Vadilo by vám, keby partner nemá vodičský preukaz?
Mám len otázku, vadilo by vám keby váš partner/partnerka nemali vodičák ? Ak by vám partner/partnerka povedal/povedala že vodičák nepotrebuje a by ste ho stále mali vyvážať alebo partnerku vyvážať tak by ste ostali v takom vzťahu ?
Ďakujem za normálne odpovede
Vadilo, pretoze potrebujem mat partnera, co ma v pripade potreby zaskoci … velky nakup, vyzdvihnutie niecoho … nie som taxikar. Ine je ak sa prihlasi do autoskoly a riesi. Pri mojom style zivota, by s MHD by logisticky nestihal a ja nepotrebujem zataz. Chcem ist na vikend niekam, este ho vyzdvihnut atd … urobila som to 2 krat a koniec… pripadal mi ako neschopny chlap co v 29 nie je schopny mat ani vodicak, ani zbuchat nejaku karu … a len sa dohadovat a cakat kedy pride bus atd … proste na obtiaz. A s dietatom nemat auto tak ma porazi … pripustam … som leniva a meskanie voaku alebo niecoho ma privadza do sialenstva
Ano vadilo by mi to
@ivik4 mne niekedy by sa tak uľavilo ak by partnerka odsoferovala aspoň k obchodu, na nákup. Vyriešiť niečo a príde mi to že som na všetko sám 😃
Vadilo, pretoze potrebujem mat partnera, co ma v pripade potreby zaskoci … velky nakup, vyzdvihnutie niecoho … nie som taxikar. Ine je ak sa prihlasi do autoskoly a riesi. Pri mojom style zivota, by s MHD by logisticky nestihal a ja nepotrebujem zataz. Chcem ist na vikend niekam, este ho vyzdvihnut atd … urobila som to 2 krat a koniec… pripadal mi ako neschopny chlap co v 29 nie je schopny mat ani vodicak, ani zbuchat nejaku karu … a len sa dohadovat a cakat kedy pride bus atd … proste na obtiaz. A s dietatom nemat auto tak ma porazi … pripustam … som leniva a meskanie voaku alebo niecoho ma privadza do sialenstva
@anonym_9efa5c ja mám nato taký istý názor. Šli sme na dovolenku a šoféroval som 11h sám normálne tak unavený som bol vieš. Po dovolenke taktiež a vtedy mi to fakt začalo vadiť. Proste ak by mala vodičák tak by tú hodinku odsoferovala žeby som si trochu oddýchol
@pralinka25 nevadí mi to. Len niekedy by som si na oslave aj vypil a nemôžem keďže partnerka nema vodičák. Zas nechcem žeby ma vyvážala. Len niekedy ak ideme na dlhý výlet tak by mohla odsoferovat aspoň tú cestu domov 😃 minule som bol tak unavený keď sme šli z výlety okolo 2 rána domov a proste musel som šoférovať aj keď som bol veľmi unavený.
@anonym_autor o druhej v noci z vyletu? To si robis snad srandu????? Nikdy by som nesla na noc niekam, ze by ten druhy musel dlho soferovat, ak by to nebolo nevyhnutne. Mohla zaplatit niekde prespanie po ceste. Ale ako si ju naucil, tak je.
@anonym_2dc9aa áno. Ja len niekedy si pripadám ako taxikár a mi to tiež niekedy chýba sa previesť 😃 len som si nejako na to už zvykol ale tiež sa cítim že som nato všetko sám v tejto kategórii
@anonym_autor vydiskutuj si to s priateľkou. Ona tomu nerozumie že fakt sa niekedy človeku nech e šoférovať. Tak nech nie je princezná a nech sa hýbe aj busom. Jake nechce. Aspoň uvidíš ako sa zachová. Rozkazovat ti nemôže. Je to tvoja dobrá vôľa že ju vozis. Ale nemusíš. Dúfam že je rozumná a dá si to vysvetliť. Pre niektoré dievčatá je frajerina že ich chalan vozí. A potom sú popanete že na zablateny bus nenastúpia. Dúfam že to nebude tvoj prípad.
@pralinka25 nevadí mi to. Len niekedy by som si na oslave aj vypil a nemôžem keďže partnerka nema vodičák. Zas nechcem žeby ma vyvážala. Len niekedy ak ideme na dlhý výlet tak by mohla odsoferovat aspoň tú cestu domov 😃 minule som bol tak unavený keď sme šli z výlety okolo 2 rána domov a proste musel som šoférovať aj keď som bol veľmi unavený.
