Veci, ktoré pre mňa partner nikdy nerobil
Ahojte. Predstavte si, že ste vo vzťahu, ale partner vás vymení. Pre aktuálnu partnerku, pre ktorú vás vymenil robí prvé aj posledné, čo pre vás nerobil nikdy. Je naozaj možné, že mu na nej záleží a robí pre ňu všetko?
Ono to môže byt aj tým ze ona to tak vyžaduje. Proste je ten typ ženy ktorá pôjde na prve rande len na veceru ktorú zaplati komplet celu on a prvý sex bude len na wellness pobyte v 5* hotely, inak ma chlapec smolu.
A niektorá to zas nerieši, všetko si hneď id začiatku platí napoly a sex môže byt aj kľudne v aute kdesi na parkovisku.
A teba to trápi lebo sa citis menejcenna??? Vykasli sa na to. Proste ste nefungovali, je to normalna vec. Moj svokor bol alkoholik, svokra s nim zila v pekle, hadky, bitky, urazky. Rozviedli sa, on sa druhykrat ozenil, druhej zene ani jedine skarede slovko nepovedal ani nikdy neublizil, naopak sa zacal o vsetko starat.... Myslis ze svokra robila nieco take ze si to zasluzila? Nie. Chyba bola v nom. On mal v rukach svoje spravanie, on sa rozhodoval aky bude.... Tvoj ex mozno dospel, mozno sa uvedomil alebo ktovie co.... Ty sa necít zle, nemas s tym uz nic spolocné.
@lujza123 😅👍
@karolinakr tak to je tiež pravda, ale hodnota je v očiach pozerajúceho sa. A na to aká je hlbšie príde až keď bude na to situácia, kde sa to prejaví. To už je chlapova voľba co chce.
Lebo si nebola pre neho tá, pre ktorú by chcel robiť prvé aj posledné. Aj preto si už len jeho bývala. A nová frajerka je pre neho tá, pre ktorú chce robiť prvé aj posledné.
To neznamená, že si niečo menej a ona je niečo viac vo všeobecnosti. Proste ste len nepatrili vy dvaja k sebe a oni možno áno. A raz nájdeš aj ty takého, čo bude ochotný kvôli tebe urobiť prvé aj posledné.
a výzor čo? zas netreba si klamať, čim krajšia, tym viac su z nej do kolien ...autorka, ked chceš, aby muži sa ti dvorili ako kráľovnej, stači sa narodiť ako krásavica 😀
@karolinakr toto je otazne. Z mojej skusenosti sa obaja mohli pozerat na tu istu vec diametralne odlisne. Preto sa ona moze citit ukrivdena a on moze mat pocit ze je konecne ocenovany za svoj prinos. Dalsia vec je ta ze obaja si zvykli na to co robi ten druhy partner a beru to ako samozrejmost.
@sevrin pre moje deti budem všetko
@cookie29 keď ma prejde doslova bolesť, tak skúsim teda pracovať na svojom sebavedomí a naučím sa miešať zmesi
@sevrin nech sa ti teda darí s tou, pre ktorú si všetko a nech to tak aj ostane.
@abcd432101 no to budeš, ale na deti potrebuješ najprv mať niekoho, pre koho budeš všetko. Zatiaľ to inak nejde.
@cookie29 zažil si na vlastnej koži ?
@sevrin mám s ním tri , vyše 20 rokov života a keď sme mohli byť spolu, našla sa druhá, ktorá je pre neho všetko
Áno je možné že teraz je jednoducho zamilovaný ako ešte nebol a ona je tá jeho práva. Ale to si asi nechcela počuť.
@evaachesa nechcela, samozrejme, že nie. Ja som bola len na problémy úplne dokonalý typ. Viem, že každý radí ako vie, ale pochopí len ten, ktorý tým prešiel, to je úplne všetko. Zvyšok je čistá teória.
@evaachesa vlasten to je už tretia pravá. ja, druhá pravá, tretia pravá
@abcd432101 no ono väčšinou človek neskončí pri prvom partnerovi na celý život. Mala by si to nechať tak a neriešiť lebo sa tým len zbytočne trápiš a v konečnom dôsledku ti to len ubližuje. Mala by si uzavrieť túto kapitolu a nechať ho žiť svoj život a posunúť sa aj v tom svojom ďalej. Držím palce. 🍀❤️
@evaachesa hej, mala Pekný večer
Aj moj ex… ale mnou to ani nehne.Ona je ina osoba ,ina povaha , je to uplne v poriadku😅
a) je z nej viac paf ako bol z teba;
b) ona s ním vie viac točiť ako ty;
c) je neschopná a treba sa o ňu viac starať a možno mu to aj egenko hladká, že ako ho ona potrebuje;
d) poučil sa a teraz sa viac snaží, aby mu už tento vzťah vydržal.
U mňa to je d - tiež som si uvedomila v čom som robila chyby ja a prispelo k rozpadu a teraz sa snažím viac. Nie že by som tohto ľúbila a vážila si ho viac. Len sa snažím robiť niektoré veci lepšie.
@abcd432101 uprimne? V prvom rade som zena... neviem preco ten muzsky tvar 🙂 a v druhom rade ano...
A zmesi sa nenaucis miesat 🙂 musis si len vyberat partnera... len nemozes cakat ze sa clovek k roznym ludom bude spravat rovnako. Drzim palce nech si co najskor vylizes rany
@cookie29 za ten rod prepáč, nejako som nad tým nerozmýšľala. Miešanie zmesí som myslela obrazne a presne viem, čo si tým myslela ty. Ale keď zmiešaš mlieko s citrónom, nevypila by si to, ale vznikne tvaroh, syr, tiež super vec. Lížem, len mi to ide pomaly.
@abcd432101 bol to nahodny priklad, ale teda ked uz rozoberas, tak na to aby vznikol tvaroh ci syr, samotna zmes nestaci, musi mat spravnu teplotu... 🙂
ale pokial by si chcela, moje dieta vymysla recepty v kuchynke a teda obcas su to zaujimave kombinacie 🙂 kludne priznam, ze som rada, ze je to fiktivne, inak by moj zaludok nezvladal 🙂 Len som proste chcela povedat, ze to ze to s niekym nevyslo a zda sa ze jemu to vyslo s niekym inym (a zdoraznujem ZDA SA) neznamena, ze si nieco robila zle

@personality toto napadlo aj mňa, len nepríjemná pravda je tá, že nová frajerka nemusí mať kvality diamantu, len ma vysoky self esteem a tým pádom sa k nej tak muži chovajú a paradoxne ona preňho môže robiť menej,ale dostáva za to viacej, lebo sa prezentuje na inej úrovni