Vaše názory na môj vzťah
Žienky chcela by som Vás poprosiť o Vaše úprimne názory na môj vztah. S partnerom sme spolu vyse dvoch rokov máme spolu pol ročný dcéru. Začínali sme spolu asi takto: nikam sme nechodili nikomu ma nepredstavil. Keď som otehotnela chodil stále za mnou menej a menej. Počas tehotenstva sa tri mesiace ani neukázal, chodil si na výlety bol aj na dovolenke. Mňa nezobral ani len na zmrzlinu do mesta. Teraz momentálne už rok akože dorába byt aby sme sa mohli nasťahovať. S rodinou ma zoznámil až teraz a povedal im o nás az keď sa nám narodila dcérka. Vkuse spomina svoje bývalé kde všade spolu boli ako chodili na dovolenky, bicyklovať ako boli v divadle atď. Pričom vie, že sa ma to dosť dotýka keďže mi sme spolu nikdy žiaden čas netravili. Ma hlúpe narážky na moju inteligenciu, tvrdí, že som konfliktna lebo vždy všetko riešim. Naposledy mi povedal vraj riešim s ním iba veci pre malú čo treba kupit, že sa už spolu vôbec nerozprávame a vyzerá to viete ako. Ako keby mi išlo o peniaze (a to pritom kupuje veci malej rovnako ako aj ja) načo mal dieťa keď mu to vadí? včera sme sa pre to tak pochytili a ešte ma aj ignoruje. A keď sa ho pýtam aký mal deň v práci povie mi, že v pohode. Ja už neviem ako pokracovat dalej. Neviem či som sa vyjadrila jasne som trocha z toho rozrušená. Čo si o tom prosím Vás myslíte
@stanielka17 napísaný príspevok pred 3 rokmi

nerozumiem, prečo si išla do tohto vzťahu a prečo s ním máš dieťa ? Akože prepááč, nikde nechodíte, stále spomína bývalé, rodine ťa predstavil až po narodení dieťaťa..nohy na plecia a dovidenia..keď máš kam odísť...a hlavne to vyzerá tak, že ho nikto a nič nezmení....