Vianočné sviatky mi komplikujú vzťahové problémy
Ach dievcata som smutna. Vcera som pred nocnou vypekala a poprosila som partnera aby mi nakrajal metrovy kolac tak spustil na mna ze som neschopna a velmi sa ma to dotklo. Aj som si poplakala a ked som isla do prace tak sa "líškal" ale som mu povedala ze nech mi da pokoj. Dnes po nocnej este som nespala riesila som posledne nakupy a treba mi este nejake kolace dokoncit a zase mi vynadal do neschopnych. Je mi z toho tazko. Povedala som mu ze kremes robit nebudem ked som neschopna a on ze viac ludi z jeho okolia hovori ze som mimo pritom jeho okolie je take ze kazdy huli, mama hotel, nepracuju. Pracujem ako zdravotna sestra a minuly rok som bola v praci. Keby som vedela co ma caka doma tak by som zobrala aj tento rok sluzby. 🥺 Len som sa chcela vyrozpravat.
Cize je mi to luto a niesi sama🥲❤️
@gribkamojnotec, 70+,nie je kuchár, cukrár a ani pekár A od detstva vyvara a vypeka lepšie ako mama. Predstáv si, že aj takýto muži sú. Aj môj muž, sice nevypeka, Ale dobre vari. A cez viekend vari len on.
@bielasovicka No si predstav ze nemame. Rodicov nemame a ja pracujem od 6 rana. Nema nam kto pomoct.
Muž by si mohol nájsť prácu, kde bude pracovať od 7 rana.
Autorka, ty áno, ale tvoj muž sa môže zamestnať tak, aby to stíhal. Aj iné rodiny to tak majú
Keď ťa všetci z jeho okolia majú za takú (podľa jeho slov), tak taká aj budeš (v jeho hlave už navždy). Čiže ak jeho okolie je nastavené proti tebe, vzťah skončí skôr či neskôr na 99,9%. Takto padne veľa vzťahov. Paradoxne, potom sa bude jeho rodina pokrytecky tváriť, že nechápu, čo sa medzi vami stalo, keď ste šli od seba. Obrovská strata času už vopred pre teba, oni sú už dávno rozhodnutý byt kazítka a on evidentne nie je tak silná osoba, aby odolal zásadnému tlaku jeho rodiny a zrejme nie je ani natoľko zrelý, aby bol vedome rozhodnutý pre teba a pestoval si ťa.
@colsami jak ze to je "teda strašná robota"?
Véd minule diskusie boli že ak toto robí žena zaslúži si aby muž na ňu prepísal polku domu.
Muž si môže nájsť takú prácu, aby stíhal aj zaniesť a vybrať syna zo školy.ale to sa zrejme nedá, preto na Slovensku zo všetkých rodičov školákov pracuje len jeden 🙂 .ak by si muž zajtra zlomil nohu, čo bude so synom? Ženy ti tu dali mnoho dobrých rád,treba si to zobrať k srdcu a prestať sa utápať v sebaľútosti.
Je mi to úprimne ľúto. Ľudia, ktorí robia nič alebo absolutne minimum sú tí,ktorí kritizuju najviac, lebo ich zoziera ich vlastná neschopnosť. Závisť a pocit menejcennosti, ktorý si vybijaju tak,že sa povysenecki a kritizuju,osocuju aby prekrylili falosnypocit nadradenosti.
Tvoj priateľ nie je zrovna výhra v športe, ale viem ta pochopiť, lebo to z vlastnej skúsenosti poznám. Takýto muž sa nikdy nezmení. Musíš si velmi jasne a striktne vytyčiť hranice a nechat sa "davat dole" ukázať mu "kde sú dvere, keď sa mu nepáči. Pripadne len zbaliť pár veci a povedať zbohom. To je asi to najlepšie riešenie.ale tak.... Prajem veľa síl,rozvahy a pokoja. Drz sa
Mňa by autorka zaujímalo, koľko rokov má dieťa.
Poslala by som ho do mama hotelu
Normálne ho zaukoluj čo má doma robiť a kašli na jeho pindy..... prvák nie je dieťa v škôlke....pri ňom nemusí byť na materskej.....ak to takto rieši....pritvrd...a keď nie...tak šup....daruj mu tu slobodu...najschopnejsiemu
Načo so s nim?
Ale prosimta, to je taká smiešna výhovorka s tým strážením že až. To si len sama sebe nahovorila, ze to inak nejde. Vieš koľko dôchodkyn, žien v domácnosti či študentiek by si rado privirobilo strážení chlapca pár hodín v tyzdni ?
Chlap ta škaredo využíva a nie, nikdy sa to nezmení. Nejaký blby koláč je len špička ľadovca a podľa mňa to dobre vieš
Ľudia si ťa nikdy nebudu vážiť ked si nevážiš samu seba .
To je tak neuveriteľný bizár, živiť a obskakovat dospelého chlapa a ešte aj trpieť urážky, nehnevaj sa ale ak by sa robila hitparáda zúfalých tém z modrého koňa roku 2024 s tymto budeš zaručene v top 10.
Fakt daj sebe aj synovi ten najkrajší vianočný darček, zbaľ tomu tvojmu amantemu kufre, pribaľ mu do krabicky metrový koláč a posli ho do sveta, nech si ide hľadať nejakú schopnejšiu
@huxy ja myslim že autorka bude ten prípad kde sa nič nedá. A hotovo, proste iným sa dá, ale im nie. Čuduj sa svete, my tiež nemáme ani rodičov ani nikoho a dcera chodí normálne do družiny, ráno ju nosíme pred prácou a poobede vyzdvihujeme po práci. Obaja pracujeme, ani jeden z nás nie je lenivý príživník, ktorý by sa tomu druhému odvďačil ponižovaním a zhadzovaním toho druhého pred okolím. Prízemné a primitívne, ale kto chce kam… Ja ani neverím, že niekto je naozaj schopný myslieť si, že takto vyzerá láska…
Žena áno, si neschopná. Sorry. Ale pokiaľ žiješ s týmto ozembuchom a nevieš ho vykopnúť preč, iné ako neschopná sa nedá ani povedať. Syn ma hádam aj spolužiakov. Mne babka dcerinej spolužiačky sama ponúkala, že by mi ju vodila. Ja to nepotrebujem. Ale vždy sa nájde ochotná suseda napr. Ďalšia vec, existuje aj ranná družina. U nás je od 5:30.
Toto nie je "partner". To je len nejaký omyl v tvojom živote. Veľmi rýchlo preč od neho 🫤

Mne manzel dnes povedal ze maly syn je hlupy po mne. Cely den som preplakala👍