@anonym_autor pozri vypit si mozes kedy len chces. existuju taxiky. raz za cas to snad nie je problem. robis z toho vedu. ja keby som si chcela vypit tak by som necakala ze pre mna v noci pride niekto a zas keby som bola s partnerom a chcela by som sa bavit a vypit si tak by som chcela aby sa bavil a vypil si tiez ak chce a nekukal na mna nasucho. t co je za zabavu? cize nechapem v com je problem. chodte domov taxikom nestoji to pol vyplaty. problem solved.
a nechodievajte na noc z vyletov. pre mna je toto najdivnejsia a najnepochopitelnejsia vec. ze niekde si oddychnem uzijem si a potom sa dodrbem totalne cestou. ked ides cez den moze byt aj samotna cesta zabava. zastavit sa niekde, pozriet si nieco a nie tahat o zlomkrky celu noc. alebo nechodievajte na vylety ktore su tak extremne vycerpavajuce alebo daleo. alebo zvolte vlak, lietadlo... rozdelte cestu na dve...
inak ja mam napriklad strasny orientacny nezmysel a nie nepomoze mi ani navigacia ja by som ta sice odviezla ale rozhodne nie tam kam chces 😀
@anonym_autor o druhej v noci z vyletu? To si robis snad srandu????? Nikdy by som nesla na noc niekam, ze by ten druhy musel dlho soferovat, ak by to nebolo nevyhnutne. Mohla zaplatit niekde prespanie po ceste. Ale ako si ju naucil, tak je.
@muchotrafka298 vtedy som bol neskutočne unavený, proste tú hodinu ak by odsoferovala tak by mi to dosť pomohlo. Na benzín som nikdy nepýtal peniaze. Ešte ak som ju odviezol ta kým som prišiel domov ďalších 25 minút 😃
@anonym_autor vydiskutuj si to s priateľkou. Ona tomu nerozumie že fakt sa niekedy človeku nech e šoférovať. Tak nech nie je princezná a nech sa hýbe aj busom. Jake nechce. Aspoň uvidíš ako sa zachová. Rozkazovat ti nemôže. Je to tvoja dobrá vôľa že ju vozis. Ale nemusíš. Dúfam že je rozumná a dá si to vysvetliť. Pre niektoré dievčatá je frajerina že ich chalan vozí. A potom sú popanete že na zablateny bus nenastúpia. Dúfam že to nebude tvoj prípad.
@anonym_2dc9aa ako šak nechcem žeby ma stále vyvážala ale ta sem tam odsoferovat by to mohla vieš. Bývame od seba 25 minút autom a ak ideme do iného mesta tak 25 minút musím ísť tam aj späť
@anonym_autor Vyrazne by mi to vadilo.
@beata_k niekedy to je ako to nazvať - otravné ? Alebo niečo v tom zmysle
@muchotrafka298 vtedy som bol neskutočne unavený, proste tú hodinu ak by odsoferovala tak by mi to dosť pomohlo. Na benzín som nikdy nepýtal peniaze. Ešte ak som ju odviezol ta kým som prišiel domov ďalších 25 minút 😃
@anonym_autor tak jej to povedz. Stanov pravidla, ze nebudes jej robit neustale taxikara, je to vycerpavajuce a hlavne nie po nociach. Nech sa zariadi. Je to snad dospela zena, ktora nezije na lazoch, kde chodi autobus raz denne. A ze si nikdy nepytal za benzin? Najvyssi cas zacat, aby sa panicka podielala na nakladoch. Garantujem Ti, ze to bude harmatanec. Lebo doteraz sa autickom rozvazala kedy si piskla. Do autobusu nenastupi, do vlaku tiez nie, peso nepojde. Pokial nema zavazny zdravotny handicap co jej neumoznuje cestovat verejnou dopravou nevidim najmensi dovod na neustale vyvazanie.
V mojej situacii si neviem predstavit, aby sme jeden z nas nemali vodicak. Zo zaciatku som vodicak nemala, prave muz ma do toho dokopal, potom tlacil aj na jazdy. Bolo obdobie, ked som dlhsie nesoferovala, zo zaciatku chodil so mnou n dr alebo tak (vzdy som sa snazila davat terminy u dr na poobedie, chodil aj ako tlmocnik). Potom prestal, ale auto som mala a aj sofera, kamosa.
U mna nehrozi robit niekomu rozvoz, lebo oracujem daleko. A v podstate bez vodicsku by u nas nemal sancu... takze vadilo, ale nastastie to riesit nemusim
@anonym_autor Ano, pomenoval si to spravne. Otravne. Je rozdiel, ze sa stane, treba pomoct. A je rozdiel niekoho stale vyvazat. Mam lepsie veci na robote.
@beata_k si to vystihla úplne do bodky. Súhlasím
@anonym_autor nemam ja ani chlap..byvame v malim meste vsade sa dostaneme peso. Ja chodim celorocne na biku
sranda ty si prvy chlap ktoreho vidim tuzit po tom aby ho vyvazala zena 😀 vacsina chlapov to vyuzije len v krajnom pripade kedy si chcu vypit. inak radsej soferuju sami.
@pralinka25 aj moj muz sa rad necha viezt mnou a aj vie ocenit aku ma vyhodu oproti tym, ktorych zeny nesoferuju. Najma pri dlhych trasach.
@anonym_autor cestovali sme autom aj cez celú republiku, a nadránom keď som bola unavena tak sme si pospali v aute. Mikrospánky nie sú sranda. Raz som sa len kilometer pred cielom plieskala sama po lícach a stehnách aby som nezaspala za volantom 😆 išla som vkuse od rána do rána s malými prestávkami na jedlo a kávu. Ale už radšej takto nie. Radšej už nočný vlak.
