icon

Vaše názory na môj vzťah

10. jún 2020

Žienky chcela by som Vás poprosiť o Vaše úprimne názory na môj vztah. S partnerom sme spolu vyse dvoch rokov máme spolu pol ročný dcéru. Začínali sme spolu asi takto: nikam sme nechodili nikomu ma nepredstavil. Keď som otehotnela chodil stále za mnou menej a menej. Počas tehotenstva sa tri mesiace ani neukázal, chodil si na výlety bol aj na dovolenke. Mňa nezobral ani len na zmrzlinu do mesta. Teraz momentálne už rok akože dorába byt aby sme sa mohli nasťahovať. S rodinou ma zoznámil až teraz a povedal im o nás az keď sa nám narodila dcérka. Vkuse spomina svoje bývalé kde všade spolu boli ako chodili na dovolenky, bicyklovať ako boli v divadle atď. Pričom vie, že sa ma to dosť dotýka keďže mi sme spolu nikdy žiaden čas netravili. Ma hlúpe narážky na moju inteligenciu, tvrdí, že som konfliktna lebo vždy všetko riešim. Naposledy mi povedal vraj riešim s ním iba veci pre malú čo treba kupit, že sa už spolu vôbec nerozprávame a vyzerá to viete ako. Ako keby mi išlo o peniaze (a to pritom kupuje veci malej rovnako ako aj ja) načo mal dieťa keď mu to vadí? včera sme sa pre to tak pochytili a ešte ma aj ignoruje. A keď sa ho pýtam aký mal deň v práci povie mi, že v pohode. Ja už neviem ako pokracovat dalej. Neviem či som sa vyjadrila jasne som trocha z toho rozrušená. Čo si o tom prosím Vás myslíte

anita6666
10. jún 2020

Všetky sa tu opakujete..."to nie je vzťah", "vy nemáte vzťah" a pod. Tak by ma zaujímalo,čo je pre vás ostatné vzťah???? Byť 24/7 s partnerom pod jednou strechou alebo čo akože???? Existuje definícia slova vzťah?

autor
10. jún 2020

Nie, nebývame spolu. Už rok dáva dokopy byt, bola som tam v nedeľu a je v horšom stave ako si ho pamätám a pritom tam bolo potrebné iba nadizajnovat kuchyňu. A čo sa týka výživného už mi raz povedal, že keď to dám na súd veľa nedostanem. Nikto nebude pozerať aký byt vlastní, akou hotovosťou disponuje, že sa bude brat do úvahy jeho plat. A z toho veľa nedostanem. Takže neviem či by som sa chcela s ním naťahovať.

maca1984
10. jún 2020

Toto co popisujes by som vztahom nenazyvala..Mas otca dietata-nie partnera,a aj to mizerneho ked s vami travi biedne malo casu.Nikam ta nevezme,rodine ta zatajoval,vzal sa sam na dovolenku,byvate oddelene atd 🙊 posli takeho magora do kelu,popripade za nejakou z tych byvalych-ked ich musi stale spominat.

daganov
10. jún 2020

nedaj vobec na jeho reci, ma dieta, ma k nemu aky taky vztah, tak vyzivne pekne krasne sudom. O spolocnom byvsni by som vobec neuvazovala

rora
10. jún 2020

Treba sa zial vratit do reality, s takymto chlapom to nikam nepovedie az dovtedy kym sa sam nespamata a nebude mat v gebuli ujasnene co vlastne chce.... mam taky pocit ze nejako "strajkuje" skrz to ze mate dieta a uz nemoze robit a chodit kam chce resp. zit si tak ako predtym bol zvyknuty a dava to za vinu tebe a preto sa tak sprava.... teda z toho co si pisala mi to tak vychadza.... pritom zit aktivne sa da aj s malym dietatom.... len mu to nikto neukazal.....alebo nie je natolko zrely aby to tak vedel. zo spolocneho byvania nic nebude, inac by ste tam uz boli.... prestala by som sa s nim "babrat v rukavickach", ziadost o vyzivne a nech si teda ide po svojom.... daj si sancu na lepsi zivot

hettinka
10. jún 2020

Podla mna si a vždy si bola iba jeho bokovka, možno má mnohí dalších “kamarátiek s výhodami”. Máte spolu dieťa, ale nemáte vzťah. Skonči to, kým sa nepodarí nebodaj ďalšie. A daj si súdne stanoviť výživné, nech už je aj nižšia suma, ale tie peniaze patria dieťaťu a je to to jedine, čo zo svojho otca má.

