Vadili by vám plagáty nahých žien v garáži?
Vadilo by vam to keby vas chlap toto ma v garazi ? Ma tam same ceckate nahe zeny plagaty..
@anonym_autor moj by si to netrufol 😂 ale chapem, chlapi su jak 15-rocni. Mne by vadilo skor to ze to je trapne a prasne, nie ze ziarli. Skus mu povedat nech si tam da radsej tvoj plagat, aspon v bikinkach, uvidis reakciu
Ano podla mna je to trapne ale zas povedzme si, u 90% mechanikov a podobnych toto v dielni/garazi proste je.
U nas nie.
Toto mali chlapi na druzstve, kde som bola pocas VS praxovat, ale v kancelarii, kde sa pohybovali aj zeny, no nic trapnejsie som nezazila. Moj oco ma v garazi, kde ma traktor a motorku, zo 2-3 take mensie kalendariky z roku 5, este aj na latrine to mal, zrusila som mu to kedysi davno, sala som tam krajinky, reprodukcie o razov, kupovala som istu dobu take kalendare velke s tymi obrazmi. Prezil to. Ale nemienila som sa na to pozerat 😆.
Moj muz take teda v garazi nema, jemu to tiez pride trapne, vravel, ze v dielnach u oca v robote to bolo a ci chces, ci nechces, pritahuje to zrak. Ze divne sa tam citil. A keby len prsia, no...🫣. Ked chce, v dnesnej dobe sa da pozerat, co chces, v mobile, nemusis to mat furt pred ocami niekde na stene vycapene.
Tak toto si davaju taki menej inteligentni chlapi, v mojich ociach by tym vyrazne klesol
A keby tam mal polonahe fotky chlapov?
Tak podla vas su vsetci chlapi ktori to robili menej Inteligentni, uchylaci...takze aj vasi otcovia, dedkovia atd a asi 90% mužskej populácie.
Neviem či by mi to vadilo, moj k tomuto neinklinuje.
Tak podla vas su vsetci chlapi ktori to robili menej Inteligentni, uchylaci...takze aj vasi otcovia, dedkovia atd a asi 90% mužskej populácie.
@anonym_84a033 áno, mám takýchto chlapov za jednoduchších a za buranov. Iba takým to v garáži vidím. Nikdy som to nevidela u žiadneho mužského člena mojej rodiny. 90% mužskej populácie? Nepreháňaj. Ak to vidíš u 90% chlapov v tvojom okolí, tak máš divné okolie.
@anonym_autor Dievčatá, každý zdravý chlap si rád pozrie peknú babu ,no zároveň vie, že pre neho je tá jeho tá pravá v každom smere.Ruku na srdce,vy sa občas nekochate pohľadom na pekného chlapa?To však neznamená, že by ste ho chceli zameniť za toho vášho
@anonym_autor Dievčatá, každý zdravý chlap si rád pozrie peknú babu ,no zároveň vie, že pre neho je tá jeho tá pravá v každom smere.Ruku na srdce,vy sa občas nekochate pohľadom na pekného chlapa?To však neznamená, že by ste ho chceli zameniť za toho vášho
@anonym_620d2b občas sa kochať porovnávaš s holými ženami na stene?
@anonym_620d2b pre teba nie je žiadny rozdiel medzi sa pozrieť na babu a povedať si, že je pekná a vycapiť si do garáže plagáty nahých báb? Môžem si povedať, že je iný chlap fešák, to neznamená že si vyvesím do sklenníka fotku cudzieho chlapa s holým bimbasom keď som vydatá žena s deťmi.
@anonym_620d2b posleme ti nahe fotky chlapov a mozes si ich vycapit na zachod alebo do skrine, ok?
@anonym_620d2b nebudem si cudzích chlapov vešať na stenu. A už vôbec nie nahych
@anonym_84a033 v generácií otcov dedkovi bol sexizmus normou
@anonym_autor vzdy mi to vadilo, aj ked tie nahotiny boli kedysi vsade, aj teraz by mi to vadilo. Pripada mi to fakt trapne.
