,no zároveň vie, že pre neho je tá jeho tá pravá v každom smere.Ruku na srdce,vy sa občas nekochate pohľadom na pekného chlapa?To však neznamená, že by ste ho chceli zameniť za toho vášho

januska12323
Dnes o 13:53
@anonym_620d2b

@anonym_autor Dievčatá, každý zdravý chlap si rád pozrie peknú babu ,no zároveň vie, že pre neho je tá jeho tá pravá v každom smere.Ruku na srdce,vy sa občas nekochate pohľadom na pekného chlapa?To však neznamená, že by ste ho chceli zameniť za toho vášho

@anonym_620d2b občas sa kochať porovnávaš s holými ženami na stene?

anonym_189b2f
Dnes o 13:54
@anonym_620d2b

@anonym_620d2b pre teba nie je žiadny rozdiel medzi sa pozrieť na babu a povedať si, že je pekná a vycapiť si do garáže plagáty nahých báb? Môžem si povedať, že je iný chlap fešák, to neznamená že si vyvesím do sklenníka fotku cudzieho chlapa s holým bimbasom keď som vydatá žena s deťmi.

anonym_e6849f
Dnes o 14:12
@anonym_620d2b

@anonym_620d2b posleme ti nahe fotky chlapov a mozes si ich vycapit na zachod alebo do skrine, ok?

zmrzlinka2021
Dnes o 14:12
@anonym_620d2b

@anonym_620d2b nebudem si cudzích chlapov vešať na stenu. A už vôbec nie nahych

zmrzlinka2021
Dnes o 14:14
@anonym_84a033

@anonym_84a033 v generácií otcov dedkovi bol sexizmus normou

0silvia0
Dnes o 14:15

@anonym_autor vzdy mi to vadilo, aj ked tie nahotiny boli kedysi vsade, aj teraz by mi to vadilo. Pripada mi to fakt trapne.

mmia96
Dnes o 14:18

Minule sme išli do servisu s mužom, chlapi nám išli niečo robiť na aute, mali tam po stenách holé plagáty žien, no mne to prišlo trápne. A všimla som si to už u viacerých. Pre mňa je to trapas.

anonym_4683ed
Dnes o 14:20

Ja uz chapem, prečo tolko muzov sa chce rozvadzat. Toto je uz cista buzeracia co niektore pisete. Kazdeho je osobna vec co ma kde zavesene, co vas je po tom.

anonym_508b18
Dnes o 14:24

Vôbec by mi to nevadilo. Každý jeden clovek ma taký “svoj” priestor, kde sa realizuje a niečím prezentuje. Čím si oblepi garáž mi je šumafuk…. Pokiaľ sa na to nemusím pozerať. Ja mám svoj priestor a tiež tam mám svoje serepetičky. Ak by mu to prekážalo, nech sa nepozerá.

nikoleta2010
Dnes o 14:32

@anonym_autor urob mu prekvapko odfoť sa nahá a nalep si svoj plagát do garáže😄😄😄

anonym_620d2b
Dnes o 14:37
@januska12323

@januska12323 Myslím, že v tej dielni ten chlap aj pracuje,neslinta po celý čas.Ani na latrinach kedysi,sa neslintalo len,ale aj dôležitejšie veci robili,aj keď boli vytapetovane často aj sporo odetymi devami

anonym_3efbc8
Dnes o 14:40

co v garazi ale naši teda oco mal toto doma volakedy na zachode.On to tam vycapil a tam sme chodievali teda vsetci aj ja.Ano bol socik vtedy to letelo po garazach,druzstvach.Ja som bola mala a blba ale vnimala som uz vtedy.No ked som bola starsia a stale tam svietil ten kalendar ako som rastla smarila som to do kosa lebo ved kde kto k nam chodil.Otras 🤦‍♀️ ale nenamietal ked som to odstanila

anonym_620d2b
Dnes o 14:44

@anonym_189b2f Ja nie som puritan, mne to nevadí.Ovela viac by mi vadili iné veci.Myslis, že chlap, ktorý nemá v dielni hanbate obrázky,si nemôže pozrieť podobný materiál inde? Myslíš, že ženy nemajú fantáziu? Majú obe pohlavia, len sa o tom nepatrí hovoriť,nieto ešte priznať .

anonym_620d2b
Dnes o 14:49
@anonym_e6849f

@anonym_620d2b posleme ti nahe fotky chlapov a mozes si ich vycapit na zachod alebo do skrine, ok?

@anonym_e6849f Ďakujem, keď budem mať takúto potrebu, zaobstaram si vo vlastnej réžii.Inak,je záhadou, že v takej puritanskej spoločnosti, plnej morálky je toľko rozvodov pre neveru,pre neveru nie ken mužov,ale aj žien

anonym_620d2b
Dnes o 14:52
@zmrzlinka2021

@anonym_620d2b nebudem si cudzích chlapov vešať na stenu. A už vôbec nie nahych

@zmrzlinka2021 Zle pochopené.Ja som nepísala vešať nahych chlapov niekde.Pisala som o tom, že čo je pekné,to si pozrie ako muž,tak i žena.Akurat niektorí muži to majú tak, že čím menej šiat, tým väčší zážitok

anonym_620d2b
Dnes o 14:55
@januska12323

@januska12323 To ozaj tak nechápete mužov?To, že zavesí, neznamená, že aj p...

anonym_620d2b
Dnes o 14:58
@zmrzlinka2021

@anonym_84a033 v generácií otcov dedkovi bol sexizmus normou

@zmrzlinka2021 Ostalo to aj súčasným mužom,len to casto zatajujú.

anonym_620d2b
Dnes o 15:03

Takéto reakcie sú často dôvodom na to, že miesto toho,aby partnerkám povedali muži o svojich túžbach a možno po vzájomnej dohode spestrili manželský/partnerský život,tak sa boja reakcií.Radsej sa realizujú inde

anonym_969874
Dnes o 15:04

Ja som už videla aj celú detskú izbu polepenú nahými ženskými, u spolužiaka
Čudne že mu to rodicia dovolili, boli puritáni, no on už bol dospelý

zuzana76
Dnes o 15:05

Vadilo, je to znamka jednoduchosti, zaseknuty v puberte, nemali sme takeho chlapa v rodine, evokuje to vo mne nejakeho vodica kamiona, velmi jednoducheho, vlastne s takym by som nebola, nemali by sme spolocnu rec.

Strana
z2