Voláte a píšete si s priateľom počas dňa?
Dobrý deň chcem sa spýtať ako funguje váš vztah. Priateľovi očividne vadí že si píšeme cez deň, nemá radler si večer zavoláme dlhšie ako hodinu. Chcem sa spýtať ako by to malo fungovať? Ste závislá na frajerovi. Nepotrebujete mu pisat čo Robí? Len zo zaujímavosti. Možno som ja chorá ale ja nad ním viem rozmýšľať aj cely deň. Odpočítavam hodiny kedy si zavoláme stále pozerám či je aktívny a môžem mu napísať. Ďakujem za každú radu
Tak my už s mužom spolu bývame pomaly 12 rokov, nepíšeme si, lebo mužovi sa nechce, skôr si volame počas dňa. Volakedy sme spolu pracovali, bolo super byt non stop spolu a aj teraz dosť robi z domu a ja som na RD, ponorku nemame.. samozrejme, že mu za niečo aj viem vynadať, ale v podstate je to jediný človek, ktorý mi v zivote neliezol na nervy a nevadilo mi byt s ním 24/7, preto si myslim, že som nasla toho praveho
Áno niektorým mužom to vadí, môj tiež nenavidel dlhé telefonáty. Odpisovať tiež nemal vkuse čas. Ale tak zas sme sa stretávali každý deň až každý druhý, tak to nebolo také zlé. A prepáč, ale fakt mi je vtipné, že odpočítavaš hodiny kým si zavoláte 😀
@krstn003 s manželom ťaháme už na 18 rok spoločného života. Sme ľudia po tridsiatke, zavoláme si zhruba jeden až dva krát za deň. Skorej raz ako dva krát. Vidíme sa denne necelú hodinu. A fungujeme. Už veľmi dlho. Cez víkendy sme spolu stále. Nikdy som ho neuhanala a ani6on mňa. Všetko dôležité si povieme doma. Samozrejme, že cez deň na neho myslím, tak isto aj na syna.
Na sociálnych sieťach aktívny nie sme. Našťastie. Ako to tu tak čítam, všade na okolo, sociálne siete nezbližujú. Toť môj názor.
Tiež si napíšeme, to sme robili pred rokmi keď sme spolu začínali, mne to aj chýba, ale viem že môj muž má mobil stále niekde mimo seba, takže zbytočne by som mu písala. Ale voláme si vždy som raz, dvakrát za deň. Skús to urobiť naopak, pár dní mu nepíš vôbec a uvidíš či mu zasa nebude vadiť to,že sa vôbec neozveš. Muži nekomunikujú ako my, takže nemôžeš na to pozerať zo svojho hladiska
@krstn003 moj uz manzel je 1600 km odo mna, volam s nim raz do dna ked stoji v zapche, niekedy aj hodinu a vecer este asi 10 min ci je ok, ze da sprchu a ide spat. Jasne ze nad nim rozmyslam ci je ok atd ale aby som ho v jednom kuse otravovala si nemozem dovolit. A ani to nema rad. Ked ma cas, ozve sa sam. Niekedy sa stane ze stoji v zapche aj 4-5 hodin za cely den, vtedy vacsinou volame a sleduje maleho co robi ale inac ked volame bez syna, volame 10 min. Nie je to o tom, ze by sme si nemali co povedat, ale jednoducho pri jeho práci, sa viac ani nedá. 🤷🏻🙈 Ale zas ked je doma, sme spolu denno denne. 🙂
Nerozmýšľam nad ním celý deň, mám deti, robotu, koníčky 🙂 on mi zvykne zavolať po práci, či niečo nepotrebujem, prípadne niekedy aj počas dňa, ked ma chvíľu voľno a myslí na nás 🙂 ja mu nevolam, nepíšem.. aj mňa by otravovalo, keby mi stále vypisoval a dlho volaval, nerobili sme to ani na začiatku vzťahu, radšej sme boli spolu ako cez telefon
@krstn003 Vy si voláte dlhšie, než hodinu? Tak to má Tvoj priateľ ešte mega trpezlivosť. Ja osobne dlhé telefonáty neznášam, znervózniem, ak mám telefonovať dlhšie, než 10 minút, potom už len hľadám spôsoby, ako čo najrýchlejšie hovor ukončiť. S mužom si počas dňa zavoláme, alebo napíšeme, ak niečo treba, ale určite si nevoláme len tak, pre nič-za nič.
Bohužiaľ včera večer mi navrhol pauzu vzťahu s tým že keď chcem byt s ním sa mám naučiť byt aj bez neho.
@krstn003 Keby mne niekto volal vyse hodinu a bolo by to pravidelne, tak splachnem mobil🙉
@krstn003 má pravdu dusis ho.Je to až nezdravé byť na niekoho tak upnuta.Hodinu som netelefonovala s mužom nikdy a to sme spolu 16 rokov.Nemoze sa celý deň točiť okolo správ telefonátov a čakania kedy mu zavoláš.Asi máš veľa času, alebo chces mať všetko pod kontrolou musí to byť preňho ťažké mne by to veľmi vadilo.Este nedaj Bože, že je introvert či nepotrebuje toľko zdieľať zážitky z dna.
