icon

Verili by ste mu po víkende s ex priateľkou?

Včera o 20:52

Priatel bol s ex priatelkou na vikend na chate, zaprisahava sa,ze spolu nic nemali. Ani jedna pusa ze nepadla. Verili by ste takej kravine?? Ja neverim. Podotykam,ze tam boli sami dvaja.

Strana
z3
autor
Dnes o 08:40
@anonym_5e33ba

@anonym_autor takito chlapi su strasne svine. Vezmú ti xy rokov života natlačia do hlavy ako to s tebou myslia vážne, potom trtkaju s bývalou a nemaju ani tolko ucty k tebe, ze by povedal pravdu a dava tieto trápne ponižujúce výhovorky. Na grc

@anonym_5e33ba presne,grcam. Hlavne sa zaprisahaval s nou uz nikdy nic. Ha ha a vytiahnem paty z domu a je to tu

anonym_5e33ba
Dnes o 08:42
@anonym_autor

@anonym_5e33ba presne,grcam. Hlavne sa zaprisahaval s nou uz nikdy nic. Ha ha a vytiahnem paty z domu a je to tu

@anonym_autor hej, ale tak aspon sa ukázal pred detmi a svadbou. To by bolo potom asi väčšie sklamanie a bohvie ci by si bola finančne nezávislá na odchod. Držím palce nech sa z toho rychlo oklepes

anonym_4c43ae
Dnes o 09:01

Ako si sa to dozvedela vlastne?

anonym_a1d55b
Dnes o 09:11
@anonym_4c43ae

Ako si sa to dozvedela vlastne?

@anonym_4c43ae prečítaj príspevky autorky, dal fotku pri chate na socky a potom to z neho vypáčila keď sa vykrúcal

lienka.7
Dnes o 09:18

@anonym_autor prosím? Sami dvaja na chate s ex? A nič nebolo? 🤣🤣🤣

lienka.7
Dnes o 09:22
@anonym_autor

@anonym_8c7f20 a vies co je gol? Ako sa mi na bu stazoval,ked spolu boli,ze sex bol o nicom, oral robila zle, a on sa s nou na chalupu vybere

@anonym_autor no vidíš, tak aj sex s nou o ničom, takže určite hrali scrabble alebo marias 😇 neboj.

enmery
Dnes o 09:24
@anonym_autor

@anonym_autor On prišiel za tebou, lebo si je priam istý, že ti povie nejakú chobotinu a ty mu to zožerieš a všetko bude po starom.

autor
Dnes o 09:52
@enmery

@anonym_autor On prišiel za tebou, lebo si je priam istý, že ti povie nejakú chobotinu a ty mu to zožerieš a všetko bude po starom.

@enmery ale ved on za mnou neprisiel. To sme riesili cez mobio vsetko

autor
Dnes o 09:52
@anonym_5e33ba

@anonym_autor hej, ale tak aspon sa ukázal pred detmi a svadbou. To by bolo potom asi väčšie sklamanie a bohvie ci by si bola finančne nezávislá na odchod. Držím palce nech sa z toho rychlo oklepes

@anonym_5e33ba no mozem bohu dakovat

enmery
Dnes o 09:59
@anonym_autor

@enmery ale ved on za mnou neprisiel. To sme riesili cez mobio vsetko

@anonym_autor Ja by som sa s ním vôbec nebavila. Normálne uráža tvoju inteligenciu tými výmyslami.

anonym_1dd8ad
Dnes o 10:05

@anonym_autor a vy ste ako vonvztahu? on to vie ? ex to vie? normalne byvate spolu ? ma ta na soacialnych sietach ?

bielasovicka
Dnes o 10:17
@anonym_autor

@anonym_5e33ba no mozem bohu dakovat

@anonym_autor a ta ex nevie ze on ma teba? Lebo keby to vedela tak ho nevolá nikam na víkend. No paráda, takýto chlap 🤨

rozculena
Dnes o 10:28

bože,to je debil

mischy00
Dnes o 10:33

A ex nema v zivote nikoho iného s kým by sa na chate opila, ponadavala na všetko, všetkých ...iba tvojho priateľa :D

autor
Dnes o 11:12
@anonym_1dd8ad

@anonym_autor a vy ste ako vonvztahu? on to vie ? ex to vie? normalne byvate spolu ? ma ta na soacialnych sietach ?

@anonym_1dd8ad jasne,ze vie, ma to na sietach, vie to on aj ona, nie som pripecena,ze si myslim,ze spolu sne a nue sme

autor
Dnes o 11:12
@mischy00

A ex nema v zivote nikoho iného s kým by sa na chate opila, ponadavala na všetko, všetkých ...iba tvojho priateľa :D

@mischy00 podla nich dvoch určite nema😂

autor
Dnes o 11:13
@bielasovicka

@anonym_autor a ta ex nevie ze on ma teba? Lebo keby to vedela tak ho nevolá nikam na víkend. No paráda, takýto chlap 🤨

@bielasovicka jasne,ze to vie a aj napriek tomu ho volá. Nech sa vypchaju obaja

autor
Dnes o 11:13
@enmery

@anonym_autor Ja by som sa s ním vôbec nebavila. Normálne uráža tvoju inteligenciu tými výmyslami.

@enmery tiež si myslim 👍

anonym_f89e9f
Dnes o 11:22

S ex sa zvykneme stretavat ak bol sex dobry a v sucastnom vztahu to nie je nic extra. 200% istota ze sex bol. S Ex kde sex bol bieda sa nikto nema potrebu stretavat. Za ex sa bezi vzdy ked sa pohadas a potrebujes utesit.

som_realistka
Dnes o 11:39

Tak taku bachorku nech ide hovorit svojej hluchej starej mame.

anonym_1dd8ad
Dnes o 11:43
@anonym_autor

@anonym_1dd8ad jasne,ze vie, ma to na sietach, vie to on aj ona, nie som pripecena,ze si myslim,ze spolu sne a nue sme

@anonym_autor a byvate spolu ? u koho u teba ci v podnajme? preco nesiel s tebou k rodicom ked ste vo vaznom vztahu?

anonym_67775f
Dnes o 11:49
anonym_858105
Dnes o 11:58
@anonym_autor

@anonym_8c7f20 a vies co je gol? Ako sa mi na bu stazoval,ked spolu boli,ze sex bol o nicom, oral robila zle, a on sa s nou na chalupu vybere

@anonym_autor Mozno ju chcel otestovat, ci sa nezlepsila 😅.
A nie, neverila by som mu.

autor
Dnes o 12:25
@anonym_67775f

@anonym_67775f dskujem dobrakovi,ze to tam vycapil 🙄🙄a od zlatokopky mam daleko

parvinka0001
Dnes o 12:27
@anonym_autor

@anonym_67775f dskujem dobrakovi,ze to tam vycapil 🙄🙄a od zlatokopky mam daleko

@anonym_autor tam vždy je niečo z koníka . Tiež mi to vyskočilo

autor
Dnes o 12:55
@parvinka0001

@anonym_autor tam vždy je niečo z koníka . Tiež mi to vyskočilo

@parvinka0001 super, hlavne,ze nevedia okolnosti, mne tam nadavaju do píč, no nemam slov. Dost,ze musim nad tym rozmsyslat a sa s tym zapodievat a este sa k tomu pol internetu dostane.

Strana
z3