Kto ju vyvážal keď s tebou nebola? Nerozumiem prečo stále píšeš, že musíš nemusíš. Môže prísť taxíkom, autobusom alebo vlakom. Stačí jej to vysvetliť a keď sa ti nechce ísť povedať proste nie, dnes šoférovať nebudem.
@anonym_autor tak jej to povedz. Stanov pravidla, ze nebudes jej robit neustale taxikara, je to vycerpavajuce a hlavne nie po nociach. Nech sa zariadi. Je to snad dospela zena, ktora nezije na lazoch, kde chodi autobus raz denne. A ze si nikdy nepytal za benzin? Najvyssi cas zacat, aby sa panicka podielala na nakladoch. Garantujem Ti, ze to bude harmatanec. Lebo doteraz sa autickom rozvazala kedy si piskla. Do autobusu nenastupi, do vlaku tiez nie, peso nepojde. Pokial nema zavazny zdravotny handicap co jej neumoznuje cestovat verejnou dopravou nevidim najmensi dovod na neustale vyvazanie.
@muchotrafka298 súhlasím. Asi začnem pýtať peniaze na benzín, niekedy ma to fakt serie ak som unavený a musím ešte 25 minút odviesť tam a naspäť domov. Pamätám si ak bola umna a pozerali sme seriál tak som ju musel priviesť a aj odviesť. Nebavilo ma to
@anonym_autor máme v rodine ľudí, ktorí nemôžu mať vodičský pre zdravotné problémy a v pohode sú s tým ich partneri
Ja nemám vodičák, a to už mám 45. Bývam v meste. Kde sa dá, idem pešo alebo s MHD, v lete na bicykli. Šoféruje manžel, začína aj dcéra. Nevnímam sa ako princeznú, ktorú treba rozvážať, pretože netreba. Na nákup idem pešo, s deťmi na krúžky s MHD. U nás je v špičke taká premávka, že tam autobusom dôjden skôr ako autom, nie to ešte hľadať miesto na parkovanie. Keď idem večer cvičiť, odveziem sa busom a veľakrát pre mňa príde manžel sám od seba, aby som nechodila sama tmou. Otázkou je, či je to pre teba až taký veľký problém, že by som bolo ochotný kvôli tomu obetovať vzťah. Manžel býval v meste 80km odomňa a jazdil za mnou každý víkend. Ani raz mi to nevytkol. Fungovali sme takto dva roky, potom sa ku mne presťahoval. Dlhú cestu si môžete aj rozdeliť a niekde prespať. Opýtam sa ťa na záver: je jej vodičák váš jediný problém?
@anonym_autor nemam ja ani chlap..byvame v malim meste vsade sa dostaneme peso. Ja chodim celorocne na biku
@slavomira236 to máš super. My bývame v dedinách ďaleko od seba kde proste nechodia ani často autobusy a dosť mi to začalo vadiť poslednú dobu 😃
V mojej situacii si neviem predstavit, aby sme jeden z nas nemali vodicak. Zo zaciatku som vodicak nemala, prave muz ma do toho dokopal, potom tlacil aj na jazdy. Bolo obdobie, ked som dlhsie nesoferovala, zo zaciatku chodil so mnou n dr alebo tak (vzdy som sa snazila davat terminy u dr na poobedie, chodil aj ako tlmocnik). Potom prestal, ale auto som mala a aj sofera, kamosa.
U mna nehrozi robit niekomu rozvoz, lebo oracujem daleko. A v podstate bez vodicsku by u nas nemal sancu... takze vadilo, ale nastastie to riesit nemusim
@guiseppinka to máš super
@pralinka25 aj moj muz sa rad necha viezt mnou a aj vie ocenit aku ma vyhodu oproti tym, ktorych zeny nesoferuju. Najma pri dlhych trasach.
@nelca84 výborné, ma to super 😊
môj nemal a spravil si ho až vo veku 40+. Nevadilo mi to, však ja mám od 20 tky odviezla som sa kde som chcela. Teraz sa o auto delíme.
Keďže nám vodičský a auta tiez nespadli samé z neba, tak si môže nasporiť alebo na splátky spraviť vodicak a na splátky auto.
@anonym_autor máme v rodine ľudí, ktorí nemôžu mať vodičský pre zdravotné problémy a v pohode sú s tým ich partneri
@anonym_71a605 chápem
môj nemal a spravil si ho až vo veku 40+. Nevadilo mi to, však ja mám od 20 tky odviezla som sa kde som chcela. Teraz sa o auto delíme.
@anonym_2ab271 😊
Kto ju vyvážal keď s tebou nebola? Nerozumiem prečo stále píšeš, že musíš nemusíš. Môže prísť taxíkom, autobusom alebo vlakom. Stačí jej to vysvetliť a keď sa ti nechce ísť povedať proste nie, dnes šoférovať nebudem.
@januska12323 dobré riešenie. Skúsim

Ano vadilo by mi to