Vadilo by vám, keby sa vaše dieťa kamaráti s chudobným dieťaťom?
Vadilo by vam aby sa vase dieta kamaratilo s chudobnym dietatom?
@vroni ja som sa uz s takym stretla, kde deti porovnavali auta svojich rodicov...dokonca aj s takym, kde matka zakazala bavit sa s inym dietatom, lebo bolo neveriace...ale zase na druhej strane nas syn sa bavil s chalanmi, co naozaj vela nemali, boli radi, ze sa najedli...horsie bolo, ked ich matka- alkoholicka k nam chcela prist na kavu ( sa sa pozvala)...to uz som musela zatrhnut...som musela chalanom vysvetlit, ze kludne nech chodia von, aj k nam, ze ich rada odveziem, ale nechcem, aby syn chodil k nim a na ich maminu nemam cas...
Nie nevadilo...a úprimne toto neznasam...v triede mojej dcéry je chlapec,ktorý naozaj trie biedu a ešte ma aj rodičov na hovno a deti co ?! Smejú sa mu,utekaju od neho ...už aspoň chápem prečo...lebo takáto otázka,....nemám slov
@erikavesela, vidíš. Aj som zabudla, ze so zákazom vstupu neveriaceho dieťaťa som sa stretla 🤣🤣🤣 Aj nás škriatok porovnáva s kamošom auta (naše a ich. Podľa ich vzájomného vyťahovania sa mame obe strany asi nejaké na mieru vyhotovovane bugatti. Ja sa na tom smejem a matku druhého dieťaťa zalieva hrôza, ze jej decku niekto uverí a zavrú ju - je prokurátorka a to na bugatti zo zákona nestačí 🤣🤣🤣. Inak mame úplne bežné auta.) Ale deti, ktoré seriózne porovnávajú stav konta, auata, oblečenia, telefónu atď. to počujú doma, od mentálne slabsie vybavených rodičov.
No, keby sa to hodnotilo podĺa tohto, tak by sa so mnou nemohol nikto kamarátiť.A sranda je, že ja som mala vždy veĺa kamarátov a bola doma u každeho spolužiaka
Chudoba samotna nie nevadila ak je to slusna rodina mozno viacdetna a proste len nemaju na vyskakovanie.v skolke je take dievcatko je zo 7 surodencov sikovna slusna vzdy cista upravena len na obleceni je vidiet ze dedi po surodencoch a s malou su kamaratky a som s tym uplne v pohode.ale bohuzial co si vsimam ine taketo deti casto postradaju aj zakladne navyky slusnosti.. spravanie neprimerane aj slovnik otrasny to by mo vadilo a riadne od takych boci aj dcera sama.
Vobec by mi to nevadilo. Ba naopak. Niekedy by som dala synovi lizatko aj pre to chudobne dieta alebo malu sladkost, darcek.
Doba sa zmenila, kedysi sme si všetci boli " rovní" pripúšťam, že dnes sa môžu robit rozdiely a niekto na niekoho pozerat zvrchu, je par "celebrit", čo sa takto prezentuje..a davaju pocitiť, že majú viac
Poviem taky blby priklad Cibulkova, Plačkova - neviem či ich deti sa budu kamaratit s hocikym napriklad, aj Rytmus je dost namysleny a dava to najavo
tak toto ste každá jedna pekne napísala ❤ nieje v deťoch rozdiel žiadny a či má niekto viac alebo menej, kto vie presne povedať či je chudobný alebo bohatý?? ... lebo ja si myslím že v dnešnej dobe sme priemer 🤷♀️a vôbec mi to nevadí priznať 🙂 (neviem ako vy ostatné teda)... nič nám nechýba, dieťa má všetko, niekedy aj viac (oblečenie a hračky 🙈🤷♀️) je v čistote nič jej nechýba a neviem prečo autorka takúto otázku vôbec položila... ja som sa nikdy s namyslenymi frflenami ktore maju vsetko lebo sponzor mama tata... nebavila 🙂 nemajú zmysel pre humor, nedá sa snimi normálne komunikovať 😀 a zaujíma ich len ... nákupy, chlapci, neskôr párty, ohováranie kto čo má oblečené ... a preto som si viac rozumela s chalanmi oni takí niesu 😀 a vacsina bohatých detí ani nevie čo sú rodičia 😕 bohužiaľ 🙂
Áno vadilo. Pokiaľ to nie sú deti Geissenovcov tak majú smolu.
Jediné čo by mne vadilo, keby si naše dieťa vyberá kamarátov podľa toho čo majú /nemajú. Vtedy by som si uvedomila, že sme ako rodičia zlyhali vo výchove, že sme mu asi dostatočne nevysvetlili, v čom spočíva hodnota človeka..
Prečo by mi to malo vadiť? Hodnota človeka (ľudí) sa nemeria peniazmi. Nech sa hrajú s kým chcú, hlavne, nech správajú slušne
Neviem zenske, ale vy niekde vidite ze pise priamo o tom ,ze oni su bohaci a to druhe dieta chudobne?!
Kokos toto tu je des, ja sa chodim sem len bavit🤣🤣
Autorka: Nie nevadilo, vadia mi deti ktore su nevychovane, aj ked zato nemozu.