Vplyv poznámok partnera
Stala sa taká vec....so snúbencom trávime spolu víkend, všetko bolo super, po obede sme si sadli na záhradu a on mi z čista jasna zahlási, že by som si mala prefarbiť vlasy, lebo ich mám šedivé 🙄😭, ...dodávam že pár vlasov šedivých mám po bokoch,no nič hrozné...mám svetlé dlhé vlasy a fakt nič hrozné . No veľmi sa ma to dotklo...mám 48 rokov a proste pár sedin je podľa mňa ok. Povedala som mu, nech si nájde 20 ročnú jednu vadia šediny a už dve hodiny sa s ním nebavím. Aj som sa vyplakala,faktma to nejakým spôsobom ranilo. Preháňam????
@mirokub prečo by sa mala farbiť len kvôli nejakému chlapovi? Bude sa farbiť keď to uzná sama za vhodné. Ja mám už dosť sivých vlasov a s farbením začínať teda fakt nebudem, je mi jedno či si ľudia myslia, že mám o 20 rokov viac alebo nie.
Chudák chlap
@anonym_7eddbe súhlasím ja normálne mužovi poviem, bože veď sa ohol vyzeráš ako bezďák tak isto sa doberame navzájom, my povie ale máš veľkú rit a rehoceme sa obaja
@anonym_autor ked je starnutie s milovanym clovekom prirodzene preco ta to tak dostalo. No mas sediny, starnes. Bezne si zeny sediny prefarbuju tak to povedal. No a co. Ty nechces a to je tiez ok. Tvoja reakcia je uplne cez ciaru.
@zuzubb007 Aj my. Ved sa milujeme aj tak. Sama za nim pridem riesit svoju celulitidu alebo sa zasmejeme ked mu chytim brucho a poviem: "pane zaludku mate hlad?" (Hlaska zo simpsonovcov).
Autorka nauc sa trochu zasmiat nad sebou. Zivot je tak lahsi a este krajsi. Boze moj. Ja fakt nechapem. Si vo veku mojej mamy a keby toto stvara no tukam si na celo
Preco by mala byt povinnost si tie vlasy farbit? Ved je to prirodzena vec, ze vekom mame sediny. Ked chlap sedivie, tak je to sexi, ale zena by ani na ulicu nemala vyjst. Na stastie mam okolo seba aj ine zeny co si vlasy nefarbia, maju sem tam sedinku a su mladsie ako autorka.
Tema na nedelu
@anonym_autor u nás je to naopak. Ja môjmu hovorím, koľko má už sedivych vlasov, on mi povie ze to zo mňa a zasmejeme sa. Mne sa zas podarilo pribrať a sem tam mi zatrasie bruchom , ze aký spekacik si pestujem. Ale ze by mi z toho bolo ťažko to určite nie
@anonym_autor obaja ste divni. Vo veku vas dvoch by som od partnera takuto hlasku necakala, alebo aspon nie podanu takymto sposobom. A od zeny ktorej taha na 50tku je mi cudna reakcia vo forme placu a nebavenia sa s partnerom
Keď ti to takto šplechol, nebude to pár šedivých vlasov.
Nečakala som toľko reakcií 🤣☺️a pozerám, že sú rôznorodé a to zasa svedčí o tom, že 100 ľudí 100 názorov. Asi záleží od povahy človeka...a ja teda cintlavka nie som,no zabolelo ma to. Od cudzieho človeka by mi to bolo suma fuk. Keby mi povedal, že som zle dochutila polievku,tak by som sa zasmiala...no že mu vadia šedivé vlasy v čase, keď jemu sediveju tiež....to ma dostalo
Nečakala som toľko reakcií 🤣☺️a pozerám, že sú rôznorodé a to zasa svedčí o tom, že 100 ľudí 100 názorov. Asi záleží od povahy človeka...a ja teda cintlavka nie som,no zabolelo ma to. Od cudzieho človeka by mi to bolo suma fuk. Keby mi povedal, že som zle dochutila polievku,tak by som sa zasmiala...no že mu vadia šedivé vlasy v čase, keď jemu sediveju tiež....to ma dostalo
@anonym_autor si nepochopila ? chce mať z teba kočku , krásnu ženu, ... to je všetko.
@anonym_autor prečo myslíš, že ti to povedal v zlom?
@anonym_autor obaja ste divni. Vo veku vas dvoch by som od partnera takuto hlasku necakala, alebo aspon nie podanu takymto sposobom. A od zeny ktorej taha na 50tku je mi cudna reakcia vo forme placu a nebavenia sa s partnerom
@anonym_8ffcb2 nebavili sme sa asi hodinu, no ospravedlnil sa a je mu to ľúto....sám uznal, že to tak nechcel povedať. Nie sme malé deti, vysvetlili sme si to....no asi sa musím vyspať, aby ma to úplne prešlo 🤣🙄
@anonym_autor si nepochopila ? chce mať z teba kočku , krásnu ženu, ... to je všetko.