majkeel
10. jún 2020

Kolko mate obaja rokov? Mne to pride, ze mate obaja po 30 a dali ste sa dokopy skor racionalne, aby ste obaja mali mat s kym dieta. Inak si zijete vlastny nezavisly zivot.
Jemu to vyhovuje, je dalej nezavisly, robi si co chce, ked chce, tak ma rodinu, ked nechce, ide za kamosmi, na dovolenku. O dieta bude mat skor zaujem, ked bude vacsie a nie, kym je este ako batola.
Mozte si sadnut, dat rec, aby on sa viac zaujimal o vas, povedzte si, co sa koho dotkne , ze druhy povie. Ty ho menej zahrnaj vycitkami a neries iba dieta. Kludne sa to moze zmenit a aj fungovat ...
Alebo "lahsia" cesta bez nutnosti sa prisposobovat oboch stran, je sa rozist, dohodnete sa na starostlivosti o dieta ...

katarinka89
10. jún 2020

Mne by začala kontrolka svietiť už vtedy, keď si otehotnela a odmlčal sa na niekoľko mesiacov.....je to ťažké, byť slobodná matka ale určite by ti bolo lepšie samej s babom ako mať na krku chmuľa a riešiť aj toto.

katarinka89
10. jún 2020

A toto naťahovanie teraz ťa s ním baví? Bože nech ťa nevydiera, to je úbohé. Súd rozhodne o výške výživného a budeš mať pokoj

catherine1989
10. jún 2020

@anita6666 ja si vzťah predstavujem ako rovnocenné partnerstvo dvoch dospelých ľudí... Ktorí sa ľúbia a aj si to dávajú najavo, ktorí sa nehanbia pred ostatnými priznať toho druhého, ktorí sa zaujímajú o jeho pocity, názory a obavy. Ktorí sa môžu o seba navzájom v akejkoľvek situácii oprieť. Ktorí poznajú navzájom svoju minulosť, dobré aj zlé stránky, vedia sa spolu zasmiať aj si poplakat a vedia vedľa seba existovať aj bez slov, keď je to potrebné. Keď mám s niekým vzťah, skutočný vzťah, v ktorom je navyše aj dieťa, čiže sme už vlastne rodina, snažím sa, aby sme spolu travili čo najviac času

jaskolka
10. jún 2020

@anita6666 nie, nie je to 24/7.pre mňa napríklad je vzťah, že ten človek sa ku mne nebojí a nehanbí priznat, poznám jeho rodinu a on moju, ideme aj spolu von, plánujeme spoločne dovolenku, vieme spolu rozobrať problémy aj spolu ich riešiť a potom sa naopak tešiť z úspechov druhého, vieme sa oprieť o seba ak treba, zdieľame aj spoločnú domácnost, vychovávame spolu deti. A vieme, že ak by bol problém, tak ten druhy bude stáť za nami.Je to aj záujem o druhého, o partnera, o to, ako sa, cíti, čo ho trápi, čo ho teší. Možno ty máš iný názor na vzťah, v pohode. Ale toto, čo opisuje autorka, rozhodne nesplna ani náznak niečoho ako vzťahu

yoxinka
10. jún 2020

Dieťa NIKDY neopraví vzťah. Dieťa všetky vzťahové problémy mnohonásobne zhorší. Príchod dieťaťa vie otriasť aj vzťahom dvoch úprimne sa milujúcich ľudí, čo mimochodom, nie je váš prípad. Toto píšem druhej žene v priebehu 12 hodín ... kde vy na týchto debilov chodíte, nechápem :(.

