Vianoce bez priateľa
Ahojte, chcela by som vediet vas nazor. Co by ste urobili vy. Mam priatela, ale nebyvame spolu, sme spolu pomaly 2r, on byva s rodicmi este. Mne zomreli pred 2r rodicia. Ostala som sama. Pred rokom ma zavolali na Vianoce k nim ( myslim iba vecera na stedry den. Pozvanie som prijala, brala som, ze nechcu, aby som bola sama. Tento rok ma pozvali k sebe tiez. Ale ja uz ist nechcem. On povedal, ze nemozem byt predsa na stredry vecer sama. Opytala som sa priatela, v com je iny stredry vecer on inych vecerov. Ci ine vecery mozem byt sama a na stredry vecer nie? Povedala som mu, ze tento den ma byt clovek s rodinou, A ze dakujem za pozvanie, ale ze teda nech to preziju v kruhu rodiny. On svojich rodicov samych na Vianoce nenecha, to viem isto.
Poznamka: Asi je jasne, ze spolu nebyvame.
Dakujem za vase nazory.
@maya_hi vcera mi dal zase veomi jasne najavo, ze sa nemam do nich starat, nemam sa co pytat, a ze to je ich rodina… len som sa na nieco opytala na synovca. A potom sa ma spyta, ci pridem. Pytam sa preco? No aby si nebola na Vianoce uplne sama. Cize nie preto, ze chces byt so mnou, ani tvoja mama, len vam je ma luto, ze som sama. Uz som jedny Vianoce sama travila a preplakala som ich. Budu druhe.
@anonym_autor Nastav sa v hlave tak, že Štedrý večer je ako každý iný vecer. Viac sa ti poradiť nedá. Co sa týka komunikácie s týmto typkom a jeho rodinou, ries už len svoje peniaze. Inak sa z tohto bludného kruhu nedostaneš. Ty stále dúfas, že ti prejavi city, že mu tam budeš chýbať. Ale kde žiadne city nie su... ved vieš.
@maya_hi vcera mi dal zase veomi jasne najavo, ze sa nemam do nich starat, nemam sa co pytat, a ze to je ich rodina… len som sa na nieco opytala na synovca. A potom sa ma spyta, ci pridem. Pytam sa preco? No aby si nebola na Vianoce uplne sama. Cize nie preto, ze chces byt so mnou, ani tvoja mama, len vam je ma luto, ze som sama. Uz som jedny Vianoce sama travila a preplakala som ich. Budu druhe.
@anonym_autor načo sa takto ľutujes?
@anonym_autor načo sa takto ľutujes?
@anonym_56f2aa je to dôsledok, že prišla o oboch rodičov ???
@anonym_56f2aa je to dôsledok, že prišla o oboch rodičov ???
@megika1 a? To neznamená že musí byť závislá na debilovi

@anonym_autor tak to všetko vysvetľuje. Ak sa tam necítiš dobre teraz, lepšie to už nebude. Rodina partnera, porozumenie s ňou a hlavne, to ako to berie a stavia sa k tomu on, je pre budúci vzťah veľmi dôležitá. Je dosť možné, že budete žiť len pre nich a s nimi a váš vzťah pre neho nie je tak dôležitý. 🫤