icon

Vplyv poznámok partnera

20. júl 2025

Stala sa taká vec....so snúbencom trávime spolu víkend, všetko bolo super, po obede sme si sadli na záhradu a on mi z čista jasna zahlási, že by som si mala prefarbiť vlasy, lebo ich mám šedivé 🙄😭, ...dodávam že pár vlasov šedivých mám po bokoch,no nič hrozné...mám svetlé dlhé vlasy a fakt nič hrozné . No veľmi sa ma to dotklo...mám 48 rokov a proste pár sedin je podľa mňa ok. Povedala som mu, nech si nájde 20 ročnú jednu vadia šediny a už dve hodiny sa s ním nebavím. Aj som sa vyplakala,faktma to nejakým spôsobom ranilo. Preháňam????

autor
20. júl 2025
@anonym_dc9a18

@anonym_autor z fotky tazko posúdiť ako vyzerajú v skutocnosti. Na tej fotke vyzerajú neupravene. Možno máš zlu techniku sušenia, pouzi difuzer

@anonym_dc9a18 moj snúbenec miluje moj účes, on mi vytkol šedivé vlasy

autor
20. júl 2025
@anonym_7eddbe

@anonym_autor fakt dlhe su podla mna vlasy po zadok alebo aspon po pas. Toto su stredne dlhe. Rozhodne nie fakt dlhe. Farbu mas peknu ale na kvalite fakt treba popracovat.

@anonym_7eddbe ja som napísala že sú extrémne dlhé, ale len dlhé....a ďakujem

anonym_dc9a18
20. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_dc9a18 moj snúbenec miluje moj účes, on mi vytkol šedivé vlasy

@anonym_autor však v pohode, ja som povedala iba svoj názor ako ma mna pôsobia tvoje vlasy. A keďže si hovorila ze mas vsetko tip top tak pri vlasoch to na mna tak nepôsobí. Ale keď si ty spokojná tak je vsetko ok 🙂

rozculena
20. júl 2025

@anonym_autor máš PMS?

mirokub
Odpoveď bola odstránená
anonym_1a91a9
20. júl 2025

@anonym_autor To akože faaakt.... dedinské správanie v 48ke takto zareagovať. Alebo žeby si už bola v prechode..
Ja mám prvé šediny od 20tky a tu som. Farbím si už každý týždeň dva ..jecto normálna vtc6a súčasť starnutia. A muž je ten posledný pred kým by som sa hanbila. Či on má nejaký tajný elixír a nestarne..🤔🤔 Ja by som si urobila sra dnu s neho a zasmiala sa.

autor
20. júl 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub ďakujem krásne 🍀☺️♥️

viestta
20. júl 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor vsak si na hlavu nic nekydaj ked nechces. Ale v prvom rade s tym oboznam toho tvojho chlapa, nam je to jedno ale mal by s tym byt uzrozumeny aj on.
A pre buducnost, skor ako sa urazis a vyvolas scenu pocitaj do desat. Lebo ta scena bola uplne zbytocna a neospravedlnuje ju ani hormonalna nerovnovaha z nastupujucej menopauzy

autor
20. júl 2025
@rozculena

@anonym_autor máš PMS?

@rozculena nie, nemám žiadne hormonálne problémy, všetko mi klape ako má a bez problémov 🙏☺️. Len som citlivejšia povaha, ale tak každá sme nejaká. 🍀

anonym_1a91a9
20. júl 2025

@anonym_autor Šediny sú známky starnutia a dnes sa už k šedinám nehanbia hlásiť ani celebrity. Hore hlavu čakajú ťa v živote aj horšie veci súvisiace zo starnutím ako pár šedivých vlasov a ak pravidelne nepostupuješ skrášľovacie procedúri,alebo plastiky.

autor
20. júl 2025
@viestta

@anonym_autor vsak si na hlavu nic nekydaj ked nechces. Ale v prvom rade s tym oboznam toho tvojho chlapa, nam je to jedno ale mal by s tym byt uzrozumeny aj on.
A pre buducnost, skor ako sa urazis a vyvolas scenu pocitaj do desat. Lebo ta scena bola uplne zbytocna a neospravedlnuje ju ani hormonalna nerovnovaha z nastupujucej menopauzy

@viestta prečo to pripisujes hneď menopauze? Aj môj snúbenec priznal, že to nebolo od neho vhodné a ja naozaj nemám výrazne sedive vlasy!!!

viestta
20. júl 2025
@anonym_autor

@viestta prečo to pripisujes hneď menopauze? Aj môj snúbenec priznal, že to nebolo od neho vhodné a ja naozaj nemám výrazne sedive vlasy!!!

