Verili by ste mu po víkende s ex priateľkou?
Priatel bol s ex priatelkou na vikend na chate, zaprisahava sa,ze spolu nic nemali. Ani jedna pusa ze nepadla. Verili by ste takej kravine?? Ja neverim. Podotykam,ze tam boli sami dvaja.
kolko má rokov? nechápem - iba dvaja na chate. a čo robili. a prečo akoze isiel na chatu? lebo sa nudil? mali ste ist na plavaren, na prechádzku, na turistiku - ked sa nudil. tam sa museli dobre baviť na tebe
@anonym_autor a prečo išli oni dvaja vlastná chatu?
Ja som chodila s jedným do kina to bol len začiatok … a mal ísť na dovolenkunna Kubu .. a nakoniec sa priznal že je tam s ním aj bývala … vieš bežala za lietadlom tajnou nakoniec zobral 🤣🤣🤣👍🏻(to ma byt vtip)
A druhý chodil somnou ale aj s tou ktorá s ním bola na dovolenke …čo sme nevedeli ani jedna 🤣
Stale nechapem. Chlap sa nudil, tak napisal ex ci nejde na chatu? Potom pozreli co, megaubytovanie a zarezervovali? Alebo Ona sa nudila napisala tvojmu chlapovi podme na chatu? Nechapem. Ked si chceli vrznut, mohli niekde v aute.. toto je bud vymyslene, alebo.. vymyslene.. takto blby clovek ani nemoze existovat. Tymto by som sa nechvalila.
No tiež tomu nejako nechápem celému
Ale ak je to ako píšeš,tak neviem co riešiš
Či chces byt kolkata v poradí?
@anonym_autor ahoj, toto iste nie je vas jediny problem vo vztahu. Ak by nieco take urobil,potom pre neho vas vztah vela neznamena a netrapi ho,ci o teba pride.
kolko má rokov? nechápem - iba dvaja na chate. a čo robili. a prečo akoze isiel na chatu? lebo sa nudil? mali ste ist na plavaren, na prechádzku, na turistiku - ked sa nudil. tam sa museli dobre baviť na tebe
@andreatytler
@anonym_8c7f20 ma 36r, preco isli ,ako a koho to je chata ci chalupa to netuším. Ja som bola cez vikend u rodicov, pomoct im, bola som mimo nasho bydliska. A on blbec zverejnil fotku pri chate na fb, tak som sa pýtala, kde akoze bol? Zacal sa krutit, zahmlievat a prekrucat a nakoniec z neho vyslo,ze ho ex pozvala, lebo sa rozisla nedavno s frajerom , a ze on ju chcel vidiet, lebo ju ma stale rad..ale nijdy by d nou nechodil a spolu nic nemali (ha ha! ) tomu by uveril len totalny primitiv
@anonym_autor ahoj, toto iste nie je vas jediny problem vo vztahu. Ak by nieco take urobil,potom pre neho vas vztah vela neznamena a netrapi ho,ci o teba pride.
@janetinka27 presne tak,alebo absokutne nepouziva mozog
No tiež tomu nejako nechápem celému
Ale ak je to ako píšeš,tak neviem co riešiš
Či chces byt kolkata v poradí?
@anonym_4c43ae hneva ma,ze zo mna robi kravu a nie je uprimny. To chcen tak vela? Len pravdu
Ja som chodila s jedným do kina to bol len začiatok … a mal ísť na dovolenkunna Kubu .. a nakoniec sa priznal že je tam s ním aj bývala … vieš bežala za lietadlom tajnou nakoniec zobral 🤣🤣🤣👍🏻(to ma byt vtip)
A druhý chodil somnou ale aj s tou ktorá s ním bola na dovolenke …čo sme nevedeli ani jedna 🤣
@domix147 otrasne, otrasni su ti chlapi
@anonym_autor Vie aj ona, ze je ex priatelka?
@anonym_8c7f20 a vies co je gol? Ako sa mi na bu stazoval,ked spolu boli,ze sex bol o nicom, oral robila zle, a on sa s nou na chalupu vybere
@anonym_autor Vie aj ona, ze je ex priatelka?
@zorienka28 ano, nechodili spolu 4r? Ona mala donedavna ineho.
@zorienka28 ano, nechodili spolu 4r? Ona mala donedavna ineho.
@anonym_autor Kazdopadne neviem, co riesis. Este si s nim?
@janetinka27 a uz prisiel, kašlem na neho
@anonym_autor Kazdopadne neviem, co riesis. Este si s nim?
@zorienka28 este sa s ním poobede stretnem, vratim vu veci a povien nech ide do certa
@zorienka28 este sa s ním poobede stretnem, vratim vu veci a povien nech ide do certa
@anonym_autor no ja by som mu veci asi spálila😂 vďaka bohu ze len frajer
A čo sa hrali pexeso ? Raz by mi toto urobil chlap a letel by hneď.
