Vadilo by vám, keby partner nemá vodičský preukaz?
Mám len otázku, vadilo by vám keby váš partner/partnerka nemali vodičák ? Ak by vám partner/partnerka povedal/povedala že vodičák nepotrebuje a by ste ho stále mali vyvážať alebo partnerku vyvážať tak by ste ostali v takom vzťahu ?
Ďakujem za normálne odpovede
@anonym_autor Urcite je pohodlnejsie, ak aspon jeden z dvojice vodicak ma. Ale osobne som na to nikdy netrvala. Ja sama som si vodicsky robila neskoro a aj tak som po case dostala akosi blok. Soferovanie mi sposobovalo len stresy.
@anonym_autor jasne a enormne...moj sa sice nenechal vyvazat , ale bal sa soferovat aj ked vodicak mal od 18 a do 25 nesoferoval skoro vobec ...za to ja aktivne soferovala ...po 5 tich rokoch prisli deti , svadba a odchod z mesta na dedinu ...tak vravim moj pekny chces nechces musis 😂 a div naucil sa , aj ked som mala nervy ho do toho dostat 😂 ale nakupy , neskor aj jeho nova praca vyzadovala aktivne soferovanie , odvozy deciek na casovo narocne kruzky ( to je doteraz ) , do skol z dediny do mesta , ja cele dni soferujem aj v praci ...potrebujeme 2 auta jednoducho pre mna nemyslitelne mat to bremeno len na sebe...muz ma 40, stale povie ze som lepsia soferka 😀 ale , ja uz to nebadam ...a presne ked ideme niekde daleko k moru vystriedame sa alebo ja tam on spat napr z lyzovacky, z vyletov , deckam na zapasy, preteky ...jednoducha auta su nasa neoddelitelna sucast a potreba ... jej to vysvetli , nie je princezna a ty taxi , lebo ta pri zalozeni rodiny klepne
@anonym_680c59 na začiatku to bolo v pohode ale teraz sa cítim nato sám. Treba niekde ísť tak musím ja brať auto a šoférovať. Ideme niekde k lekárom tak ja beriem. Niekedy ak cestujeme dlhú cestu tak som unavený a proste partnerka to nerieši. Jej to je jedno
@anonym_autor
@anonym_autor keď budete mať deti, budeš robiť stále soféra len ty. Záleží aj, kde budete bývať, ale v dnešnej dobe je to bez vodičáku dosť nepraktické.
@riyadh no plánujeme rodinu ale budeme s tým musieť počkať keďže na všetko by som bol sám
@anonym_autor naco by si bol prosím ťa sám akože? Či ty máš hlavný problém života len to auto? Si si mal dopredu hľadať takú partnerku, keď to je pre teba životne dôležité, existujú aj autobusy, taxíky atď.,
@anonym_autor nemá vodičák,ja mám,ale nejazdia,takže sme na tom rovnako a vždy sa vieme zariadit
@anonym_autor Urcite je pohodlnejsie, ak aspon jeden z dvojice vodicak ma. Ale osobne som na to nikdy netrvala. Ja sama som si vodicsky robila neskoro a aj tak som po case dostala akosi blok. Soferovanie mi sposobovalo len stresy.
@anonym_b1b011 uf tak to rozumiem
@anonym_autor
@anonym_autor keď budete mať deti, budeš robiť stále soféra len ty. Záleží aj, kde budete bývať, ale v dnešnej dobe je to bez vodičáku dosť nepraktické.
@nicegirl369 bývať plánujeme na dedine. Čiže vodičák si partnerka urobí
@anonym_autor nie som taxi služba. Nemám problém niekoho zviesť. Ale toto mi príde cez
@anonym_autor naco by si bol prosím ťa sám akože? Či ty máš hlavný problém života len to auto? Si si mal dopredu hľadať takú partnerku, keď to je pre teba životne dôležité, existujú aj autobusy, taxíky atď.,
@zuzubb007 preboha veď počkáme s rodinou kým si partnerka urobí vodičák. To akože je dačo zle či čo ? Hodili sme spolu debatu a s tým súhlasí ta čo tu riešiš že je to premna životné dôležité. Píšem niekde že to je životne dôležité ? Čítaj správy
Sama tvrdila že keď bude babo ta bude potrebný vodičák aj z jej strany. Čiže všetko v poriadku
Kokos,toto su uz len otazky.Ja som mala vodicak od 18tky,auto ziadne.Muz vcase spoznania tak isto vodicak nemal,byvali sme v meste a presne vsade kde potreboval sa dostal.
Ale ako zivnostnik s roznym materialom zistil,ze vodicak mu k praci treba a aj auto.Tak v 35tke,uz sme cakali 2heho syna si vodicak urobil a kupili sme nase prve auto fabiu combi.Potom dalsie a dalsie a dalsie.Ja sice vodicak dlhsie ako muz ale prave tie kondicne jazdy jazdil somnou,takze skludom anglicana ma do toho po par jazd dostal a uz som jazdila aj ja sama.
To,ze niekto nema teraz vodicak neznamena,ze sa vkuse nech vyvazat.A ak niekto toto povazuje za kriterium,nemal by ist vobec do vztahu.Povrchne a hnusne,a laska tak ta niekde uletela a neni tam ziadna.
Zbytocna strata casu oboch.
