Vadilo by vám na mužovi ráčkovanie?
Vadilo by vám na mužovi ráčkovanie?
Išli by ste na rande s mužom, ktorý má takúto vadu, ktorý nevie dobre povedať "r"?
Alebo by ste to nebrali ako prekážku
Napíšte ďakujem
@mircalla máš to v odpovedi... Slovensko má pred sebou ešte dlhú cestu aby sa v zmýšľaní posunulo dopredu...
@dominikamacakova ty si normálna??? Fakt musíš mať posledné slovo aj za cenu toho, že melieš hovadiny? No tak dobre, maj😎 Btw., na ten prvý stupeň som dotazovala až ja, nie ty. Maj aspoň toľko slušnosti, že si nebudeš pripisovať cudzie správne otázky👍
@dominikamacakova Este raz, napisala som ti toto
Do toho chatu GP si sa nenamahala dat ani 1. stupen
Na to si mi odpovedala, ze sa mam naucit citat.
Ja citam, ty zjavne nie, v tvojej OTAZKE to nie je.
Neplet tu hrusky s jablkami. Slovensko, tolerancia atd nema s touto temou nic spolocne
To len ty nevies pochopit, ze rackovanie pri niektorym profesiach moze vadit. Nik to rackujucich neodsudzuje, piseme, ze pri niektorych profesiach to je problem. To je cele. Ty to beries osobne.
@tiezjedna podľa mňa zas melieš hovadiny ty. Nebudeš rozprávať, že niekto nemôže byť učiteľ pretože račkuje a podobné bludy , toto nie 😏
@dominikamacakova Pripominas mi nejakeho dezolata. Daju mu 100 validnych agrumentov, stale si ide svoje. Strata casu s tebou
@mircalla že 100 validnych argumentov 😅 Máš pravdu, presviedčať ma o tom, že človek, ktorý račkuje nemôže byť učiteľ je úplne zbytočné. Nenamáhaj sa 😏
@dominikamacakova Ty si z tych, co aj nazory odbornikov neberies, vsak vravim cisty demagog. Tak bude kludne aj hlasatelka, vsak nemas ziadnu sebareflexiu
na muzovi by mi to vobec nevadilo, ale ozaj aspon na 1. stupni ZS by som ocakavala perrfektnu vyslovnost uciteliek, sykavky, zretelne, l, r, d, t...to bol kedysi štandard. tolerancia ok, ale nie vo veciach , kde nema svoje miesto...
@mircalla rackujuceho učiteľa by podľa mňa ani nezamestnali pokiaľ by to nebola známosť. Nikdy som sa nestretla s rackujucim učiteľom, už vôbec nie na prvom stupni či slovenčiny. Ja keby som mala diktovať diktát tak koniec sveta. Nehanbím sa priznať že som v nevýhode kvôli môjmu R, to je uvedomenie sa. Logoped neexistuje pre srandu kralikovu
@rozkvet1 súhlasím, že na prvom stupni by s tým mohol byť problém, keďže mnohé deti nastupujú do školy s tým, že ešte nemajú bezchybnú výslovnosť, ale z vlastnej skúsenosti, na druhom stupni som mala ráčkujúcu slovenčinárku, ktorá ma naučila tak, že som nemusela robiť ani prijímačky na SŠ. V mojej pamäti jedna z mojich naj učiteliek, ktoré som mala. Takže by som to nehrotila.
@nela22323 jemné ráčkovanie si ani nevšimnem a u žien sa mi dokonca páči. Sú také zlatšie vtedy. Stretol som sa ale aj so silným ráčkovanim, kedy je problém človeku aj porozumieť niekedy. Je to ale obyčajný hendikep ako je kopec iných a aj ťažších. Beriem takých ľudí ako príležitosť naučiť sa, že svet nie je dokonalý a ľudia nie sú rovnakí.

@dominikamacakova Kde mas vo svojej otazke 1. stupen?? Cize opat prskas, bez toho, aby si si vobec precitala poriadne komentar?