@anonym_autor tak ked to nie je manopauza a zbytocna precitlivelost, tak si precitlivela cely zivot. Ale takto sa uprimny a otvoreny vztah nebuduje, ked jeden si radsej bude hryzt do jazyka lebo pravda by vyvolala potoky slz... V otvorenom vztahu sa aj neprijemna pravda prijima ako fakt, o ktorom mozme dalej diskutovat nebudeme hned vyvadzat

anonym_1a91a9
20. júl 2025
@miskakyblik

@anonym_autor rozmýšľam aký brutálny hormonálny výkyv spojený s hladom a minimálne týždňom nevyspatia by som musela prežívať aby som sa na toto urazila... No ale tak každý je iný, ja by som mu povedala že on nech si najprv nechá dorast kúty a potom nech mi poradí čo s mojimi 4?mi sedymi vlasmi, zasmiali by sme sa, on by ma zapol po zadku a bolo by no ale každý to máme doma inak 🙂 hlavu hore život je príliš krátky riešiť takéto veci a ešte kratší na to aby si to takto riešila , nalej si dva deci, povedz že z vína sa mladne a basta...

@miskakyblik Možno sú to hormonálne výkyvy v obdobi premenopazi .Vtedy to býva časté..precitlivenosť ,podráždenosť..Ja by som už more sĺz vyplakala keby som sa mala za všetko uraziť a stále plakať. Mám rovnako ako autorka ,prvé sediny som si našla okolo 20tky Moja kaderníčka bola so mňa zúfalá, čo nevedela prekryť ,pretože šediveli rovno v strede na cestičke.Prinajmenšom 15 rokov sa natom zabávam,že plešku mám už týždeň po kaderníctve.

anonym_1a91a9
20. júl 2025
@rozculena

@anonym_autor máš PMS?

@rozculena Skôr už premenopazu pomaly určite.

anonym_be3acb
20. júl 2025

Autor si v perimenopauze v tvojom veku , je to normalne , neviem co sa tomu branis.Co si myslis, že budes mat menzes do 80?A prave preto si taka vztahovacna a precitlivena.Uplne normalna reakcia od muza.

autor
20. júl 2025
@viestta

@anonym_autor tak ked to nie je manopauza a zbytocna precitlivelost, tak si precitlivela cely zivot. Ale takto sa uprimny a otvoreny vztah nebuduje, ked jeden si radsej bude hryzt do jazyka lebo pravda by vyvolala potoky slz... V otvorenom vztahu sa aj neprijemna pravda prijima ako fakt, o ktorom mozme dalej diskutovat nebudeme hned vyvadzat

@viestta no to je pravda, no keď mi snubenec povie na drzovku, že mám sedive vlasy a mala by som si ich prefarbiť a ja si to nemyslím, tak nemusím byť hneď v menopauze alebo precitlivela. Nemohol sa aj on zmýliť????

autor
20. júl 2025
@anonym_be3acb

Autor si v perimenopauze v tvojom veku , je to normalne , neviem co sa tomu branis.Co si myslis, že budes mat menzes do 80?A prave preto si taka vztahovacna a precitlivena.Uplne normalna reakcia od muza.

@anonym_be3acb nebránim sa tomu, no nemám žiadne príznaky zatiaľ....👍

beata_k
20. júl 2025

Autorka, on sa ti ospravedlnil a uznal chybu? A ani trochu ti nenapadlo, ze sa ti ospravedlnil aby mal pokoj lebo si sa tam rucala jak male decko?
Nie, nemusis si farbit vlasy. Ale on ti nesmie nic nepovedat lebo sa zdujes?

viestta
20. júl 2025
@beata_k

Autorka, on sa ti ospravedlnil a uznal chybu? A ani trochu ti nenapadlo, ze sa ti ospravedlnil aby mal pokoj lebo si sa tam rucala jak male decko?