Minule sme išli do servisu s mužom, chlapi nám išli niečo robiť na aute, mali tam po stenách holé plagáty žien, no mne to prišlo trápne. A všimla som si to už u viacerých. Pre mňa je to trapas.
Ja uz chapem, prečo tolko muzov sa chce rozvadzat. Toto je uz cista buzeracia co niektore pisete. Kazdeho je osobna vec co ma kde zavesene, co vas je po tom.
Vôbec by mi to nevadilo. Každý jeden clovek ma taký “svoj” priestor, kde sa realizuje a niečím prezentuje. Čím si oblepi garáž mi je šumafuk…. Pokiaľ sa na to nemusím pozerať. Ja mám svoj priestor a tiež tam mám svoje serepetičky. Ak by mu to prekážalo, nech sa nepozerá.
@anonym_autor urob mu prekvapko odfoť sa nahá a nalep si svoj plagát do garáže😄😄😄
@januska12323 Myslím, že v tej dielni ten chlap aj pracuje,neslinta po celý čas.Ani na latrinach kedysi,sa neslintalo len,ale aj dôležitejšie veci robili,aj keď boli vytapetovane často aj sporo odetymi devami
co v garazi ale naši teda oco mal toto doma volakedy na zachode.On to tam vycapil a tam sme chodievali teda vsetci aj ja.Ano bol socik vtedy to letelo po garazach,druzstvach.Ja som bola mala a blba ale vnimala som uz vtedy.No ked som bola starsia a stale tam svietil ten kalendar ako som rastla smarila som to do kosa lebo ved kde kto k nam chodil.Otras 🤦♀️ ale nenamietal ked som to odstanila
@anonym_189b2f Ja nie som puritan, mne to nevadí.Ovela viac by mi vadili iné veci.Myslis, že chlap, ktorý nemá v dielni hanbate obrázky,si nemôže pozrieť podobný materiál inde? Myslíš, že ženy nemajú fantáziu? Majú obe pohlavia, len sa o tom nepatrí hovoriť,nieto ešte priznať .
@anonym_620d2b posleme ti nahe fotky chlapov a mozes si ich vycapit na zachod alebo do skrine, ok?
@anonym_e6849f Ďakujem, keď budem mať takúto potrebu, zaobstaram si vo vlastnej réžii.Inak,je záhadou, že v takej puritanskej spoločnosti, plnej morálky je toľko rozvodov pre neveru,pre neveru nie ken mužov,ale aj žien
@anonym_620d2b nebudem si cudzích chlapov vešať na stenu. A už vôbec nie nahych
@zmrzlinka2021 Zle pochopené.Ja som nepísala vešať nahych chlapov niekde.Pisala som o tom, že čo je pekné,to si pozrie ako muž,tak i žena.Akurat niektorí muži to majú tak, že čím menej šiat, tým väčší zážitok
@januska12323 To ozaj tak nechápete mužov?To, že zavesí, neznamená, že aj p...
@anonym_84a033 v generácií otcov dedkovi bol sexizmus normou
@zmrzlinka2021 Ostalo to aj súčasným mužom,len to casto zatajujú.
Takéto reakcie sú často dôvodom na to, že miesto toho,aby partnerkám povedali muži o svojich túžbach a možno po vzájomnej dohode spestrili manželský/partnerský život,tak sa boja reakcií.Radsej sa realizujú inde
Ja som už videla aj celú detskú izbu polepenú nahými ženskými, u spolužiaka
Čudne že mu to rodicia dovolili, boli puritáni, no on už bol dospelý
Vadilo, je to znamka jednoduchosti, zaseknuty v puberte, nemali sme takeho chlapa v rodine, evokuje to vo mne nejakeho vodica kamiona, velmi jednoducheho, vlastne s takym by som nebola, nemali by sme spolocnu rec.

@anonym_autor
Áno, to robia uchylaci, ktorí ženu vnímajú ako sexuálny objekt
Pre mňa muž má byť MUZOM, nie takýmto trashom.