@anonym_e9b384 ja som si sebou spokojná a nemienim.na seba kydať vkuse dake chemikálie. To čo sa dá udržať prirodzene,tak všetko mám tip top
Úplná sprostosť prečo ste sa pochytili, proste ti to povedal, že keby si nafarbis vyzeráš lepšie, mám kamošku čo má 40 a to ma špinavý blond a tie šedivé vlasy nemá ich veľa ale proste mega svietia za mňa to vyzerá otrasne, tiež mám husté vlasy na tri hlavy po zadok a nafarbit sa je najmenej zo vsetkeho, nečudujem sa, že muži vymenia ženy, keď im robia takéto sceny
Dokážem priznať ak sa ma niečo dotkne, ale toto by to veru nebolo..
@anonym_autor ano preháňaš chcel ti ken poradiť aby si vyzerala lepšie nie je na tom nič zle
Ja na tom nic zle nevidim,ved sa mas pacit jemu. Moj by si chcel nechat dlhu bradu,nehrozi. Mne sa paci tak ako to ma teraz. Aj o tom je vztah,ze si povieme veci narovinu. Ja neviem,keby si teraz prestanem holit nohy,mal by ma milovat rovnako? Resp viete ako to myslim,ma byt ticho? Ma ma po nich hladkach aj ked mu to bude neprijemne?! Vela veci robim pre seba ale vela aj pre neho
@petracandle dik za názor, no pár sedin je prirodzené mať. Nebudem kvôli nikomu na seba kydať farbu na vlasy každý mesiac, mám ich dlhé. Zajtra mi čo povie? Že mám vrásky a potom mi čo poradíte??? Ísť na botox??? Ja si myslela , že s milujucim človekom ms byť starnutie ok. A to pritom mi nik 48 netipuje...som štíhla a fakt sa o seba starám. No nevadí...pekný deň kočky
@anonym_autor to že si nechceš farbiť vlasy je jedna vec. že si reagovala ako puberťáčka je vec druhá…
@mirokub to je sprostosť. Dnes je práveže in rešpektovať svoje šediny, čoraz viac žien si vlasy nefarbi. A mnohé fakt vyzerajú super.
A to ti nic nesmie povedat? Ziadna kritika na tvoju osobu sa nepripusta? 48 rocna zena povie, ze takto jej to vyhovuje a hotovo, neruca sa jak pubertacka. Chces aby sa ta bal a radsej hryzol do jazyka aby si nerobils sceny?
@mirokub to je sprostosť. Dnes je práveže in rešpektovať svoje šediny, čoraz viac žien si vlasy nefarbi. A mnohé fakt vyzerajú super.
@zmrzlinka2021 niekomu pristane,ale malokomu. Ostatne vyzeraju ako socky ktore sa o seba nestaraju
@mirokub a čo že sú vnímané ako symbol staroby? Však má 48 je logické, že má aj sivé vlasy, to je príroda. Deravé tepláky sú tiež symbolom toho kto ich nosí nie jeho partnera, keď chce vyzerať ako bezdomovec je to jeho vec. Ty môžeš maximálne povedať svoj názor.
@mirokub čo znamená o seba sa starať? Ja sa napríklad nemalujem, nepotrebujem to, nechcem si poškodiť pleť o ktorú sa starám.
@zmrzlinka2021 niekomu pristane,ale malokomu. Ostatne vyzeraju ako socky ktore sa o seba nestaraju
@petulda333 neviem, nepoznám také ženy, čo vyzerajú ako stovky. Sediny a vrásky sú súčasťou nás, a čím je žena sebavedomejšia, vedomá svojej hodnoty, tým viac rešpektuje, že jej výzor sa prirodzene mení.
Mas 48 … je prirodzene, ze mas par sedin. Nikto z nas nevie ako to v tvojich dlhych vlasoch vyzera … lebo moze to byt ok … ale moze to byt aj ekobioraw divozienka, pretoze je to len par neusporiadanych pramenov. Je ine cela sediva hlava pekne upravena a nieco, co vyzera neupravene. Skor ma prekvapuje, ze v 48 robis z toho taku dramu …. tvoj drahy ma uz tiez mozno vlasy na ustupe a sedive chlpy na hrudi … teda pokial si neberie s nejakeho 22 rocneho Egyptana … ale tam je problem uz niekde inde

Ja si naopak myslím, že neprehanas a tvoj chlap ťa ma mat rád takú, aká si, aj s pár sedinami, veď je prirodzené že starneme, bude viac a viac vrások a iné, to bude treba podľa neho tiež zakryť, skryť, poriešiť? A on čo chytrak, je taký dokonalý? Silno pochybujem 😬