@anonym_autor lepsia ako @beata_k by som to nenapisala. Suhlasim s nou do bodky

autor
20. júl 2025
@beata_k

@beata_k tak ja neviem, keby tebe muž zadre z čista jasna,že si máš prefarbiť vlasy a ty ten pocit nemáš,tak mu prikyvnes a utekas ku kaderníčke? Sám uznal,že to prestrelil...to že mi to prišlo ľúto, áno, prišlo, lebo som to od neho nečakala. A čo??? Si skala a nikdy ťa nič nezranilo? Ak áno, tak potom ok

autor
20. júl 2025
@beata_k

@beata_k a vôbec som nerucala, plakala som mimo neho....

beata_k
20. júl 2025
@anonym_autor

@beata_k tak ja neviem, keby tebe muž zadre z čista jasna,že si máš prefarbiť vlasy a ty ten pocit nemáš,tak mu prikyvnes a utekas ku kaderníčke? Sám uznal,že to prestrelil...to že mi to prišlo ľúto, áno, prišlo, lebo som to od neho nečakala. A čo??? Si skala a nikdy ťa nič nezranilo? Ak áno, tak potom ok

@anonym_autor Kristova noha, ty si inak nechapava. NIE, NEMAS SI FARBIT VLASY. Mas mu povedat, ze tebe to takto vyhovuje a je KONIEC debaty. Bavite sa dalej o pocasi...
Ano, zadrel mi muz x krat. Bud som mu poklepala po cele, ze nic menit nebudem alebo som sa nad kritikou zamyslela a uznala, ze iste zmeny by boli vhodne a teda ma pravdu.
Si jak rozmaznana nechapava princezna. Tak a teraz mozes ist opat plakat.

motylik2559
20. júl 2025

Ahoj, ja by som sa na tomto skor zasmiala, kebyze mi to partner povie🙈😄 Mne by to doslo skor vtipne a potom by som mu chytila zo srandy hlavu a zacala hladat jeho sediny. A kebyze najdem, tak by som mu ten vlas vytrhla a ukazala...samozrejme vsetko v ramci srandy. Ale aspon by sme sa spolu zasmiali. Preco kazit taku pohodu? Naozaj reagujes prehnane citlivo co sa tohto tykalo🤷‍♀️ Ved nic take hrozne ti nepovedal🙂

victory7897
20. júl 2025
@anonym_autor

@beata_k a vôbec som nerucala, plakala som mimo neho....

@anonym_autor ja to napríklad chápem ,niekedy človek úplne inak reaguje v jednu chvíľu a inokedy by to hodil za hlavu ,iné je to v ,,romantickej,, chvíľke ,že zahnoji a všetko pokazí a iné keď sa sranduje a v rámci toho to vysloví ,človek sa zasmeje a ide ďalej...
Vlasy máš fajn ,aj farba sa mi páči ...

autor
20. júl 2025
@beata_k

@anonym_autor Kristova noha, ty si inak nechapava. NIE, NEMAS SI FARBIT VLASY. Mas mu povedat, ze tebe to takto vyhovuje a je KONIEC debaty. Bavite sa dalej o pocasi...
Ano, zadrel mi muz x krat. Bud som mu poklepala po cele, ze nic menit nebudem alebo som sa nad kritikou zamyslela a uznala, ze iste zmeny by boli vhodne a teda ma pravdu.

@beata_k 🤣🤣🤣👍

autor
20. júl 2025
@beata_k

@beata_k máš smolu, mňa v živote cudzí človek nerozplakal a ani by nedokázal uraziť, to nikdy. No citlivo vnímam ľudí, ktorých ľúbim ♥️ a tých v živote veľa nemám. Pekný večer

autor
20. júl 2025
@victory7897

@anonym_autor ja to napríklad chápem ,niekedy človek úplne inak reaguje v jednu chvíľu a inokedy by to hodil za hlavu ,iné je to v ,,romantickej,, chvíľke ,že zahnoji a všetko pokazí a iné keď sa sranduje a v rámci toho to vysloví ,človek sa zasmeje a ide ďalej...
Vlasy máš fajn ,aj farba sa mi páči ...

@victory7897 ďakujem 😘 a pochopila si to veľmi správne

beata_k
20. júl 2025
@anonym_autor

@beata_k máš smolu, mňa v živote cudzí človek nerozplakal a ani by nedokázal uraziť, to nikdy. No citlivo vnímam ľudí, ktorých ľúbim ♥️ a tých v živote veľa nemám. Pekný večer

@anonym_autor Boze aka citova melodrama, ale na mna ju skusas zbytocne.... Ano, aj tebe pekny vecer.

autor
20. júl 2025
@beata_k

@anonym_autor Boze aka citova melodrama, ale na mna ju skusas zbytocne.... Ano, aj tebe pekny vecer.

@beata_k citova melodrama??? Prečítaj si svoje komenty, herečka🤔

beata_k
20. júl 2025
@anonym_autor

@beata_k citova melodrama??? Prečítaj si svoje komenty, herečka🤔

@anonym_autor Taka ako ty 😀👍