@svetlonos ahoj, ako není to veľmi podstatné ale ochvilu 24r obaja
@anonym_autor toto nahodou podstatne je a velmi, lebo je rozdiel ak vodicak nema 40r lenivy chlap alebo 23r baba, ktora ledva dostudovala. Ma taku pracu, ze moze hocikedy vytiahnut z vrecka 1000€ na vodicak a dalsie tisice za auto? Asi nie…
Ste mladi ludia, este nemate strechu nad hlavou a teba najviac trapi ze musis chudacik soferovat iba ty?? A planujete si “v blizkej buducnosti rodinu” a chudacik uz teraz sa lutujes, ze bude “vsetko na tebe” ? Ty absolutne nemas ponatia co znamena starostlivost o dieta, rodinu, domacnost - to je daleko viac nez krutit volantom, chlapce.
Vy najprv obaja dospejte, vyrieste si strechu nad hlavou a potom zakladajte rodinu. Vodicak a auto mozes potom manzelke a matke svojho dietata zabezpecit napr ako “push present” ked je to tvoja priorita.
@anonym_autor toto nahodou podstatne je a velmi, lebo je rozdiel ak vodicak nema 40r lenivy chlap alebo 23r baba, ktora ledva dostudovala. Ma taku pracu, ze moze hocikedy vytiahnut z vrecka 1000€ na vodicak a dalsie tisice za auto? Asi nie…
Ste mladi ludia, este nemate strechu nad hlavou a teba najviac trapi ze musis chudacik soferovat iba ty?? A planujete si “v blizkej buducnosti rodinu” a chudacik uz teraz sa lutujes, ze bude “vsetko na tebe” ? Ty absolutne nemas ponatia co znamena starostlivost o dieta, rodinu, domacnost - to je daleko viac nez krutit volantom, chlapce.
Vy najprv obaja dospejte, vyrieste si strechu nad hlavou a potom zakladajte rodinu. Vodicak a auto mozes potom manzelke a matke svojho dietata zabezpecit napr ako “push present” ked je to tvoja priorita.
@sissy27 počuj šak som sa rozprával s partnerkou a urobí ten vodičák, kľud. Nemusíš to riešiť. Bývanie zabezpečené toho sa neboj
Pracuje odkedy zmaturovala a aj ja. Rodinu chceme obaja. Vodičák začne robiť v lete
Asi vadilo, obaja máme tak si neviem predstaviť, že jeden z nás nemá. Väčšinou šoféruje jasne on na dlhšie trasy, ma viac skúsenosti aj viac km.
Vadilo aj pre to lebo keď budeme mať deti tak lepšie je auto proste.
@sissy27 počuj šak som sa rozprával s partnerkou a urobí ten vodičák, kľud. Nemusíš to riešiť. Bývanie zabezpečené toho sa neboj
Pracuje odkedy zmaturovala a aj ja. Rodinu chceme obaja. Vodičák začne robiť v lete
@anonym_autor fiha, tak naco tu pol dna vyplakavas, aky si unaveny z tolkeho soferovania, ked uz v lete si bude robit vodicak? 😃 ci to zrazu ste sa medzi tym stihli na tom dohodnut? 😂 tomu ani sam neveris…
@anonym_autor fiha, tak naco tu pol dna vyplakavas, aky si unaveny z tolkeho soferovania, ked uz v lete si bude robit vodicak? 😃 ci to zrazu ste sa medzi tym stihli na tom dohodnut? 😂 tomu ani sam neveris…
@sissy27 to bola iba dalsia anketa, co si tety na MK myslia na temu ……
Prejde par hodin a uz si zrazu slecna ide robit vodicsky preukaz v lete. A auticko uz ma vybrate, co jej zakupis? Alebo rodicia?
@tiezjedna veď to že to je sloboda, ja si neviem predstaviť fungovať bez vodičáku. Proste by som bol stratený bez neho a koľko času mi to ušetrí ani nekomentujem. Sloboda
@anonym_autor ja som v tomto dosť prísna. Pre mňa sa schopnosť šoférovať rovná schopnosti čítať, písať... proste absolútny základ.
Mam takeho doma. Ja som zena mam vodicak a ked niekde ideme muza vyvazam. Nikdy ma nikde nezobral a po x rokoch manzelstva mi to poriadne lezie na nervy. Ked dcera niekde vysi a meska jej vlak ja som musela letiet pre nu x krat kym on pohodlne lezal pri telke. Ked rano prsi, snezi ja musim deti viest do skoly x milion x ked mame obaja napriklad volno. On vlastne z toho profituje ze on nemusi. Ked ideme na dovolenku iba si sadne do auta a ide. Nehovoriac o tom ze to auto aj vysavam a umyvam. Proste otras neustale su okolo toho hadky. Este dodam ze sluboval ze si ten vodicak spravi.
Prejde par hodin a uz si zrazu slecna ide robit vodicsky preukaz v lete. A auticko uz ma vybrate, co jej zakupis? Alebo rodicia?
@muchotrafka298 presne. nechapem zmysel tejto temy ani celkove premyslanie autora.
za mna vymyslene. a ked nie tak divne.
ledva napise na kona a zrazu je situacia k spokojnosti vyriesena. placko co vyplakava pol dne nad zbytocnostou je podla mna vacsi prieser ako baba bez auta. ale ok.
Teda slecna si spravi vodicak a ak nebude mat auto a nezacne na niecom jazdit hned tak si ho ani nemusi robit. najvacsia chyba je vyvalit prachy za vodicak a potom nemat na com jazdit. cize baba ma dost prachov na vodicak aj auto? servis gumy poistky vsetko x 2 lebo dvaja mladi ludia budu zivit dve auta. to nie je malo. benzin je to najmenej.

Áno vadilo. Vodičak je veľmi dôležitý pre mňa. By som sa hanbila jak pes, kebyže sa nechám všade vyvážať a musím vyvážať muža. Nechcela by som takeho
@doriiis páči sa mi tvoj komentár. Taká výstižnosť, úprimnosť v pár riadkov textu 😀