icon

Verili by ste mu po víkende s ex priateľkou?

Včera o 20:52

Priatel bol s ex priatelkou na vikend na chate, zaprisahava sa,ze spolu nic nemali. Ani jedna pusa ze nepadla. Verili by ste takej kravine?? Ja neverim. Podotykam,ze tam boli sami dvaja.

andreatytler
Dnes o 04:28

@anonym_autor
Takto ludia vo vztahu nefunguju. Toto by ziadny normalny chlap svojej zene/priatelke neurobil.

anonym_8c7f20
Dnes o 04:59

kolko má rokov? nechápem - iba dvaja na chate. a čo robili. a prečo akoze isiel na chatu? lebo sa nudil? mali ste ist na plavaren, na prechádzku, na turistiku - ked sa nudil. tam sa museli dobre baviť na tebe

terezka1947
Dnes o 05:03

@anonym_autor a prečo išli oni dvaja vlastná chatu?

domix147
Dnes o 05:26

Ja som chodila s jedným do kina to bol len začiatok … a mal ísť na dovolenkunna Kubu .. a nakoniec sa priznal že je tam s ním aj bývala … vieš bežala za lietadlom tajnou nakoniec zobral 🤣🤣🤣👍🏻(to ma byt vtip)
A druhý chodil somnou ale aj s tou ktorá s ním bola na dovolenke …čo sme nevedeli ani jedna 🤣

ivanakal
Dnes o 05:27

Stale nechapem. Chlap sa nudil, tak napisal ex ci nejde na chatu? Potom pozreli co, megaubytovanie a zarezervovali? Alebo Ona sa nudila napisala tvojmu chlapovi podme na chatu? Nechapem. Ked si chceli vrznut, mohli niekde v aute.. toto je bud vymyslene, alebo.. vymyslene.. takto blby clovek ani nemoze existovat. Tymto by som sa nechvalila.

anonym_4c43ae
Dnes o 07:14

No tiež tomu nejako nechápem celému
Ale ak je to ako píšeš,tak neviem co riešiš
Či chces byt kolkata v poradí?

janetinka27
Dnes o 07:50

@anonym_autor ahoj, toto iste nie je vas jediny problem vo vztahu. Ak by nieco take urobil,potom pre neho vas vztah vela neznamena a netrapi ho,ci o teba pride.

autor
Dnes o 08:13
@anonym_8c7f20

kolko má rokov? nechápem - iba dvaja na chate. a čo robili. a prečo akoze isiel na chatu? lebo sa nudil? mali ste ist na plavaren, na prechádzku, na turistiku - ked sa nudil. tam sa museli dobre baviť na tebe

@andreatytler
@anonym_8c7f20 ma 36r, preco isli ,ako a koho to je chata ci chalupa to netuším. Ja som bola cez vikend u rodicov, pomoct im, bola som mimo nasho bydliska. A on blbec zverejnil fotku pri chate na fb, tak som sa pýtala, kde akoze bol? Zacal sa krutit, zahmlievat a prekrucat a nakoniec z neho vyslo,ze ho ex pozvala, lebo sa rozisla nedavno s frajerom , a ze on ju chcel vidiet, lebo ju ma stale rad..ale nijdy by d nou nechodil a spolu nic nemali (ha ha! ) tomu by uveril len totalny primitiv

autor
Dnes o 08:14
@janetinka27

@anonym_autor ahoj, toto iste nie je vas jediny problem vo vztahu. Ak by nieco take urobil,potom pre neho vas vztah vela neznamena a netrapi ho,ci o teba pride.

@janetinka27 presne tak,alebo absokutne nepouziva mozog

autor
Dnes o 08:15
@anonym_4c43ae

No tiež tomu nejako nechápem celému
Ale ak je to ako píšeš,tak neviem co riešiš
Či chces byt kolkata v poradí?

@anonym_4c43ae hneva ma,ze zo mna robi kravu a nie je uprimny. To chcen tak vela? Len pravdu

autor
Dnes o 08:15
@domix147

Ja som chodila s jedným do kina to bol len začiatok … a mal ísť na dovolenkunna Kubu .. a nakoniec sa priznal že je tam s ním aj bývala … vieš bežala za lietadlom tajnou nakoniec zobral 🤣🤣🤣👍🏻(to ma byt vtip)
A druhý chodil somnou ale aj s tou ktorá s ním bola na dovolenke …čo sme nevedeli ani jedna 🤣

@domix147 otrasne, otrasni su ti chlapi

zorienka28
Dnes o 08:16

@anonym_autor Vie aj ona, ze je ex priatelka?

autor
@anonym_8c7f20

@anonym_8c7f20 a vies co je gol? Ako sa mi na bu stazoval,ked spolu boli,ze sex bol o nicom, oral robila zle, a on sa s nou na chalupu vybere

autor
@zorienka28

@anonym_autor Vie aj ona, ze je ex priatelka?

@zorienka28 ano, nechodili spolu 4r? Ona mala donedavna ineho.

zorienka28
Dnes o 08:17
@anonym_autor

@zorienka28 ano, nechodili spolu 4r? Ona mala donedavna ineho.

@anonym_autor Kazdopadne neviem, co riesis. Este si s nim?

autor
Dnes o 08:18
@janetinka27

@janetinka27 a uz prisiel, kašlem na neho

autor
Dnes o 08:18
@zorienka28

@anonym_autor Kazdopadne neviem, co riesis. Este si s nim?

