Vplyv poznámok partnera
Stala sa taká vec....so snúbencom trávime spolu víkend, všetko bolo super, po obede sme si sadli na záhradu a on mi z čista jasna zahlási, že by som si mala prefarbiť vlasy, lebo ich mám šedivé 🙄😭, ...dodávam že pár vlasov šedivých mám po bokoch,no nič hrozné...mám svetlé dlhé vlasy a fakt nič hrozné . No veľmi sa ma to dotklo...mám 48 rokov a proste pár sedin je podľa mňa ok. Povedala som mu, nech si nájde 20 ročnú jednu vadia šediny a už dve hodiny sa s ním nebavím. Aj som sa vyplakala,faktma to nejakým spôsobom ranilo. Preháňam????
Ano za mna prehanas.
Neviem aky bol presne kontext a mozno to aj bola blbo podana poznamka, ale zeby som sa kvoli tomuto na chlapa urazila a vyrevala, tak to naozaj sa mi horsie veci stavaju v zivote.
* 20 ročnú keď mu.....malo byť
Drama Queen
bola to ironcka poznamka alebo dobra rada, navrh? My sme nepoculi tu intonaciu. Takze nebudem sudit a radit, predsa ty si tam bola. Ale uz si zareagovala, tak co teraz vlastne od nas chces?
A kvôli tomuto máte tichú domácnosť? Chovaláte sa ako malé deti a áno preháňaš, mala si mu aj ty zo srandy povedať nech si tam dole oholí lebo tam má džungľu
Prehanas , ja mám takmer o 20 menej a mam sedivy cely predok. Rozhodne sa zato neurazam 😁
Jasne, že preháňaš. Aj mne minule povedal muž, že mám šedivé vlasy ( farbim sa, ale ozaj sa mi nechce Každé dva týždne, mám ich tmavé) moja reakcia : no a? A ty máš Plesinu. 🙂
Nuž je to kreten. V takom veku by už rozum mal mat. Chlap nemá žene co kecať do vzhľadu. Mne keď môj niečo zadrie co sa vzhľadu týka tak mu ukážem tam sú dvere môžeš ísť a nájsť si dokonalosť. 🤷♀️ Ja to mam v riti co sa mu páči, išiel do vzťahu s tým ze ma videl ako vyzerám 😃 a on ma šediny od farbené?
@anonym_autor naozaj by si mal nájsť druhú ale nie kvôli šedinám, ale takú, ktorá sa nebude urážať a hysterčiť za blbosti 😃 a ja by som sa naozaj zafarbila ale kvôli sebe
postav sa k problému čelom. nie sa urážať, ale už aj hľadať kaderníčku ktorá ti spraví pekný účes a aj nahodí peknú farbu.
preháňaš.
bola to ironcka poznamka alebo dobra rada, navrh? My sme nepoculi tu intonaciu. Takze nebudem sudit a radit, predsa ty si tam bola. Ale uz si zareagovala, tak co teraz vlastne od nas chces?
@viestta nič, len som chcela počuť, či by sa to dotklo aj niekoho iného. Starneme predsa prirodzene a je to vec, čo neviem ovplyvniť. Len som to od neho proste nečakala.....a áno....som taká citlivejšia osôbka. Ďakujem za nazory
@anonym_autor ano
@viestta nič, len som chcela počuť, či by sa to dotklo aj niekoho iného. Starneme predsa prirodzene a je to vec, čo neviem ovplyvniť. Len som to od neho proste nečakala.....a áno....som taká citlivejšia osôbka. Ďakujem za nazory
@anonym_autor šup sa s ním o Tom porozprávať. Na druhej strane partner by mal vo vašom veku vedieť na čo ste a nie ste citlivá... Môjmu vadia na sebe znamienka ale že extrémne tak hádam sa niekedy pri ňom nepristavim a nepoviem mu kks zlato toto znamienko máš riadne veľké .... Chápeš
Preháňaš
@anonym_autor prehanas...fakt. ešte kvôli tomu zruš svadbu 👌
Nedotklo ak to myslel úprimne, mne osobne sa strašne nepáči, keď žene trčia šedivé vlasy, myslím, že je jedno aký má žena vek či 25 či 50 a je šedivá mala by sa o seba starať, ale to je môj názor, tiež sediviem a teda nevydržala by som ani dva mesiace nedofarbit si vlasy, tak isto sa namaľovať, podľa mňa to je povinnosť ženy dáko vyzerať hlavne sama pre seba
To si fakt taka labilna? Nikdy si mu nepovedala aby sa ostrihal alebo oholil? Co to mas za vztah ze ti nemoze partner nic povedat lebo reves a rutis sa? 48 rocna zena kokos. Nie ci citlivejsia osobka. Toto je uplne trapna scena zrelej zeny kvoli uplnej kravine
Čo ja viem, som šediva od 20tky, ale štýlom že som sa ozaj musela pravidelne farbiť aby to nebolo vidno keďže mám tmavé vlasy. Partner mi hocikedy povedal, že mám už moc šedivé či sa nejdem zafarbiť, nikdy ma to neranilo skôr som to brala ako pripomienku, že už je to viditeľne aj pre okolie a treba s tým niečo robiť.
