icon

Vianočné sviatky mi komplikujú vzťahové problémy

23. dec 2024

Ach dievcata som smutna. Vcera som pred nocnou vypekala a poprosila som partnera aby mi nakrajal metrovy kolac tak spustil na mna ze som neschopna a velmi sa ma to dotklo. Aj som si poplakala a ked som isla do prace tak sa "líškal" ale som mu povedala ze nech mi da pokoj. Dnes po nocnej este som nespala riesila som posledne nakupy a treba mi este nejake kolace dokoncit a zase mi vynadal do neschopnych. Je mi z toho tazko. Povedala som mu ze kremes robit nebudem ked som neschopna a on ze viac ludi z jeho okolia hovori ze som mimo pritom jeho okolie je take ze kazdy huli, mama hotel, nepracuju. Pracujem ako zdravotna sestra a minuly rok som bola v praci. Keby som vedela co ma caka doma tak by som zobrala aj tento rok sluzby. 🥺 Len som sa chcela vyrozpravat.

oli18
23. dec 2024

@gribka1 chlapi nemaju cit na takuto pracu v ziadnom storoci. Pokial nie je cukrar.

bielasovicka
23. dec 2024

Autorka, tak vy nemáte nikoho kto by syna bral a vzal zo školy? To už je čo za výmysel. Rodičia predsa toto všetko robia pred prácou, a po práci idú pre nich.

gribka1
23. dec 2024

@oli18 Môj má a nie je cukrár 😀

mameha7
23. dec 2024

@gribka1 Presne 😃😃. Teraz Pali vyhral v Pečie celé Slovensko, ako najlepší cukrár. Ale stále sa niekto nájde, že koláčiky, to je len pre ženy.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
oli18
23. dec 2024

@gribka1
@1ryba tak vam gratulujem, mate tych z 0,003% muzskej populacie. 😄.

gribka1
23. dec 2024

@oli18 Vážne? Ani mu nehovorím, aby nebol na veľa 😀

midori123
23. dec 2024

@oli18 aj ja mám doma takého šikovného chlapa🙂 Od koláčov, cez komplet vianočné menu dnes urobil

heni79
23. dec 2024

@alison11 Čože???

martina21
23. dec 2024

Usudzujem ze pravdepodobne robis v nemocnici no pokial chces zmenit svoj zivot, treba tu zmenu urobit s pracou a hladat ambulanciu aby si mohla syna odviest rano do skoly a poobede byt snim. Ber to ako prechodne obdobie, pokial syn nebude viac samostatny a hlavne muža poslať do prdele, vymenit zamok, podat ziadost o rozvod a bude konecne dobre. Nic sa nezmeni pokial pre to nieco neurobis. A hlavne on sa nikdy nezmeni a toto zazivat si nezasluzis. Bez neho ti bude lepsie.

viestta
23. dec 2024

@oli18 moj brat je strojar (vystudovany aj sa tym zivi) a pecie (aj vari) famozne. Urcite lepsie ako ja. Teraz pred sviatkami piekol medovniky a pernikove chalupky na skolsky trh. Z 15 kil muky. Akurat zdobi ich jeho svokra, lebo on na to nema koordinaciu oko-ruka.

evaachesa
23. dec 2024

Gratulujem k výberu partnera. 🤦🏻‍♀️ Veľmi dlho si hľadala takého tupca? 🤷

earlgrey
23. dec 2024

@oli18 Ja mám niekoľkých bratov (nebudem písať presný počet, aby ma tu niekto nespoznal) a každý jeden varí, pečie, upratuje, skrine na komínky vyskladané atď. a robia to s radosťou a láskou 😉 len už je to staršia generácia...po 50tke...neviem, či je to dobou alebo výchovou, ba dokonca povinnou vojenskou prípravou? To tvrdí moja mama, že toto generácii, ktorá nemala vojenskú prípravu, chýba...čo je na tom pravdy, netuším. Môj bývalý partner tiež varil lepšie ako ja a nebol kuchár, piekol lepšie ako ja a nebol cukrár...upratoval dôkladne atď.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
sense
23. dec 2024

@oli18 tak sú aj výnimky, môj napiekol 4druhy a na 25.12 bude chystať tiramisu. Inak pečie a vari lepšie ako ja aj keď mu to trvá dvakrát toľko čo mne plus kuchyňa ako po výbuchu, ale aj si ju uprace, nie je ani pekár ani cukrar.... A bude to zrejme preto že ženu zvyčajne varia lebo "musia" resp sa to od nich očakáva a muži preto že nemusia ale ich to bavi

letfenixa
23. dec 2024

@evaachesa akého partnera? Veď to má pestunku pre dieťa, za byt a stravu.