Keby mi manžel volal cez deň len tak,že čo robím,tak ho pošlem do teremtete...no,pracujem a ty ma vyrušuješ...nevolá,na mojom pracovisku to nie je možné,našťastie....všetko si povieme doma...a ty nemáš daleko od stíhačky,tak preto pauza..inak pauza je hlúposť na entú,aké má pravidlá? že môžeš ísť s iným na kávu či aj do postele? pauza je len pre zbabelcov,ktorí nevedia na rovinu povedať,že ten druhý ho už nebaví...
Mala by si si nájsť aktivity ktoré ťa naplnia, a priateľa ber ako bonus, nie ako stredobod tvojho života. Trochu mu daj dýchať, a on sám ťa bude vyhľadávať
@krstn003 volakedy neboli ani telefony a ludia zili a boli spolu 😉 ....ale k veci, sme s muzom uz dlhsie a cez den si napiseme len cez obed, inak je v praci a tam nema tolko casu vypisovat a tiez sa potrebuje sustredit na tu pracu. Ja by som aj napisala castejsie, kedze mne to moja praca dovoluje, ale uplne chapem jeho pracu, takze pisanie raz za den. Volame si iba ked je potrebne, ale ako pisem, sme spolu uz dlhsie, sme manzelia a pekne veci si hovorime doma osobne 🙂. Kazdy si to musi urobit tak, aby mu to vyhovovalo.
Na zaciatku vztahu, ked sme spolu este nezili, len randili, sme si zvykli v dni, ked sme neboli spolu vecer zavolat, alebo aspon napisat sms. Ale urcite to neboli hodinove telefonaty. Odkedy spolu byvame, tak ak niekto z nas nie je mimo domu, volame si v priebehu dna cisto ucelovo: co treba kupit, co vybavit, pridem neskor lebo... atd.
Ak to nie je nutne do prace si nevolame, ved by sme jeden druheho vyrusovali. A to muza lubim, tiez na neho v priebehu dna myslim niekedy, ked nie sme spolu, tesim sa kedy vecer pride, ale nemam ziadnu potrebu mu pisat a volat len tak. Popravde, keby to robil on, otravovalo by ma to.
My sa vôbec nekontaktujeme cez deň. Iba keď bolo niečo súrne. Nerobili sme to keď som pracovala, nerobíme to ani keď som na materskej. Aši nám to vyhovuje. Sme spolu už skoro 12 rokov. Mala som vzťah keď sme si prezvanali za každú blbosť, ale to som bola mladá a niekedy mi to liezlo na nervy. Občas ma to za mrzelo, keď som v robote videla, že kolegov i volajú domov ženám a ten môj nič. Ale je to tak lepšie, nemála by som čas s nim vykeciavat a ešte pri tom mojom malom. Ale závisí to od vzťahu. Moji rodičia si volajú, prezvanaju a neviem co a sú spolu 38 rokov. Síce majú potom občas nervy, keď sa jeden neozve, ale je to ich rozhodnutie a asi im to funguje.
@krstn003 tak aspoň bol k tebe úprimný..s posledným bývalým som vzťah presne pre toto ukončila (nebol to jediný dôvod samozrejme). Strašne ma otravovalo, keď mi stále vypisoval-nemozem si to v práci dovoliť a vedela som, že on mi píše spoza volantu 🙄 keď zavolal, nebolo možné sa ho zbaviť, lebo veď podľa jeho slov, keď ho ľúbim, tak sa musím oňho zaujímať. Nie každý je na toto neustále kontaktovanie stavaný, ja teda určite nie, a tvoj bývalý? zrejme tiež nie
@krstn003 cez den si obcas napiseme, ak je to dolezite. Ziadne koniny "co robis.." "ako sa mas" atď. Ak nieco nutne potrebujem, zavolam mu, alebo muz mne. Nie vsak len preto, ze sa nudim, tak mu zavolam 😳
""Odpočítavam hodiny kedy si zavoláme stále pozerám či je aktívny a môžem mu napísať. "" toto uz je podla mna chore 😳

My tak fungujeme obaja.Sme spolu radi a radi si spolu aj voláme aj píšeme keď nie sme spolu.A nie nemáme 18 a nie sme spolu 3 mesiace.
Sme dospelí ľudia.
Proste nám to tak obom vyhovuje.
Ale sú ľudia ktorý nechcú byť s partnerom v kontakte stále vieš....Je to o ľuďoch.
Nás napríklad vôbec nezaujímajú tie reči (nemali by ste byť často spolu).
My na to máme taký názor, že nie sme spolu preto aby sme boli od seba.A komu vzťah nevyhovuje tak nech si nehľadá partnera.
Nám sa to tak páči, cítime sa spolu dobre a vôbec si nepripadáme chorí na hlavu.
Jednoduche sa ľúbime a nevidíme dôvod sa navzájom ignorovať alebo ,,oddychovať,, od seba.