Vianočný darček pre chalana, s ktorým som sa nestretla: Čo vybrať?
Prosím Vás poraďte už dlhšie som v kontakte s jedným chalanom, len sme sa ešte nestretli nakoľko nás delí 110km. On naplánoval, že ak súhlasím mohli by sme cez víkend vybehnúť na jeden alebo dva dni spolu na vianočné trhy do nejakého veľkomesta (Praha alebo Viedeň). Síce mi to prišlo asi rýchlo hneď sa takto hrnúť spolu niekam a zároveň sa vidieť prvýkrát v živote osobne. No nenútil ma, milo povedal, že pokiaľ nesúhlasím, bude to rešpektovať. Ale problém je taký, že keby ideme on bude mať cez tie dni meniny a neviem či mu mám niečo kúpiť a aj keď, tak čo, niečo na trhoch? (lebo objednávka mi už aj tak nestihne žiadna prísť) Značková voňavka nie je asi priveľa takto hneď zhurta? Či stačí niečo malé na trhoch? Niečo, čo zistím, že má rád? Neviem či by niečo čakal, lebo keď sme sa dnes bavili niečo o Vianociach a darčekoch pre známych, tak mi sám od seba len tak napísal, že on by odomňa nič nechcel, že skôr by dal mne. Úprimne, ja pre neho ani nič nemám, keďže proste to nie je žiadny vzťah ešte ani nič, len si píšeme:/. A nechcem za do niečoho hneď rýchlo hrnúť, lebo ako rýchlo to začne, tak rýchlo to aj skončí. Poraďťe aj na Vianoce a aj na tie meniny prosím. Ďakujem!!!
Prepac Mne sa zdas šiši . Prve stretko rovno v inom state inom meste . A to som zila rozne po svete a chodila domov v neskorych hodinach z party sama. Ale Toto je take divne . Pises si snim
2tyzdne vobec ho naozaj nepoznas. Vianocne trhy mozete ist aj v Ba ste tam obaja tak cca za hodku cesty. ( uz som zabudla kde byvas sorry ) alebo idealne nech dojde do tvojho mesta aj u vas su vianocne trhy aj hotel a tebe snim staci na zaciatku byt par hodin .toto mi znies dost zufala ze si ochotna bezat teraz do Viedne ci Prahy koli barskomu s kym si len pises tento mesiac December .. na cely vikend . Mna museli Chlapi osobne prosit o rande a vacsinou som rovno povedala nie Lebo to Proste hnet citis ci sa ti Niekto paci nepaci . A vela z tych prvych rande bolo aj poslednych Lebo zas ani to nie je vsetko ci sa TI Niekto paci ked logicky vidis vies ze to nie je to co hladas. A ty este chces darcek mu zhanat omg 😳 🤪aspon si cvakni separatnu izbu ked uz . Mozno nie je uchylak ale chrape prdi je otravny .. ty sa idea vystavit takym situaciam uplne zbytocne . Nenechaj sa ukecat na kazdu blbost !
@timea_hajasova urcite nie, a urcite by som nesla ani na vianocne trhy s niekym cudzim clovekom.. aj ked si dlho pisete, nepoznate sa, nevies co to je za blázna
@timea_hajasova to čo ti píše by som na tvojom mieste brala s rezervou, chlapi toho popíšu a natárajú, určite sa za ním nehrň na viac dní, absolútne nevieš aký je v skutočnosti. Mňa udivilo, že si založila tému ohľadom darčekov pre neho, ja by som skôr chcela vedieť názor žien na to, či je vôbec rozumné sa s ním takto stretnúť.
Ty máš 21 rokov, koľko rokov má on?
@earlgrey rovnako, dokonca nahoda, ze o polroka je mladší 😂
@timea_hajasova Internet znesie vsetko...