gribka1
23. dec 2024

By som mu urobila tiež pokojné sviatky na ktoré by nikdy nezabudol.

chupakabra
23. dec 2024

Toto je taká blbá výhovorka. Ja som sama na dve deti. Ale že úplne sama bez babiek, tetiek atď. Bez auta. Pracujem a nosím deti do školy zo školy, starám sa o všetko sama finančne. On je doma lebo by syna nemal kto nosiť do školy?!! Ako on má v niečom pravdu si neschopná žiť bez debila , si neschopná ho opustiť a máš blbé výhovorky.

nelka93
23. dec 2024

@oli18 ale prosím ta, koláče u starkej kraja vždy dedo a nie je cukrár. A sorry ale je mi jedno ako budú nakrájané, však ich budem jest a nepôjdem na výstavu.

andrea2667
23. dec 2024

Niekto ti ho pridelil? Za trest?

barborachors
24. dec 2024

otrepala by som mu ten kremes o hlavu inak nechapem vas zeny co tolko vypekate a potom ste tu precitlivele...

alison11
24. dec 2024

@earlgrey Môj brat nebol vojak ani môj muž a pečú,varia, aj oblečenie si poskaladajú majú 36 a 41rokov.je to zrejme výchovou,Môj mladší syn vie variť zemiakové pyré,rezne,hranolky,riebie prsty má len 10rokov.Starší si poskladá oblečenie má 13rokov..

libusak
24. dec 2024

Moje zlate 🫤
Jedine v com si "neschopna" je vyber partnera. Tiez som sestra, viem ake vedia byt sluzby o hubu.
Ja mam doma zlaticko, ktore by mi nikdy toto nepovedalo 🥺
Hlavu hore a drahemu povedz od srdca ze je idiot

margotka17
24. dec 2024

@sleepy_joe myslím, že aj ty budeš jeden z tých, čo vysávač videli len v NAY, netuší, čo je práčka a koláče sú nič oproti tomu, aké nádherné mascarpone torty pecies ty 👍

klip0
24. dec 2024

Opatrovateľka nejaká pani na dôchodku ktorá by po dieťa chodila kým si v práci by ťa vyšla menej ako živiť tohto darmožrača

enmery
24. dec 2024

@margotka17 On je presne ten typ, že buduje kariéru, nájde si babu, ktorá končí výšku a chce, aby z brigády platila všetko napoly, potom hneď deti a ona má ostať doma a on si buduje kariéru a z materskej s ním má na ďalej platiť všetko napoly a keď jej nevychádza, má si brať z úspor a meno má dieťa po ňom. Taký prototyp konikovského chrapúňa z každej druhej témy.🫠 A ešte sa čuduje, že je sám. A sem si prišiel vylieva zlosť na ženách, ako správny myzogýn a jaskynný muž.😁

dismonika
24. dec 2024

Ahoj autorka, tak on ti tvrdí, že jeho kamaráti o tebe hovoria aká si ty neschopná? To je aký dilino? A aký je on schopný, keď býva v tvojom? Veď sama píšeš, že tí jeho známi to je sám mamahotel, nezamestnaný alebo fajčiar. A on je čo? Nezamestnaný a býva v tvojom. Kopnúť ho do riti a s poriadnym rozbehom.

Môj manžel by si toto v živote nedovolil a to som tieto sviatky kvôli chorobe neupiekla ani jeden koláč.

Klobúk dole pred tebou a všetkými čo popri práci denná-nočná ešte aj pečiete. Autorka ty máš na viac. Tento chruňo si ťa nezaslúži, len si na tebe honí svoje ego.

letfenixa
24. dec 2024

Ak si z PB, ja ti syna do/zo školy odvediem.

jasla
24. dec 2024

No mozno trapne, ale ja ked som bola mladsia, ten kolac aj s plechom by leteli rovno pod jeho nohy😁 parkrat za tych vela rokov manzelstva u nas takto nieco polietalo a ajhla, po par razoch som bola najsikovnejsia manzelka na svete😆

enmery
24. dec 2024

@jasla 🤣Som si to predstavila. Vidíš, oplatilo sa.