@anonym_autor Ani by som sa s nim nestretavala na tvojom mieste, normalne rozchod cez smsku, a veci by som mu poslala kurierom. On isiel na vikend t*tkat s inou a ani sa nepokusil, ti to nejak zatajit.
@anonym_autor Ani by som sa s nim nestretavala na tvojom mieste, normalne rozchod cez smsku, a veci by som mu poslala kurierom. On isiel na vikend t*tkat s inou a ani sa nepokusil, ti to nejak zatajit.
@zorienka28 chceka som nech to ma nejaku úroveň ale asiskoda mojho casu
@zorienka28 mozno mu chce dat šancu na vysvetlenie. V dnešných časoch a špeciálne tu by ma to neprekvapilo.
A čo sa hrali pexeso ? Raz by mi toto urobil chlap a letel by hneď.
@mmia96 vraj boli na turistike a potom oli taj unaveni ze sli spat
@anonym_autor no ja by som mu veci asi spálila😂 vďaka bohu ze len frajer
@anonym_5e33ba zanesiem do zberneho kobtajnera :D este to mozem dat bezdakovi co je pod byt kou
@andreatytler
@anonym_8c7f20 ma 36r, preco isli ,ako a koho to je chata ci chalupa to netuším. Ja som bola cez vikend u rodicov, pomoct im, bola som mimo nasho bydliska. A on blbec zverejnil fotku pri chate na fb, tak som sa pýtala, kde akoze bol? Zacal sa krutit, zahmlievat a prekrucat a nakoniec z neho vyslo,ze ho ex pozvala, lebo sa rozisla nedavno s frajerom , a ze on ju chcel vidiet, lebo ju ma stale rad..ale nijdy by d nou nechodil a spolu nic nemali (ha ha! ) tomu by uveril len totalny primitiv
@anonym_autor ty si asi bola záplata na ubolené srdiečko, kým ex nebude opäť voľná
keby neurobil chybu a nedal fotku na socky tak žijete spolu ďalej šťastne, lebo rady pre tých čo niekoho videli s inou tu sú nepovedať nič, lebo ona to už dávno vie a nemajú sa miešať do nikoho
@zorienka28 mozno mu chce dat šancu na vysvetlenie. V dnešných časoch a špeciálne tu by ma to neprekvapilo.
@anonym_5e33ba nechcen,nemusi sa priznavat, je mi jasne ze tam nehrali karty
@anonym_5e33ba Prepac, ale co sa tu da este vysvetlovat?
Zažila som podobne, mali sme ist na chatu partia, ale priateľ s kamošom isli o deň skor ,mne sa nedalo ist skor, ale ok, nevidela som vtedy na tom nic zle. O dedinu dalej byvala jeho ex. Asi po 2 týždňoch som sa dozvedela , ze ten vecer bola pri nich a popijali. Vraj nic nebolo, iba sa rozpravali . Sami dvaja v izbe 😄 ona hlavne po uši zamilovana do neho, si zas robila nádeje po tom večeri . Viac mi nebolo treba. Koniec. No oni dvaja sa nedali naspäť dokopy. Ale co viem, tak aj novú priateľku s nou zoznámil 😃 ocividne sa aj tak nevedel úplne odpútať od nej.
@mmia96 vraj boli na turistike a potom oli taj unaveni ze sli spat
@anonym_autor takito chlapi su strasne svine. Vezmú ti xy rokov života natlačia do hlavy ako to s tebou myslia vážne, potom trtkaju s bývalou a nemaju ani tolko ucty k tebe, ze by povedal pravdu a dava tieto trápne ponižujúce výhovorky. Na grc
Zažila som podobne, mali sme ist na chatu partia, ale priateľ s kamošom isli o deň skor ,mne sa nedalo ist skor, ale ok, nevidela som vtedy na tom nic zle. O dedinu dalej byvala jeho ex. Asi po 2 týždňoch som sa dozvedela , ze ten vecer bola pri nich a popijali. Vraj nic nebolo, iba sa rozpravali . Sami dvaja v izbe 😄 ona hlavne po uši zamilovana do neho, si zas robila nádeje po tom večeri . Viac mi nebolo treba. Koniec. No oni dvaja sa nedali naspäť dokopy. Ale co viem, tak aj novú priateľku s nou zoznámil 😃 ocividne sa aj tak nevedel úplne odpútať od nej.
@anonym_4adea4 no to iste, rozpravali alebo hrali spolocensku hru, že 😂boze take chujoviny . Nechapem ,ze sa nevie odputat. Na co mu je??ta ex

@anonym_autor
Takto ludia vo vztahu nefunguju. Toto by ziadny normalny chlap svojej zene/priatelke neurobil.