* 20 ročnú keď mu.....malo byť
@anonym_autor sorry, ale správate sa aj jeden aj druhý, ako pubertiaci.
To si fakt taka labilna? Nikdy si mu nepovedala aby sa ostrihal alebo oholil? Co to mas za vztah ze ti nemoze partner nic povedat lebo reves a rutis sa? 48 rocna zena kokos. Nie ci citlivejsia osobka. Toto je uplne trapna scena zrelej zeny kvoli uplnej kravine
@anonym_7eddbe súhlasím ja normálne mužovi poviem, bože veď sa ohol vyzeráš ako bezďák tak isto sa doberame navzájom, my povie ale máš veľkú rit a rehoceme sa obaja
@viestta tak človek zvyčajne najskôr zareaguje až potom rozmýšľa či jeho reakcia vlastne mala opodstatnenie... Chce vedieť či je precitlivená, najhoršie je že každý máme svoju poličku na ktorej nám vadia veci. Niekomu prach , niekomu autíčka, niekomu to že je prázdna a niekomu že je preplnená ( metaforicky povedané) ... Skôr ak 2 ľudia spolu žijú , mali by vychytať čo má ten druhý rád a nerád na tej poličke a podľa toho sa k tej poličke chovať.
Pravdepodobne sa dnes pán naučil, že mlčať je zlato alebo pani, že to možno bola dobre mienená rada ( mám za to že sa chceme partnerov páčiť aj fyzicky) a že ju vlastne má pán veľmi rád.
@anonym_autor naozaj by si mal nájsť druhú ale nie kvôli šedinám, ale takú, ktorá sa nebude urážať a hysterčiť za blbosti 😃 a ja by som sa naozaj zafarbila ale kvôli sebe
@petracandle dik za názor, no pár sedin je prirodzené mať. Nebudem kvôli nikomu na seba kydať farbu na vlasy každý mesiac, mám ich dlhé. Zajtra mi čo povie? Že mám vrásky a potom mi čo poradíte??? Ísť na botox??? Ja si myslela , že s milujucim človekom ms byť starnutie ok. A to pritom mi nik 48 netipuje...som štíhla a fakt sa o seba starám. No nevadí...pekný deň kočky
@anonym_autor si mu mala povedať, že by si mal dať nastreliť vlasy, lebo už sa mu črtá lysinka 😁. Ale ináč si mu dobre povedala, snáď si dá nabudúce bacha na jazyk, lebo my ženy-partnerky sme dokonalé v každom veku, to by si mali chlapi sakra zapísať za uši. Ale ja by som neplakala, ja by som sa len zdula 😄.
@anonym_autor urcite by som sa nefarbila kvôli nikomu ak to ty tak necítiš, ja som si nikdy v živote vlasy nefarbila a ani nebudem 😄
@anonym_autor daj si víno alebo čokoládu, asi máš slabé nervy keď kvôli tomu reveš.
Nie, nedotklo by sa ma oznámenie o sivých vlasoch keď sama viem, že ich mám. Odpovedala by som mu podobnou poznámkou a ďalej užívala pekný deň.
@anonym_autor myslím, že pre teba je toto citlivá téma z nejakého dôvodu, pre niekoho možno menej. Avšak - celkovo, muž ktorý prikazuje žene zmeniť niečo na jej vzhľade je vždy podozrivý. Aj keby len brunetke kázal prefarbiť sa na blond.
Nemusíš utočiť na neho a jeho možné chuťky. Môžeš len povedať "toto je moje telo. Ja si prefarbím alebo neprefarbím čo ja chcem."
Musíš vždy v prvom rade veľmi ľúbiť seba. Ja by som mu to tak povedala. Takisto ani ty jemu nekážeš zmeniť sa.

Preháňas, zlatko 😆