icon

Viete odpustiť, ale aj zabudnúť?

13. feb 2024

Ide o to, ze s priatelom sme si presli jednym problemom. Prvykrat po 7 mesiacoch co sme spolu. Nechcem pisat konkretne, co urobil ale ublizilo mi to. Nebola v tom ziadna nevera, ani urazky, bitka ci nadavky, len sa proste urobil nieco co lutuje a mna to sklamalo. Vyrozpravali sme si to, ja som mu sice odpustila, bavime sa normalne, nedavam mu to vyzrat, ani mu to nejako nepripominam. Proste stalo sa, pretocili sme "dalsiu stranu knihy" a ideme dalej. Lenze v mojom vnutri to ostalo. Akokeby ma to poznacilo a uz trosku pochybujem o nom. Odpustila som a nezabudla. Uz to nie je ta stopercentna dovera, co bola predtym. Mna to mrzi ale neviem s tym nic robit. Myslite si, ze to casom prejde? A bude vsetko v poriadku?

Strana
z2
reanda
14. feb 2024

@taga ano, da sa realne zabudnut aj nieco, co sa stalo predvcerom.. ale nebudem ti to teda vysvetlovat 🙂

tanyag
14. feb 2024

Odpustila som, nezabudla ale aj som ukončila vzťah 🤣🤣🤣 takže ma to netrápi, nebolí, spomínam na to občas ale skôr sa na tom smejem. Dotyčného chyba, stratil to, čo mal a môže si teraz hlavu o múr trieskať 😁

hope87
14. feb 2024

No...kym nenapises, co konkretne to bolo, tazko ti poradit, ako sa mas nad to povzniest. Aj ked je pravda, ze kazdy vnima rozne sklamania inym meritkom. Niektora zena odpusti neveru aj 5x, zatial, co druha sa s chlapom v okamziku rozide, atd...

maba123
14. feb 2024

Pozri bud zabudnes , odpustis a ide sa dalej, alebo , zabudnes , neodpustis a ako dalej, sama si poloz otazku co s tym chces robit, varianta A , ze bud mu to odpustis , zabudnes a idete dalej, a viac sa k tomu nevraciat, alebo varianta B vraj ze si odpustila no nezabudla ? Poloz si sama otazku ci je to naozaj tak, odpustila si mu? alebo sa len klames samu seba ze je to tak ? A utapat sa v niecom, co bud chces vstrebat alebo nie ? Co je pre teba pravda ? Lebo len cista pravda ta odbremeni a vyslobodi od tychto otazok

autor
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2