lucyluv
10. jún 2020

Posobi na mna ako taky nevyzrety nezodpovedny fagan. Casom mozno dospeje a umravni sa, zrejme nemal doma idealny vzor, ako by to malo vyzerat v rodine. Ale take umravnenie moze prist aj o 20r, ci sa ti chce na to cakat.

gazpalm
10. jún 2020

To nie je vztah 😏

catherine1989
10. jún 2020

@yoxinka presne to iste mi napadlo, dnes sú tie fóra o jednom a tom istom... Možno dávajú takýchto blbov v Lidli k nákupu nad 50€ zdarma, ktovie 🤷

evalin88
10. jún 2020

Mala asi nebola planovana, asi to nikdy nebral ako vazny vztah.. nemali ste nijake spolocne zaujmy, zaluby?? Ako ste spolu travili cas , nez si cakala malu?? Ja som tiez taky domased a partner je zas akcny, naplanoval kopu vseliakych vyletov, aj na miesta, kde uz bol, lebo chcel aby som ich tiez videla. Aj teraz ked uz mame dieta pišti obcas po dovolenke. Aspon 4 dni niekam, ale maly nie je na nikoho z rodiny natolko zviknuty aby 4 dni vydrzal. Ked mu poviem, nech ide s kamaratmi, rak vraj bezomna nikam.

jaskolka
10. jún 2020

@catherine1989 tiež mi napadlo, že asi akcia je na nich, len pred dvoma dnami tu bola diskusia, že tehotnú nechal chlap, a kašle na ňu, potom iná žena po kratuckom manželstve už je zúfalá z manžela... Odkiaľ takí blbovia sa berú? 🙈🙈

medofka
10. jún 2020

Obaja ste nezodpovední. Netreba mať decko hned jak spoznáš niekoho. Hlavne, ze každý chce peknú rodinku a nie rozvedenú ale nechá sa nabúchať prvý rok, čo niekoho spozná....

bmuller
10. jún 2020

Pozri sa na to "cudzimi" ocami - mate dcerku - co by si jej poradila ako matka, keby sa ona dostala do takehoto "vztahu"? ... 😕

sasa1310
10. jún 2020

ty máš partnera iba vtedy, keď má na vás chuť a nemá nič iné na robote, tak príde. To je celé. Urobiť si dieťa s človekom, ktorý nie je schopný matku svojho dieťaťa predstaviť svojim najbližším, no čo ti na to mám povedať.

dagmara17
10. jún 2020

Čo je toto za vzťah? Neviem načo by mi vôbec takýto chlap bol 🙂

srandujete
10. jún 2020

hmmm. . . moj nazor na Tvoj vztah- 1. najskor na sexualny- mala si si davat pozor, ak si chcela uplnu rodinu s milujucim partnerom, lebo on Ti lasku nedokazal dat ani na zaciatku a 2. nazor na Tvoj partnersky vztah? Suhlasim s inymi mamickami- tento vztah ani nemas, lebo podla toho, co pises, Ta nikdy nemiloval a ani nemiluje . . .😢 Rada na zaver- cim skor prerus aj ten sexualny vztah, kym Ti nespravi dalsie deti 😉

erikissima
Autor odpoveď zmazal
perdulka7
Odpoveď bola odstránená
cacianka
11. jún 2020

@perdulka7 vcera zacala aj tesco a jednota.....

komir63
11. jún 2020

@anita6666 Ale, raz sme sa tak nadrbali na zábave a skončili sme v noci na futbalovom ihrisku za bránkou.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
cajomila
Autor odpoveď zmazal
stanielka17
17. nov 2023

Preco toto nazyvas vztahom? Mas otca svojej dcery, ktory je zhodou okolnosti uplny chuj a to je tvoja momentalna situacia. Toto nie je vztah.

stanielka17
17. nov 2023

@anita6666 No tak za mna by sa mal ku mne aspon spravat s minimalnym respektom, aby som vobec uvazovala o vztahu.