icon

Verili by ste mu po víkende s ex priateľkou?

25. jan 2026

Priatel bol s ex priatelkou na vikend na chate, zaprisahava sa,ze spolu nic nemali. Ani jedna pusa ze nepadla. Verili by ste takej kravine?? Ja neverim. Podotykam,ze tam boli sami dvaja.

Strana
z4
anonym_b15970
28. jan 2026

@anonym_autor ja len dúfam, že si mu už kopačky dala.

pikachu999
28. jan 2026
@anonym_189989

@anonym_autor Tak prečo si to tam vycapila?

@anonym_189989 tak asi to niekto videl tú a dal tam

autor
28. jan 2026
@anonym_189989

@anonym_autor Tak prečo si to tam vycapila?

@anonym_189989 ja? Hrabe ti?

autor
28. jan 2026
@anonym_b15970

@anonym_autor ja len dúfam, že si mu už kopačky dala.

@anonym_b15970 ano, rozchod. Ja som len bola rozhorcena,ze zo mna rovi idiota, co ostatni na to.

autor
28. jan 2026
@pikachu999

@anonym_189989 tak asi to niekto videl tú a dal tam

@pikachu999 vsak ako inak...

mikadooo
28. jan 2026

@anonym_autor kopla by som ho do riti už len z toho dôvodu, že ho to vôbec "od nudy" napadlo. Aj keby mali obaja izolačné fólie okolo seba celý víkend. Toto mi príde buď ako čistý debilizmus, alebo čistá provokácia. A takéto priateľa by som proste nechcela 🤷.

autor
28. jan 2026
@mikadooo

@anonym_autor kopla by som ho do riti už len z toho dôvodu, že ho to vôbec "od nudy" napadlo. Aj keby mali obaja izolačné fólie okolo seba celý víkend. Toto mi príde buď ako čistý debilizmus, alebo čistá provokácia. A takéto priateľa by som proste nechcela 🤷.

@mikadooo a keby si pocula,co mi o nej predtým narozpraval. To keby vedela,tak ani do izolacnej folie by s nim nechcela ist :D

enmery
28. jan 2026
@anonym_autor

@mikadooo a keby si pocula,co mi o nej predtým narozpraval. To keby vedela,tak ani do izolacnej folie by s nim nechcela ist :D

@anonym_autor A predstav si, že takto rozprava aj o tebe, napr jej...ja vás nechápem ženy, začnite sa viac vzdelávať v oblasti psychológie, v živote by som nedala šancu chlapovi, ktorý kydá na ex, ved tým vám o sebe odkryl všetky karty.

autor
28. jan 2026
@enmery

@anonym_autor A predstav si, že takto rozprava aj o tebe, napr jej...ja vás nechápem ženy, začnite sa viac vzdelávať v oblasti psychológie, v živote by som nedala šancu chlapovi, ktorý kydá na ex, ved tým vám o sebe odkryl všetky karty.

@enmery no vsak toto ked si predstavim, aj ma to zaujíma. Aj mi je na neuverenie, ze by na mna kydal,ale urcite to teraz robí

anonym_764938
28. jan 2026

Muž, ktorý ohovára ex partnerky a v takom zrelom veku, tam ozaj nie je za čím plakať. Dobre sa stalo.

enmery
28. jan 2026
@anonym_autor

@enmery no vsak toto ked si predstavim, aj ma to zaujíma. Aj mi je na neuverenie, ze by na mna kydal,ale urcite to teraz robí

@anonym_autor Kydal na Teba stále. Ako na ex. Je to vadný kus.

ankare
28. jan 2026

@anonym_autor Samozrejme,že neveríme.

romanovic
28. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Co povedal pri rozchode?

blackcat8885
28. jan 2026

Podľa mňa je nenormálne aby chlap šiel s ex na s chatu či už sami dvaja alebo s xy ľuďmi 🙈

detickyy
29. jan 2026

@anonym_autor Sami dvaja na chate? NIE, neverila. Kde sú nejaké hranice? Hranice sú nevyhnutné, pretože ak o nich ľudia vedia a záleží im na nás, tak ich neprekročia. V dobrom píšem.

Strana
z4