@timea_hajasova Tak nech pekne krásne príde na Slovensko. Nebuď hlúpa, čítaš čo sa deje všade? vidíš v telke čo sa deje? Doba je zlá, nikdy nevieš na koho natrafíš. Nemusí byť práve tento nejaký psycho, ALE to ty nevieš a ani my to nevieme...takže buď nech príde on do tvojho mesta alebo sa stretnite napr. BA, ako už bolo spomenuté, prejdite si trhy, dajte si víno, punč, to je jedno, vykašli sa na darček, stráv s ním pár hodín a šup každý svojou cestou. Ak má záujem príde. Ak nebude chcieť prísť, vieš, že záujem a ochota z jeho strany nie je.
@timea_hajasova nech pride na trhy za tebou zariadi si bývanie alebo odvoz ty si doma keby to bol debil zavries dvere doma a mas klud isto by som nesla ja tam ..
Načo si začínaš taký neperspektívny vzťah? Ste z dosť veľké diaľky. Ako často sa budete stretávať, ako si budete pestovať vzťah? Naco si komplikuješ život?
Ja sa nezapajam do takýchto diskusii, ale Ty mi prídeš, že máš tak 14. Aj moja dcéra by to vyhodnotila lepšie ako Ty.
Po 2 týždňoch sa bavíte o sexe v akomkoľvek zmysle???
Všetky Tvoje odpovede sú totálne nevyzrete a sama seba presviedčaš takými frazovitymi argumentami. Rozprávaš, akoby si mala 40 a za sebou veľa niekoľkoročných vzťahov, z ktorých si môžeš niečo vziať.
Kokso, ale už bez omáčok:
Po cca 2 týždňoch by som nešla ani na trhy v meste.
Amen.
Vydrž ešte aspoň 2 mesiace. Volajte si, nie píšte. A potom by som šla na KAVU. A ďalej uvidela, čo ďalej. 😁
@timea_hajasova píšete si ledva 2 týždne a ty už riešiš darčeky? Nechceš ho najskôr spoznať na normálnom rande? S cudzím človekom sa chceš trepať niekde do zahraničia na dva dni? 110 km nie je taká diaľka aby nevedel prísť za tebou na kávu a potom možno bude dáke ďalšie rande. Znieš strašne zúfalo a on to len chce využiť. Nebuď hlúpa a neponúkaj sa mu na podnose. Ja by som to kľudne odložila po Vianociach, možno si dovtedy aj prestanete písať.
Ja by som si sem ani svoje meno a priezvisko nedala.
@timea_hajasova
@timea_hajasova ešte jedna dôležitá vec, ktorú ti tu naznačujú muži aj ženy, no ty asi nemáš úplne kapacitu to pochopiť: píšeš, že aj keď s nim pôjdeš na vikend, určite by si sa s nim nevyspala, lebo taká nie si. Uvedom si ale, že sa kľudne môže stat, že to, čo sa medzi vami nakoniec stane, VÔBEC NEBUDE ZÁLEŽAŤ OD TEBA. Nebola by si prvá ani posledná. Hrozne naivná si ešte, čo srší z každej tvojej odpovede.
@timea_hajasova ja by som ti radila nechaj sa chvíľku dobíjať. Nebuď takto priamo dostupná preňho, nechoď za ním. Neviem koľko máte rokov, ale príde mi, že okolo 20tky? Možno menej a zvlášť teda by si mala byť ako žena, ktorá je zraniteľnejsia opatrná. Nikdy nevieš čo z neho môže byť. Ja keby som na tvojom mieste, dohodla by som stretko vo svojom meste, nech príde na pol dňa príklad, pôjdete na trhy tam, prejdete sa káva, koláč. Žiaden darček na meniny ani vianoce, nie ste par. On by mohol doniesť kvety, čokoládu, keď je taky nadšený z teba, nech ta poteší. Pre istotu dohodni kamošku, keby nieco odvolá ta domov. Je to veľmi podozrivé, že rovno do zahraničia ťa volá na trhy a prespavacku. Takto to správny muž - asi to ale bude ešte len chlapec, nebude riešiť. Bude sa snažiť všetko urobiť tak, aby si sa ty cítila komfortne, nebude tlačiť na pílu, bude ta chvíľku dobíjať. Lebo bude vedieť, že takýmto spôsobom ťa spozná a a dá ti čas. Ak z toho má byť pekný vzťah bude, ale nie že na prvom rande vhupnete do postele, preto lebo by to ON očakával, a ty by si cítila povinnosť to spraviť.