@zorienka28 este sa s ním poobede stretnem, vratim vu veci a povien nech ide do certa

anonym_5e33ba
Dnes o 08:23
@anonym_autor

@zorienka28 este sa s ním poobede stretnem, vratim vu veci a povien nech ide do certa

@anonym_autor no ja by som mu veci asi spálila😂 vďaka bohu ze len frajer

mmia96
Dnes o 08:24

A čo sa hrali pexeso ? Raz by mi toto urobil chlap a letel by hneď.

zorienka28
Dnes o 08:25
@anonym_autor

@anonym_autor Ani by som sa s nim nestretavala na tvojom mieste, normalne rozchod cez smsku, a veci by som mu poslala kurierom. On isiel na vikend t*tkat s inou a ani sa nepokusil, ti to nejak zatajit.

autor
Dnes o 08:27
@zorienka28

@anonym_autor Ani by som sa s nim nestretavala na tvojom mieste, normalne rozchod cez smsku, a veci by som mu poslala kurierom. On isiel na vikend t*tkat s inou a ani sa nepokusil, ti to nejak zatajit.

@zorienka28 chceka som nech to ma nejaku úroveň ale asiskoda mojho casu

anonym_5e33ba
@zorienka28

@zorienka28 mozno mu chce dat šancu na vysvetlenie. V dnešných časoch a špeciálne tu by ma to neprekvapilo.

autor
@mmia96

A čo sa hrali pexeso ? Raz by mi toto urobil chlap a letel by hneď.

@mmia96 vraj boli na turistike a potom oli taj unaveni ze sli spat

autor
Dnes o 08:28
@anonym_5e33ba

@anonym_autor no ja by som mu veci asi spálila😂 vďaka bohu ze len frajer

@anonym_5e33ba zanesiem do zberneho kobtajnera :D este to mozem dat bezdakovi co je pod byt kou

anonym_a1d55b
@anonym_autor

@andreatytler
@anonym_8c7f20 ma 36r, preco isli ,ako a koho to je chata ci chalupa to netuším. Ja som bola cez vikend u rodicov, pomoct im, bola som mimo nasho bydliska. A on blbec zverejnil fotku pri chate na fb, tak som sa pýtala, kde akoze bol? Zacal sa krutit, zahmlievat a prekrucat a nakoniec z neho vyslo,ze ho ex pozvala, lebo sa rozisla nedavno s frajerom , a ze on ju chcel vidiet, lebo ju ma stale rad..ale nijdy by d nou nechodil a spolu nic nemali (ha ha! ) tomu by uveril len totalny primitiv

@anonym_autor ty si asi bola záplata na ubolené srdiečko, kým ex nebude opäť voľná

keby neurobil chybu a nedal fotku na socky tak žijete spolu ďalej šťastne, lebo rady pre tých čo niekoho videli s inou tu sú nepovedať nič, lebo ona to už dávno vie a nemajú sa miešať do nikoho

autor
@anonym_5e33ba

@zorienka28 mozno mu chce dat šancu na vysvetlenie. V dnešných časoch a špeciálne tu by ma to neprekvapilo.

@anonym_5e33ba nechcen,nemusi sa priznavat, je mi jasne ze tam nehrali karty

zorienka28
Dnes o 08:29
@anonym_5e33ba

@anonym_5e33ba Prepac, ale co sa tu da este vysvetlovat?

anonym_4adea4
Dnes o 08:32

Zažila som podobne, mali sme ist na chatu partia, ale priateľ s kamošom isli o deň skor ,mne sa nedalo ist skor, ale ok, nevidela som vtedy na tom nic zle. O dedinu dalej byvala jeho ex. Asi po 2 týždňoch som sa dozvedela , ze ten vecer bola pri nich a popijali. Vraj nic nebolo, iba sa rozpravali . Sami dvaja v izbe 😄 ona hlavne po uši zamilovana do neho, si zas robila nádeje po tom večeri . Viac mi nebolo treba. Koniec. No oni dvaja sa nedali naspäť dokopy. Ale co viem, tak aj novú priateľku s nou zoznámil 😃 ocividne sa aj tak nevedel úplne odpútať od nej.

anonym_5e33ba
Dnes o 08:32
@anonym_autor

@mmia96 vraj boli na turistike a potom oli taj unaveni ze sli spat

@anonym_autor takito chlapi su strasne svine. Vezmú ti xy rokov života natlačia do hlavy ako to s tebou myslia vážne, potom trtkaju s bývalou a nemaju ani tolko ucty k tebe, ze by povedal pravdu a dava tieto trápne ponižujúce výhovorky. Na grc

autor
Dnes o 08:40
@anonym_4adea4

Zažila som podobne, mali sme ist na chatu partia, ale priateľ s kamošom isli o deň skor ,mne sa nedalo ist skor, ale ok, nevidela som vtedy na tom nic zle. O dedinu dalej byvala jeho ex. Asi po 2 týždňoch som sa dozvedela , ze ten vecer bola pri nich a popijali. Vraj nic nebolo, iba sa rozpravali . Sami dvaja v izbe 😄 ona hlavne po uši zamilovana do neho, si zas robila nádeje po tom večeri . Viac mi nebolo treba. Koniec. No oni dvaja sa nedali naspäť dokopy. Ale co viem, tak aj novú priateľku s nou zoznámil 😃 ocividne sa aj tak nevedel úplne odpútať od nej.

@anonym_4adea4 no to iste, rozpravali alebo hrali spolocensku hru, že 😂boze take chujoviny . Nechapem ,ze sa nevie odputat. Na co mu je??ta ex