Verili by ste mu po víkende s ex priateľkou?
Priatel bol s ex priatelkou na vikend na chate, zaprisahava sa,ze spolu nic nemali. Ani jedna pusa ze nepadla. Verili by ste takej kravine?? Ja neverim. Podotykam,ze tam boli sami dvaja.
@anonym_5e33ba presne,grcam. Hlavne sa zaprisahaval s nou uz nikdy nic. Ha ha a vytiahnem paty z domu a je to tu
@anonym_autor hej, ale tak aspon sa ukázal pred detmi a svadbou. To by bolo potom asi väčšie sklamanie a bohvie ci by si bola finančne nezávislá na odchod. Držím palce nech sa z toho rychlo oklepes
Ako si sa to dozvedela vlastne?
Ako si sa to dozvedela vlastne?
@anonym_4c43ae prečítaj príspevky autorky, dal fotku pri chate na socky a potom to z neho vypáčila keď sa vykrúcal
@anonym_autor prosím? Sami dvaja na chate s ex? A nič nebolo? 🤣🤣🤣
@anonym_8c7f20 a vies co je gol? Ako sa mi na bu stazoval,ked spolu boli,ze sex bol o nicom, oral robila zle, a on sa s nou na chalupu vybere
@anonym_autor no vidíš, tak aj sex s nou o ničom, takže určite hrali scrabble alebo marias 😇 neboj.
@anonym_5e33ba presne,grcam. Hlavne sa zaprisahaval s nou uz nikdy nic. Ha ha a vytiahnem paty z domu a je to tu
@anonym_autor On prišiel za tebou, lebo si je priam istý, že ti povie nejakú chobotinu a ty mu to zožerieš a všetko bude po starom.
@anonym_autor On prišiel za tebou, lebo si je priam istý, že ti povie nejakú chobotinu a ty mu to zožerieš a všetko bude po starom.
@enmery ale ved on za mnou neprisiel. To sme riesili cez mobio vsetko
@anonym_autor hej, ale tak aspon sa ukázal pred detmi a svadbou. To by bolo potom asi väčšie sklamanie a bohvie ci by si bola finančne nezávislá na odchod. Držím palce nech sa z toho rychlo oklepes
@anonym_5e33ba no mozem bohu dakovat
@anonym_autor a vy ste ako vonvztahu? on to vie ? ex to vie? normalne byvate spolu ? ma ta na soacialnych sietach ?
@anonym_5e33ba no mozem bohu dakovat
@anonym_autor a ta ex nevie ze on ma teba? Lebo keby to vedela tak ho nevolá nikam na víkend. No paráda, takýto chlap 🤨
bože,to je debil
A ex nema v zivote nikoho iného s kým by sa na chate opila, ponadavala na všetko, všetkých ...iba tvojho priateľa :D
@anonym_autor a vy ste ako vonvztahu? on to vie ? ex to vie? normalne byvate spolu ? ma ta na soacialnych sietach ?
@anonym_1dd8ad jasne,ze vie, ma to na sietach, vie to on aj ona, nie som pripecena,ze si myslim,ze spolu sne a nue sme
A ex nema v zivote nikoho iného s kým by sa na chate opila, ponadavala na všetko, všetkých ...iba tvojho priateľa :D
@mischy00 podla nich dvoch určite nema😂
@anonym_autor a ta ex nevie ze on ma teba? Lebo keby to vedela tak ho nevolá nikam na víkend. No paráda, takýto chlap 🤨
@bielasovicka jasne,ze to vie a aj napriek tomu ho volá. Nech sa vypchaju obaja
@anonym_autor Ja by som sa s ním vôbec nebavila. Normálne uráža tvoju inteligenciu tými výmyslami.
@enmery tiež si myslim 👍
S ex sa zvykneme stretavat ak bol sex dobry a v sucastnom vztahu to nie je nic extra. 200% istota ze sex bol. S Ex kde sex bol bieda sa nikto nema potrebu stretavat. Za ex sa bezi vzdy ked sa pohadas a potrebujes utesit.
Tak taku bachorku nech ide hovorit svojej hluchej starej mame.
@anonym_1dd8ad jasne,ze vie, ma to na sietach, vie to on aj ona, nie som pripecena,ze si myslim,ze spolu sne a nue sme
@anonym_autor a byvate spolu ? u koho u teba ci v podnajme? preco nesiel s tebou k rodicom ked ste vo vaznom vztahu?
@anonym_8c7f20 a vies co je gol? Ako sa mi na bu stazoval,ked spolu boli,ze sex bol o nicom, oral robila zle, a on sa s nou na chalupu vybere
@anonym_autor Mozno ju chcel otestovat, ci sa nezlepsila 😅.
A nie, neverila by som mu.
@anonym_67775f dskujem dobrakovi,ze to tam vycapil 🙄🙄a od zlatokopky mam daleko
@anonym_67775f dskujem dobrakovi,ze to tam vycapil 🙄🙄a od zlatokopky mam daleko
@anonym_autor tam vždy je niečo z koníka . Tiež mi to vyskočilo
@anonym_autor tam vždy je niečo z koníka . Tiež mi to vyskočilo
@parvinka0001 super, hlavne,ze nevedia okolnosti, mne tam nadavaju do píč, no nemam slov. Dost,ze musim nad tym rozmsyslat a sa s tym zapodievat a este sa k tomu pol internetu dostane.

@anonym_autor takito chlapi su strasne svine. Vezmú ti xy rokov života natlačia do hlavy ako to s tebou myslia vážne, potom trtkaju s bývalou a nemaju ani tolko ucty k tebe, ze by povedal pravdu a dava tieto trápne ponižujúce výhovorky. Na grc