@evatko fuu rozprávam ako 40 rocna ale zniem nevyzreto? to si moja troska protirečíš, keby si prečítaš celu diskusiu (coz predpokladám ze si si z tvojich premudrelych odpovedi asi precitala), tak zistis ako som sa vyjadrila ohladom spania a podrobných veci co sa vtedy robia, takze dozri ty, ak si si prespavanie spojila hned so sexom, mozno ty ano, no pre mna to urcite nehrozí a chalan to vie a to som tu uz tiez pisala, prajem ti pekny den a aj tvojej vyzretej dcere.
@timea_hajasova chalan to vie a preto nič nebude 😁😁 iste, nebuď naivná, keď on bude chcieť sex (čo pri prespaní je viac ako pravdepodobné) veľa proti tomu nespravíš
@evatko preto som tu napisala, lebo som chcela trocha poradit, nasmerovat, keby som bola sprosta, tak sa nad tym ani nezamýšľam a idem hned s nim niekam a neriesim.
@januska12323 no, preto po tejto diskusiu začínam prehodnocovať tu situáciu a spravim asi to co mi tu píšete viaceri😅
Čítaj s porozumením
Chováš sa ako 14 ročná a rozprávaš akoby si mala 40 a za sebou plno riadnych vzťahov.
Ty si napísala, čo si napísala. Ja by som sa teda s cudzím človekom o takýchto, podobných, ani nepodobnych veciach nebavila. Po 2 týždňoch. Prepana.
@timea_hajasova
BTW
Ja som mala vzťah z netu.
My sme sa stretli fakt po 8 mesiacoch intenzívneho mailovania, telefonovania a písania listov. A mesiace len vonku. Hodiny sme chodili po meste. Sedeli v parku, išli sa najesť a večer každý hajde domov. Raz prišiel on, potom ja k nemu do mesta vzdialeného 100km..
Ja neviem, kde sa dnešní mladí ponáhľajú.
Ja také vzťahy nehejtujem. Ale teda s rozmyslom.
A nemám 13 ročnú dceru. 😁
@evatko no je to tak, ale keby žijete v dnesnej dobe, tak chalan si s vami urcite nebude len dopisovať 8 mesiacov intenzívne, by vas kopol do prdele a hľadal dalej😅 plus clovek chce toho druhého aj spoznat, ano staci kava, ist sa najest alebo tak, ale nie si pisat len pomaly 8 mesiacov, to podla mna po case ten clovek aj strati zaujem … a to ako opisujete vasu situáciu, ked citam ze mailovanie a písanie listov, to veru bolo “kedysi”😅
Bolo. A nemusís mi vykat. Pracujem s mladými a nie som staromódna. Ale som vďačná za mojich biologickych nespratnikov, aj za dospelaka, že má hlavu na krku a nie v oblakoch. Od mala si drží morálne zásady, verejne ich prezentuje a nejde s davom.
Lebo sa to a to dnes tak robí.
A necíti, žeby o niečo prichádzal.
Dcéru prejdem panvicou po hlave, ak by niekedy dostala podobný nápad ako Ty. Aj keby mala 26.
Prajem Ti, nech rozumne naložiš s touto situáciou. Nemusí to byť vrah, ani násilník. Ale ani Ty nebud ľahká "korisť." Punč na námestí môže za to stáť.
A odprevad ho na stanicu, či k autu. Buď nedostupná, nech sa o Teba zaujíma a bojuje o Tvoj záujem a srdce.
@timea_hajasova inak uz neviem ako ti to tu maju zeny napisat, ked ty zjavne nechapes. Ten chalan ta moze znasilnit, okradnut aj zabit. Je to cudzi clovek, ktory do teba zatial inevstoval DVA TYZDNE pisania a nemusi na to aby ti ublizil minut dokonca ani cent!, lebo ty ako taka hus prides rovno za nim, dokonca s nim plabujes byt sama na izbe v noci 🙈🙈🙈
@timea_hajasova
prečo nepríde on za tebou? 110 km je hodina cesty po diaľnici.