Verili by ste mu po víkende s ex priateľkou?
Priatel bol s ex priatelkou na vikend na chate, zaprisahava sa,ze spolu nic nemali. Ani jedna pusa ze nepadla. Verili by ste takej kravine?? Ja neverim. Podotykam,ze tam boli sami dvaja.
@anonym_autor Tak prečo si to tam vycapila?
@anonym_189989 tak asi to niekto videl tú a dal tam
@anonym_autor Tak prečo si to tam vycapila?
@anonym_189989 ja? Hrabe ti?
@anonym_autor ja len dúfam, že si mu už kopačky dala.
@anonym_b15970 ano, rozchod. Ja som len bola rozhorcena,ze zo mna rovi idiota, co ostatni na to.
@anonym_189989 tak asi to niekto videl tú a dal tam
@pikachu999 vsak ako inak...
@anonym_autor kopla by som ho do riti už len z toho dôvodu, že ho to vôbec "od nudy" napadlo. Aj keby mali obaja izolačné fólie okolo seba celý víkend. Toto mi príde buď ako čistý debilizmus, alebo čistá provokácia. A takéto priateľa by som proste nechcela 🤷.
@anonym_autor kopla by som ho do riti už len z toho dôvodu, že ho to vôbec "od nudy" napadlo. Aj keby mali obaja izolačné fólie okolo seba celý víkend. Toto mi príde buď ako čistý debilizmus, alebo čistá provokácia. A takéto priateľa by som proste nechcela 🤷.
@mikadooo a keby si pocula,co mi o nej predtým narozpraval. To keby vedela,tak ani do izolacnej folie by s nim nechcela ist :D
@mikadooo a keby si pocula,co mi o nej predtým narozpraval. To keby vedela,tak ani do izolacnej folie by s nim nechcela ist :D
@anonym_autor A predstav si, že takto rozprava aj o tebe, napr jej...ja vás nechápem ženy, začnite sa viac vzdelávať v oblasti psychológie, v živote by som nedala šancu chlapovi, ktorý kydá na ex, ved tým vám o sebe odkryl všetky karty.
@anonym_autor A predstav si, že takto rozprava aj o tebe, napr jej...ja vás nechápem ženy, začnite sa viac vzdelávať v oblasti psychológie, v živote by som nedala šancu chlapovi, ktorý kydá na ex, ved tým vám o sebe odkryl všetky karty.
@enmery no vsak toto ked si predstavim, aj ma to zaujíma. Aj mi je na neuverenie, ze by na mna kydal,ale urcite to teraz robí
Muž, ktorý ohovára ex partnerky a v takom zrelom veku, tam ozaj nie je za čím plakať. Dobre sa stalo.
Podľa mňa je nenormálne aby chlap šiel s ex na s chatu či už sami dvaja alebo s xy ľuďmi 🙈
@anonym_autor Sami dvaja na chate? NIE, neverila. Kde sú nejaké hranice? Hranice sú nevyhnutné, pretože ak o nich ľudia vedia a záleží im na nás, tak ich neprekročia. V dobrom píšem.

@anonym_autor ja len dúfam, že si mu už kopačky dala.