icon

Voľný čas oddelene verzus spoločné rodinné aktivity

Dnes o 09:42

Ahojte, rada by som pocula nazor zien, ktore to maju nastavene tak, ze pokial uz maju rodinu t.j manzela a deti, tsk cas travia spolu. Jednodnove aktivity samozrejme robia aj oddelene ale co sa tyka nejakych viacdnovych vyletov, pobytov atd tak toto uz nie. Vela pocuvam od zien, ako tuzia byt prec od deti a rodiny aspon na par dni a vypnut, zresetovat a pod. Ze je to potrebne, uplne normalne atd. Ja mam iny nazor, teda, ze je pdkne travit cas spolu, uzivat si cas s detmi a ako rodina pokope. Nemam absolutne potrebu ist niekam sama. Len ma zaujima, ci aj ine zeny su toho nazoru alebo to tak maju. Kludne mozete napisat aj tie, ktore cas travia osamote, hoci tychto tem je tu vela, no prosim ziadne ustipacne komentare atd. My mame s manzelom aj vlastne zaujmy a travime cas aj oddelene ale nie na viac dni. Dakujem 🙂

anjelicek26
Dnes o 09:44

Ano travime cas aj oddelene... mame rozne kruhy priatelov a dost odlisne hobby... rodinne dovolenky a viacdnove vylety moc nie, to skor ako rodina, predsalen pocet dni dovolenky je obmedzenny... ale vikend kludne raz za cas aj osobitne. A teda sama tiez nie, vacsinou s kamoskou ci sestrami...

katarinaba
Dnes o 09:59

Ja som uz sice rozvedena, ale velmi rada travim cas aj bez deti. Cely zivot ich rada vlacim spolu so mnou (aj ked sme este neboli rozvedeni sme chodili ako rodina), ale aj tak rada stravim cas len po svojom. Nie je na tom nic zle. Prave naopak - deti to preziju lavou zadnou a ja si tiez rada uzijem volne dni, bez starosti. Ci uz uplne sama, alebo s kamoskou, ci skupinou ludi mimo rodiny. Nie je to tak, ze ja by som chodila po dovolenkach a oni nie, ale kludne aj tyzden som bola mimo rodinu.

anonym_ff7b2e
Dnes o 10:09

@anonym_autor za rok to máme tak, že 3 dovolenky s deťmi, ja mám jednu dovolenku s kamarátkami, muž chodí s kamarátmi na chaty, spoločne chodíme na 2 dovolenky cca bez detí. Často trávime čas len my dvaja, či už wellness víkendy, romantické výlety, večere, každú sobotu máme rande a nemáme problém s ničím, pre mňa je najdôležitejší vzťah s mužom. Deti sú šťastné, keď sa partneri milujú. To je teda môj názor. Neviem si predstaviť ako by náš vzťah vyzeral, keby sa všetko točilo okolo detí.

anonym_ff4e10
Dnes o 10:30

@anonym_autor ty nemas potrebu ist niekde sama, ine zeny tu potrebu maju. Ine pary maju potrebu byt spolu ako dvojica niekde bez deti, dalsi v pohode pustia deti k babke, na tabor na par dni. Vsetko je v poriadku, nie je na tom nic zle. Nastastie neexistuje na to ziaden predpis, kazdy by mal mat moznost robit tak ako jemu vyhovuje.

anonym_b1fb41
Dnes o 10:37

@anonym_autor Ja by som sice kludne sla aj na vikendovu chatu, cize 1-2 noci prespatie, koniec koncov, povinnych prespavacich skoleni sa zucastnujem, ale moj muz ma iny nazor, tak to respektujem.
Neviem si ale predstavit tyzden byt prec, aj ked dakedy po tom tuzim. Ale zaroven som aj rada s nimi a rada s nimi travim cas. Skor uz teraz najma starsi nerad s nami chodi, ma 16 a najradsej by bol len s kamosmi.

anonym_bc8bc2
Dnes o 11:13

Ja chodim kazde leto s kamoskou k moru a cez rok mam par wellnessov tiez bez manzela a deti. Nevidim na tom nic zle. Nie sme zrasteni a uprimne, dovolenka bez deti je uplne o niecom inom, kedze s nimi je to vacsinou ako doma, len v inom prostredi.

anonym_7b7ba5
Dnes o 12:35

1x rocne chodim s kamoskou na wellness a manzel s chalanmi na chatu. Inak sme bez deti len ak su na prazdninach u nasich alebo svokrovcov. Takze drvivu vacsinu roka sme s nimi my. Nemame problem s nimi behat po vyletoch, pobytoch, ist na dovolenku. Tiez sme nastaveni, ze nas cas s detmi velmi bavi, ale nezaskodi byt len v dvojici aspon raz za cas.